Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Hjärtformad Kapellsläp Ärmlös Taft Organza

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Hjärtformad Kapellsläp Ärmlös Taft Organza

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Med en klassisk cinch-midja och ett unikt kapeltåg, är denna brudklänning i taft och organza det perfekta alternativet för alla kvinnor som vill lysa upp på sin bröllopsdag. Med sin moderna älskling och djupgående baksida, kommer den här klänningen att möjliggöra klassisk skönhet med en modern twist, säker på att se fantastisk ut på alla brudar under hennes mycket viktiga dag.
FORM:Balklänning
URRINGNING:Hjärtformad
FÅLL/SLÄP:Kapellsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Applikation, Pärlbroderi, Broderi
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Taft, Organza
Visad färg:Röd, Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/02/02 19:21:55
  Sabine
  Den här bröllopsklänningen är vacker, och den är inte billigt tillverkad. Leveransen var också mycket snabb, särskilt för en beställning som min. Jag kommer att ta tillräckligt med klänningar för mig själv. Du har alla stilar som jag älskar.

   2019/12/26 02:21:15
  Ashley
  De har det jag älskar. Jag handlar alltid från den här butiken på grund av vad de har att erbjuda sina kunder. De fick alla kvalitetskläder.

   2019/09/13 13:22:03
  sanna
  Jag var den snyggaste flickan på mitt affärsmöte idag, och det var allt på grund av klänningen jag hittade här! Tack så mycket Bridesire! Jag kände mig inte bara hård, utan såg den också ut! Jag kommer att vara säker på att komma tillbaka och ta med min verksamhet hit igen.

   2019/09/11 08:24:54
  NICOLE
  Detta är den första recensionen av alla företag jag någonsin har lämnat. Jag gör bokstavligen aldrig dessa saker men jag hade en så fantastisk upplevelse att jag måste skriva om det. Bridesire är otroligt. Personalen hjälpte mig med absolut allt och var trevliga, nästan till ett fel. Jag hittade exakt vad jag hoppades på, betalade ett bra pris för det och lämnade mig lycklig. Tack för att du handlar, något jag ofta fruktar, en riktigt rolig händelse.

   2019/09/06 23:36:13
  joan
  Underbara klänningar, supervänlig personal, kvalitetsvaror och en av de trevligaste shoppingupplevelserna jag någonsin har haft. Jag blåses bort om hur perfekt allt det var. Jag kommer definitivt att göra det till en punkt att komma tillbaka om och om igen.

   2019/07/19 12:42:25
  Anne
  Vi är från ett område med mycket snö på vintern. När vi inte kunde komma till butikerna hittade vi din hemsida och planerade klädseln på hela vårt bröllopsfest direkt från våra telefoner! Det var en snabb process, enkel checkout och de perfekta klänningarna.

   2019/05/15 18:23:45
  Horst
  Vi hade ett bröllop i vår familj förra månaden och jag beställde alla klänningar till mina döttrar, systrar och mina brorsdotter från Bridesire. De blev omedelbart förälskade i alla klänningar. Allt var bara perfekt!

   2019/05/09 17:06:49
  LINDA
  Slutligen hittade en get-up flashy nog för mitt jobb som DJ. Jag ser mig inte tillbaka till något mindre än den här fina butiken.

   2019/05/02 13:27:56
  Martha
  Min garderob har förändrats drastiskt efter att jag upptäckte den här butiken. Mitt klädselval har uppgraderats på grund av så många alternativ till hands. De erbjuder ett stort utbud i varje säsong att välja mellan, personligen är detta min favorit online butik hittills.

   2019/05/02 01:44:22
  Tristan
  Jag köpte en presentkupong från Bridesire för min väns födelsedag och hon är kär i denna butik redan! Fantastiska rabatter och erbjudanden är så attraktiva att du kommer shoppa även om du inte vill.

Skriv en recension för Hjärtformad Kapellsläp Ärmlös Taft Organza:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *