Tid:10/17-10/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Quinceanera-klänningar
 6.  > 
 7. Hjärtformad Golvlång Ärmlös Organza Quinceanera-klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Hjärtformad Golvlång Ärmlös Organza Quinceanera-klänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:Balklänning
URRINGNING:Hjärtformad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Organza
Visad färg:As picture (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/03/12 22:28:19
  svetlana
  Jag försökte den här klänningen idag hos min mors plats och vi grät båda tårar när vi såg hur vacker jag såg ut med den. Jag kan inte vänta till nästa månad att äntligen bära det till mitt bröllop.

   2020/02/27 13:05:36
  EDA
  Du är de bästa återförsäljarna av promklänningar. Klänningen jag köpte till min syster under hennes födelsedag var en fantastisk present. Hon älskade det mycket. Jag kan se henne ta bra foton och ha på sig ofta. Du har den bästa klänningen hittills. Tack för att du gjorde det enkelt för mig att imponera på min vackra syster.

   2020/02/14 06:11:26
  Emma
  Utsökt, oklanderliga klänningar som just har varit en välsignelse för mig. Jag har kört det med superlativ som beskriver dem till mina vänner och familj. Jag har köpt Bridesire-klänningar sedan 2014, och de är bara exceptionella.

   2019/12/12 04:47:16
  julia
  Bridesire har oöverträffad kundservice; ingenting är för mycket besvär för dem när det gäller deras kunder. Klänningarna är tillverkade av högkvalitativa tyger och har käken som tappar detaljer. Jag shoppar aldrig någon annanstans efter detta.

   2019/11/21 17:21:23
  Daniel
  Jag köpte min klänning här för ett modeevenemang och jag slutade se bättre ut än modellerna där. Det förstärkte mitt självkänsla helt. Jag kan inte vänta med att göra mitt nästa köp.

   2018/02/20 14:48:05
  GINGER
  Det var första gången jag köpte något online och jag ville aldrig gå igenom den dåliga erfarenheten som några av mina vänner hade gått igenom. Så efter att ha hittat bröllopsklänningen som jag behövde, bestämde jag mig för Bridesire eftersom ingen annan butik hade en liknande passform. Jag var imponerad av ordet, eftersom försäljningsrepresentanterna var så tålmodiga med mig och min brudklänning anlände i tid precis som de hade lovat. Precis som förpackningen var klänningen exakt vad jag behövde och hade allt jag hade sett på nätet. Jag rekommenderar starkt Bridesire till en vän varje dag.

   2018/02/07 12:11:53
  janice
  Jag tror att beställa objekt på nätet är framtidsvågan. Jag bokstavligen skulle beställa allt jag behöver för livet online och lämna aldrig huset för att handla. Det var därför när jag upptäckte Bridesire, var jag upphetsad. Jag behövde min prom klänning vara perfekt. Men jag har bara inte tid att shoppa eftersom jag är involverad i så många aktiviteter efter skolan. Denna plats är fantastisk! Jag såg bra ut för prom och fick så många komplimanger.

   2017/12/08 03:55:31
  daniela
  Jag hade mitt bröllop förra året och mötte en svår tid medan jag letade efter klänningar till mina bröllops brudar. Jag kom äntligen över Bridesire. Denna webbutik erbjöd väldigt vackra klänningar och jag beställde dem till min brudtärna med hjälp av anpassad storlek. Jag fick klänningar i tid, inom sju dagar efter beställning och leverans och allt perfekt passande och kvalitet, precis som sagt så beundransvärt. Alla ifrågasatte var jag fick klänningarna och jag delade öppet med dem. Brudtärnorna älskar kjolarna. Så häftigt!

Skriv en recension för Hjärtformad Golvlång Ärmlös Organza Quinceanera-klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *