1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Festklänningar
Visa 1 till 36 (av 122 produkter)

1  234

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234

 Gå till 

Recensioner
 1. slida/kolumn Chiffong Kort/Mini Halterneck brudtärna klänning

  Som ära mamman berättade jag min syster om Bridesire när hon letade efter en bröllopsklänning. Hon älskade absolut alla klänningarna som var här, och hon såg fantastisk ut på dagen!

  Kund: Tiffany Datum:05-01-2018

 2. A-linje Satin Kort/Mini brudtärna klänning With Kristalldetaljer

  Vad en prom klänning otroligt skräddarsydd av Bridesire. Jag förväntade mig aldrig så hög kvalitet från dem, eftersom många webbsidor är en besvikelse. Leveransen var också klar och paketet som innehöll det var väl utformat. Wow! Jag kommer aldrig att köpa en klänning från en annan sida förutom Bridesire!

  Kund: Kjell Datum:11-01-2018

 3. A-linje Knälång Chiffong Axelbandslös brudtärna klänning

  Jag hade för första gången beställt en bröllops klänning från Bridesire till min syster. När min tid att gifta sig kom jag tillbaka till Bridesire och beställde en med mina mätningar. Vad en affär! Klänningen var en kopia och klistra in med ett av fotot som var på hemsidan. Jag passade in i det perfekt, och det jag bara tänker på är dagen min bröllopsdag kommer att vara så att jag kan vara i den!

  Kund: Frank Datum:17-01-2018

 4. A-linje Smala axelband Kort/Mini Ärmlös Organza Klänning

  Bridesire-anställda är hjälpsamma, och jag har inte upptäckt en enda webbplatsglitching sedan jag började shoppa här. Det skiljer sig från de flesta online shopping webbplatser.

  Kund: Nicole Datum:23-01-2018

 5. slida/kolumn Hjärtformad Kort/Mini Ärmlös Elastic Silk-like Satin Klänning

  Jag var orolig över vad jag fick efter att jag beställde en bröllopsklänning med 4 månader gravid. Min oro var att det inte skulle passa. Detta fick mig att läsa några av kundrecensioner, varav några var negativa. När paketet kom fram måste jag erkänna att innehållet inuti var en utmärkt välgjord klänning. Jag kunde inte tro på mina ögon. Vilken professionalism från Bridesire. Beröm!!!

  Kund: Xenia Karamia Datum:29-01-2018

Bästa erbjudandena

Festklänningar

Festklänningar - ett perfekt utseende för många tillfällen

Festklänningar ger tjejer och kvinnor känslan av att vara prinsessor. Anledningarna att ha på sig en kväll, cocktail eller prom klänning varierar. Förutom bollar, kvällsmottagningar eller prisutdelningar kan de naturligtvis också bäras på cocktailpartiet eller på festivalen. De är tillgängliga i alla variationer, från enkel till pompös. Och matchande tillbehör gör utseendet perfekt.

Shopping festliga festklänningar

I princip erbjuds festklänningar i många klädaffärer. Men det finns också speciella butiker för kvällsslitage eller cocktail mode. Där är valet och erbjudandet större och mer mångsidigt. Dessutom hittar du professionell rådgivning i dessa butiker, och ibland ger säljare också stylingtips. Förutom specialaffärer erbjuder brudbutiker ofta festklänningar eller balklänningar i olika stilar. Den som vill ha en exklusiv klänning kan självklart ha sin dröm sys av en designer.

Shopping tips

Till skillnad från andra kläder köper du inte festklänningar eller kvällsklänningar, som också är kända som stora klänningar. Därför bör du planera för inköpet mycket tid. Eftersom urvalet är enormt, och försöker på kläderna kräver också mer tid än med en tröja eller tröja. Klänningen ska trots allt inte bara vara elegant, men också vara bekväm.

För säkerhets skull bör du ta aftonskor med dig. För långa klänningar spelar höjden på hälen en viktig roll. När allt kommer omkring vill du inte resa över din egen festklänning. Dessutom, om det är för långt, kan klänningen justeras till rätt längd.

Cocktailklänningar är vanligtvis inte golvlängd. Men också de bör försökas med lämpliga skor, för att ett väldigt annat intryck skapas, som när de festklänningar eller stövlarna bärs. Detta gäller även för klänningar.

Om du överväger att bära en bh under din festklänning, borde du ta med en lämplig bh för att försöka. Så du kan se omedelbart huruvida bh till klänningen eller klänningen passar till bh.

Och sist men inte minst: Att välja eller smaka är helt enkelt roligare med en shoppingguide.

Heta stilar

Festklänningar varierar från romantisk till elegant till sexig. Så långa kvällsklänningar behöver inte nödvändigtvis vara tråkiga. Många modeller har spets, paljetter eller mousserande stenar som en blickfångare. Ett corsage eller en strapless klänning betonar dekolleten, liksom en V-ringning. En korsett ser perfekt ut med en bred, vällös kjol.

Klänningar med öppen rygg ser väldigt varmt ut. Däremot ska man avstå från en klassisk bh. Lacing på baksidan kan göra vissa mäns hjärtslag snabbare. Långa klänningar i stil med en sjöjungfru bildar en sexig kropp. Om du vill betona dina ben, välj en klänning med en slits.

När det gäller färg är reds trenden för långa klänningar. Cocktailklänningar i blått och grönt blir en riktig blickfångare i kombination med mousserande stenar.

Tillbehör

När det gäller tillbehör, ju mer lyxiga klänningen, desto enklare ska tillbehören vara så att utseendet inte ser överdrivet ut. Förutom skor är handväskor och smycken bland tillbehör av festklänningar.

Här måste skor och handväska matchas med varandra och på klänningens färg. Använd inte stora handväskor för festklänningar. De erbjuder gott om plats, men passar inte i något fall utrustningen. Vem vill inte ge upp de många små sakerna i handväskan, ger den stora väskan i garderoben. Så du är beredd på alla nödsituationer, och du behöver inte stoppa kopplingen.

För kortärmade eller ärmlös klänningar ska armband, inte armbandsur, lyfta händerna och handlederna. På ett halsband ska avhängas med höghalsade klänningar. Däremot passar ett längre halsband perfekt till en V-hals. Stora örhängen betonar nacke och décolleté när håret är upphöjt.