1. Hemsida
  2.  > 
  3. Speciella Tillfällen
  4.  > 
  5. Festklänningar
Visa 1 till 36 (av 511 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

  •   Se:  
  • Lista Galler Galleri
  • Alla Gratis frakt
  • Sorterat efter:
  • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Bästa erbjudandena

Festklänningar

Festklänningar - ett perfekt utseende för många tillfällen

Festklänningar ger tjejer och kvinnor känslan av att vara prinsessor. Anledningarna att ha på sig en kväll, cocktail eller prom klänning varierar. Förutom bollar, kvällsmottagningar eller prisutdelningar kan de naturligtvis också bäras på cocktailpartiet eller på festivalen. De är tillgängliga i alla variationer, från enkel till pompös. Och matchande tillbehör gör utseendet perfekt.

Shopping festliga festklänningar

I princip erbjuds festklänningar i många klädaffärer. Men det finns också speciella butiker för kvällsslitage eller cocktail mode. Där är valet och erbjudandet större och mer mångsidigt. Dessutom hittar du professionell rådgivning i dessa butiker, och ibland ger säljare också stylingtips. Förutom specialaffärer erbjuder brudbutiker ofta festklänningar eller balklänningar i olika stilar. Den som vill ha en exklusiv klänning kan självklart ha sin dröm sys av en designer.

Heta stilar

Festklänningar varierar från romantisk till elegant till sexig. Så långa kvällsklänningar behöver inte nödvändigtvis vara tråkiga. Många modeller har spets, paljetter eller mousserande stenar som en blickfångare. Ett corsage eller en strapless klänning betonar dekolleten, liksom en V-ringning. En korsett ser perfekt ut med en bred, vällös kjol.

Klänningar med öppen rygg ser väldigt varmt ut. Däremot ska man avstå från en klassisk bh. Lacing på baksidan kan göra vissa mäns hjärtslag snabbare. Långa klänningar i stil med en sjöjungfru bildar en sexig kropp. Om du vill betona dina ben, välj en klänning med en slits.

När det gäller färg är reds trenden för långa klänningar. Cocktailklänningar i blått och grönt blir en riktig blickfångare i kombination med mousserande stenar.