1. Hemsida
  2.  > 
  3. Retur & Återbetalning FAQ
  4.  > 
  5. Återvändande och Återbetalningspolicy

Återvändande och Återbetalningspolicy

Innan du returnerar varor till oss ber vi dig kontakta oss för att få en returauktorisering Kod.


Se till att du förstår vår returpolicy och se till att alla kriterier är uppfyllda innan du fysiskt skickar tillbaka några varor till oss.


Retur för ersättning och återbetalning


Alla returer måste skickas inom 10 dagar från det att försändelsen har levererats. Vi accepterar endast klänningar i originalskick - oanvända, otvättade, oförändrade och oskadade - och måste ha taggarna intakta och fortfarande bifogad. Vänligen ange en detaljerad förklaring i returpaketet.


1. Kvalitetsproblem:


(1). Om vår personal upptäcker att varan är defekt enligt beskrivningen får du återbetalning för köpeskillingen plus fraktavgifter.


(2). Om vi upptäcker att varan inte är defekt på något sätt eller har missbrukats, kommer varan att skickas tillbaka till dig utan återbetalning.


2. Storleksfel:


Tänk på att på grund av det handarbete som krävs kan den färdiga klänningen variera ungefär 1" i endera riktningen av specificerade mått.


(1). Alla klänningar är gjorda eller kommer med marginaler för att ändra och skräddarsy om så önskas. Om klänningens storlek inte kom fram i specifikationen som den beställde kan kunden välja att göra ändringen hos en lokal skräddare, i vilket fall vi kommer att ersätta ändringskostnaderna så länge kostnaderna inte överstiger klänningens ursprungliga pris med 50 %. Om ändringskostnaderna överstiger klänningens ursprungliga pris med 50 %, ersätter vi endast upp till det belopp som motsvarar 50 % av klänningens ursprungliga kostnad.


(2). Om klänningsstorleken inte kom i specifikationen som den beställde, tillhandahåller vi en ändringstjänst för våra kunder gratis, som kan skicka tillbaka klänningen till oss och få klänningen ändrad inom 5 arbetsdagar. I det här fallet står vi för alla fraktkostnader.


(3). Kunder kan också returnera en klänning om den inte var skräddarsydd enligt de mått som kunden angett, och kommer att få en återbetalning för inköpspriset plus frakt .


Men eventuella fel angående storlek/färg som gjordes vid köp av våra produkter kommer inte att vara berättigade till full återbetalning. I det här fallet kan vi tillhandahålla en storleksändringstjänst till våra kunder gratis , med kunder som bara betalar för fraktavgiften. En klänningsändring görs normalt inom 5 arbetsdagar.


4. Kunden gillar inte klänningen:


Kunden kan också returnera klänningen om hon av någon anledning inte gillar klänningen, om klänningen beställdes med stardard storlek. I detta fall måste kunden skicka tillbaka klänningen och vi kommer att göra återbetalning så snart klänningen har tagits emot. Det kommer att tillkomma 20 % av det ursprungliga priset för påfyllningsavgift och fraktkostnaden återbetalas inte. Om klänningen beställs med anpassade mått kan klänningen inte returneras för återbetalning, men vi kan fortfarande tillhandahålla kostnadsfria ändrings-/ersättningstjänster för sådana beställningar.


Avbryta beställningar (före leverans)


1. Alla klänningsbeställningar som annulleras inom 72 timmar efter köpet kommer att vara berättigade till full återbetalning.


2. Alla klänningsbeställningar som avbokas efter 72 timmar kommer att vara berättigade till 30 % återbetalning.


Försenade produkter


Om din beställning av någon anledning inte skickades inom den angivna tiden och kommer för sent, men inte mer än 10 dagar, kommer du att vara berättigad till en fullständig återbetalning plus frakt om klänningen returneras. Om produkten är försenad med mer än 10 dagar är kunderna berättigade till full återbetalning.