1. Hemsida
  2.  > 
  3. Retur & Återbetalning FAQ
  4.  > 
  5. Återvändande och Återbetalningspolicy

Kunskapsbs

Återvändande och Återbetalningspolicy

Innan han återvände artiklar till oss, vänligen kontakta oss för att få ett returkoden. Du kan också ringa vårt gratisnummer, där en av våra kundrepresentanterkommer att vara glada att hjälpa dig.

Se till att du förstår vår politik för återvändande och se till att alla kriterier är uppfyllda innan fysiskt sänder några objekt tillbaka till oss.

Återvänder för ersättning och återbetalning

Alla returer måste skickas inom 10 dagar efter det att försändelsen levereras. Vi tar endast emot klänningar i sitt ursprungliga skick - oanvända, otvättade, oförändrad, och oskadad - och måste ha taggarna intakta och fortfarande sitter. Vänligen ge en detaljerad förklaring i returpaketet.

1. En kvalitetsfrågor :

(1). Om vår personal finner att varan är defekt som beskrivs, kommer du att få en återbetalning för inköpspriset plus leveransavgifter.

(2). Om vi upptäcker att varan inte är defekt på något sätt eller har missbrukats, då varorna kommer att skickas tillbaka till dig utan återbetalning.

2. Storlek fel:

Observera att på grund av utformningen av handarbete krävs, kan den färdiga kappan variera cirka 1 " i endera riktningen av specificerade mätningar.

(1). Alla klänningar är gjorda eller komma med marginaler för att förändra och skräddarsy om så önskas. Om klänning storlek inte kom fram i specifikationen som man beställt, kan kunden välja att göra förändringen på en lokal skräddare, i vilket fall vi kommer att ersätta ändringskostnaderså länge kostnaderna inte överstiger det ursprungliga priset på klänningen genom 50 %. Om ändringskostnaderna överstiger det ursprungliga priset på klänningen med 50 %, återbetalar vi endast upp till det belopp som motsvarar 50 % av klänningen ursprungliga kostnaden.

(2). Om klänning storlek inte kom fram i specifikationen som man beställt, ger vi en förändring service för våra kunder gratis, som kan skicka tillbaka klänningen till oss och få klänningen förändras inom 5 arbetsdagar. I det här fallet, vi ansvarar för alla fraktkostnader.

(3). Kunderna kan också returnera en klänning, om det inte var anpassade enligt mätningar kunden tillhandahålls, och kommer att få en återbetalning för inköpspriset plus frakt.

Dock kommer eventuella fel angående storlek / färg som gjordes under inköp av våra produkter inte vara berättigade till full återbetalning. I det här fallet kan vi erbjuda en storlek förändring service till våra kunder gratis, med kunder bara betalar för frakten. En klänning förändring sker normalt inom fem arbetsdagar.

3. Kunden inte gillar klänningen :

Kunden kan också lämna tillbaka klänningen, om hon inte gillar klänningen av någon anledning, om klänningen beställdes med stardard storlek. I det här fallet har kunden att skicka klänningen tillbaka och vi kommer att göra bidraget så snart klänningen mottas. Det blir en 20 % av det ursprungliga priset för utsättning avgift och fraktkostnaden är inte återbetalningsbar. Om klänningen beställs med egna mätningar, kan klänningen inte returneras för återbetalning, men vi kan fortfarande erbjuda gratis förändring / ersättare för sådana beställningar.

Avbryta beställningar (före leverans)

1. Samtliga klänning order annulleras inom 72 timmar efter köpet kommer att vara berättigade till full återbetalning.

2. Samtliga klänning order annulleras efter 72 timmar kommer att vara berättigade till en 30 % partiell återbetalning.

Förfallna produkter

Om av någon anledning, har din beställning inte levereras inom den tid som anges och anländer sent, men inte med mer än 10 dagar, kommer du att vara berättigad till en fullständig återbetalning plus frakt om klänningen är tillbaka. Om produkten är förfallna mer än 10 dagar, kunden är berättigad till full återbetalning.

What Do Our Customers Say?
"
Amazing services from you Bridesire! I was pleased to have shopped with you. My whole family is happy with the dresses I bought fo... "

Mary


Fler Kundberättelser