1. Hemsida
  2.  > 
  3. Internationell Leverans & Frakt FAQ
  4.  > 
  5. Hur lång tid tar det att göra och leverera min klänning?

Kunskapsbs

Hur lång tid tar det att göra och leverera min klänning?

Oavsett om du väljer en standardstorlek eller ge oss dina egna mått, är alla våra klänningar skräddarsydd, speciellt för dig från början. På grund av detta, leveranstid och vår politik för återvändande är olika för dessa speciella föremål.

Leverans tid
Total leveranstid är baserad på den tid det tar att skräddarsy din klänningar den tid det tar för den färdiga klänningen som ska levereras till dig.

Formella klänningar
Det kommer att ta 12-15 arbets daysto skräddarsy dina klänningar av professionell sömmerska. Det kommer då att ta ca 3-8 arbetsdagar för paketresor från våra anläggningar till din destination, är den exakta leveranstid baserat på rederiet (UPS, DHL, TNT, etc) standard.


Bröllopsklänningar
Det kommer att ta 15-17 arbetsdagar för att skräddarsy din klänningar av professionell sömmerska. Också det kommer att ta ca 3-8 arbetsdagar för paketresor från våra anläggningar till din destination, är den exakta leveranstid baserat på rederiet (UPS, DHL, TNT, etc) standard.


What Do Our Customers Say?
"
Amazing services from you Bridesire! I was pleased to have shopped with you. My whole family is happy with the dresses I bought fo... "

Mary


Fler Kundberättelser