1. Hemsida
  2.  > 
  3. Internationell Leverans & Frakt FAQ
  4.  > 
  5. Frakt & Leverans Uppskattningar

Frakt & Leverans Uppskattningar

Vår leveransuppskattning är en uppskattning av hur lång tid det kommer att ta att förbereda din varan för leverans och datumet då den lämnar vår butik. Vi beräknar beräknade leveransdatum när betalningen för en beställning har bekräftats och vi börjar behandla beställningen. Du kommer att se en leveransuppskattning för din beställning i betalningsbekräftelsen vi skickade till dig via e-post. Detta kommer också att visas på ditt Bridesire.com-konto när din betalning har bekräftats.


Fraktavgiften börjar från 21,99 USD för standardbeställning och 32,99 USD för snabbbeställning.


Vi tillhandahåller också de genomsnittliga leveranstiderna för våra produkter så att du kan beräkna ungefär när dina varor kommer att nå sin destination.


Hur beräknas fraktuppskattningar?


Våra leveransuppskattningar baseras på hur snabbt vi kan bearbeta och paketera varor för leverans – även känd som “bearbetningstid”. Bearbetningstiden inkluderar val av varor, kvalitetskontroller och förpackning.


För genomsnittliga handläggningstider för alla produktkategorier, se Uppskattade leveranstider

 

När får jag mina varor?


Du kan beräkna din beräknade leveranstid med hjälp av den genomsnittliga handläggningstiden för dina produkter och den genomsnittliga leveranstiden för den fraktmetod du valde för din beställning.


Till exempel, om du beställer en vara som kräver cirka 14 arbetsdagars behandlingstid och väljer Snabb frakt (vilket vanligtvis kräver 3-5 dagar), kan du beräkna att din beställning kommer fram cirka 17 -19 dagar efter att din betalning har bekräftats.


För genomsnittliga leveranstider för alla produktkategorier, se Uppskattade leveranstider

 

Vad händer om jag vill få mina varor snabbare?


Under kassan kan du välja mellan olika frakthastigheter och kan välja alternativknappen bredvid det alternativet. Om du behöver dina varor inom en viss tid rekommenderar vi att du beställer dina varor tidigt och väljer en fraktmetod som uppfyller dina leveranskrav.


Se vår guide för fraktmetoder om du vill veta mer.