1. Hemsida
  2.  > 
  3. Internationell Leverans & Frakt FAQ
  4.  > 
  5. Frakt & Leverans Uppskattningar

Kunskapsbs

Frakt & Leverans Uppskattningar

Vår frakt uppskattning är en uppskattning av hur lång tid det tar att förbereda objekt för transporten och det datum det kommer att lämna vår butik. Vi beräknar uppskattade leveransdatum när betalning för en beställning har bekräftats och vi börjar behandla ordern. Du kommer att se ett frakt uppskattning för din beställning på betalningsbekräftelse som vi skickade till dig via e-post. Detta kommer också att visas i din Bridesire.se konto när din betalning har bekräftats.

Fraktavgiften börjar från SEK183.84 för standardorder och SEK275.80 för rush order.
Vi tillhandahåller också de genomsnittliga frakttiderför våra produkter så att du kan räkna ut ungefär när varorna kommer att nå sin destination.

Hur är uppskattade fraktkostnader beräknas?

Våra frakt Uppskattningarna baseras på hur snabbt vi kan bearbeta och paket objekt för transport - även känd som " handläggningstiden ". Handläggningstid inkluderar välja objekt, kvalitetskontroller, och förpackningar.

För den genomsnittliga behandlingstiden för alla produktkategorier, se Beräknade leveranstider

När får jag mina varor?

Du kan beräkna din beräknade leveranstiden med den genomsnittliga behandlingstiden för dina produkter och den genomsnittliga leveranstiden för den leveransmetod du väljer för din beställning.

Till exempel, om du beställer en vara som kräver cirka 14 arbetsdagar processtid, och välj snabbare leverans ( som vanligtvis kräver 3-5 dagar ), kan du räkna ut att din beställning ska komma ungefär 17-19 dagar efter din betalning har bekräftats.

För genomsnittliga frakttider för alla produktkategorier, se Beräknade leveranstider

Vad händer om jag vill få min objekt snabbare?

Vid kassan, har du ett val av olika sjöfarts hastigheter och kan välja alternativknappen bredvid det alternativet. Om du behöver dina objekt vid en viss tid, rekommenderar vi att beställa dina objekt tidigt och välja en leveransmetod som uppfyller dina leveranskrav.

Se våra leveransmetoder guide för att lära mer.

What Do Our Customers Say?
"
Amazing services from you Bridesire! I was pleased to have shopped with you. My whole family is happy with the dresses I bought fo... "

Mary


Fler Kundberättelser