1. Hemsida
  2.  > 
  3. Felsökning
  4.  > 
  5. Vad händer om jag vill avboka min beställning?

Kunskapsbs

Vad händer om jag vill avboka min beställning?

Om du har gjort en beställning och du har avslutat din betalning, och du vill avbryta, vänligen kontakta oss så snart som möjligt.

Om du är osäker på något på din beställning och du tror att du vill ändra det, vänligen kontakta oss och lägga beställningen på is tills du har gjort ditt beslut. Detta kommer att sätta din beställning på is så att du fortfarande har en chans att göra ändringar.

Om varan har redan levererats vi inte kan avboka eller ändra ordningen.

Om du vill annullera en beställning eftersom du lägga till ytterligare produkter, behöver du inte avbryta de tidigare poster. Bara göra en ny beställning och slutföra betalningen och se till att kontakta oss så snart som möjligt kommer vi att kombinera order och återbetala upprepade sändningsavgiften.

Alla klänningar beställas från oss kan avbrytas inom 24 timmar gratis, inga frågor. Men eftersom din klänning är en engångsföreteelse skräddarsydd för din speciella dag, order annulleras efter 24 timmar är föremål för en expeditionsavgift motsvarande 30% av objektet prissätter. Vi tackar på förhand för din förståelse.

What Do Our Customers Say?
"
Amazing services from you Bridesire! I was pleased to have shopped with you. My whole family is happy with the dresses I bought fo... "

Mary


Fler Kundberättelser