Tid:05/08-05/15
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Empire Tyll Knälång Halterneck

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Empire Tyll Knälång Halterneck

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Med tanke på att de gäster som är närvarande vid bröllopet bara ser baksidan av klänningen för det mesta, varför inte ge dem en attraktiv utsikt i form av brudens rygg via den täckta dragkedjan? Med ryggen väl fuktig och tonad kommer de flesta brudar att vara villiga att flagga rygghuden genom sin knappade klänning.
FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: Halterneck, V-ringad
FÅLL/SLÄP: Knälång
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
UTSMYCKNING: Spets, Skärp/band, Rosetter
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
STIL: Chic & Modern
TYG: Satin, Tyll
Visad färg: Elfenben (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/07/19 01:23:17
  Krista
  Jag var glad när min syster frågade min 3-åriga att vara hennes blommande tjej men också orolig. Min dotter är mycket aktiv och svår att kontrollera i butikerna. Vi beställde den perfekta blomman klänning från din butik. Det kunde inte vara mer perfekt!

   2019/07/17 18:18:34
  Richie
  Min dotter ville ha en unik promkjole, inget ur hyllan på de lokala varuhusen. Jag trodde att jag skulle behöva spendera en liten förmögenhet för att tillgodose denna begäran, men då hittade jag den här butiken. Hennes klänning är fantastisk! Det är precis vad hon hade i åtanke, och för en bråkdel av vad jag trodde jag skulle betala.

   2019/07/12 17:43:24
  Arianna
  Sorten som erbjuds här sålde mig verkligen. Jag älskar att klänningarna var gjorda för beställning så jag fick inte mitt hjärta sätta på en stil för att få reda på att det inte var tillgängligt i min storlek. Kundtjänst var fantastiskt! Jag rekommenderar denna butik 110%!

   2019/06/24 00:06:55
  Caroline
  Jag är imponerad av tjänster i din butik. Klänningarna var välgjorda och prisvärda. Jag kommer att komma till flera av dem i början av nästa månad du är fantastisk !! Bridesire.

   2019/04/23 15:06:34
  Kathleen
  Tack, Betty. Som du sa, levererar Bridesire bra klänningar. De är redan här med mig. Tack så mycket, Bridesire. Jag är nöjd.

   2019/03/26 03:17:45
  Pat
  Att komma till försäljningen är lätt med Bridesire. De har en speciell försäljningsavdelning på deras hemsida som gör att du köper ett fynd jag missar inte speciella priser längre, tack Bridesire

Skriv en recension för Empire Tyll Knälång Halterneck:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *