1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
Visa 1 till 36 (av 764 produkter)

1  234567891011

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567891011

 Gå till 

Recensioner
 1. A-linje Hovsläp Satin Spets V-ringad brudklänning

  Jag bytte adresser till följd av bröllopet, och jag var orolig att det skulle få effekt på Bridesire-ordern. Deras kundservice är tillräckligt bra att det inte var ett problem!

  Kund: taylor

 2. Slida/ Column Chiffong Golvlång Fyrkantig brudklänning

  Något hände med en av mina beställningar och jag var tvungen att kontakta Bridesire kundservice personal. Jag trodde att de var riktigt snälla och hjälpsamma. Människor gör misstag. Det viktiga är att det inte kostade mig någonting och allt fungerade.

  Kund: Catherine

 3. Sjöjungfru Spets Hovsläp V-ringad brudklänning

  Leveransen jag fick från Bridesire, för den promklänningen som jag beställde var bara underbar. Faktum är att inga förändringar behövdes när jag passade in i den som en handske. Tyget och kvaliteten var utmärkt, inte glömma de mätningar som jag hade beställt dem att skräddarsy. Jag är säker på att jag kommer att beställa en annan klänning väldigt snart från samma hemsida!

  Kund: Lorenza

Bästa erbjudandena

Bröllopsklänningar / Brudklänningar

Bröllopsklänningar det finns många, det är klart. Men det är inte lätt att hitta det perfekta. Och det är det, beroende på kroppens egenskaper och din smak, bör du gå från en butik till en annan tills du hittar den som gör att du känner dig speciell. Här har vi föreslagit att prata med dig om allt som du bör komma ihåg om det.

1. Hur hittar jag den perfekta bröllopsklänningen?

Det första du borde förvisa från ditt huvud är tanken på att köpa bröllopsklänningar helt enkelt för att de är moderna, de är trend eller på mannequin vi tycker att de är idealiska. Och är det inte bara att passa ihop med din kropp och dess former, men har också att göra med din personlighet och vet hur man markerar de delar av din mest intressanta figur. Bara med hänsyn till alla dessa aspekter kommer att ge dig nyckeln, du kommer att ta hem rätt och dina vänner kommer att kunna välja sina brudtärna klänningar och deras party klänningar lättare.

2. Hur köper jag en bröllopsklänning?

Det är ingen tvekan om att det är bäst att gå till en specialiserad butik där de har ett stort utbud och ta dig tid att välja. På så sätt skynda inte eller låt dig påverkas mer än vad som krävs av säljarens åsikter eller de som följer med dig. När allt kommer omkring är den som borde vara lycklig med pantet. När du har gjort ett första urval, kontrollera hur du passar och se till att du kan vidta nödvändiga åtgärder så att den passar som en handske.

3. Vilken bröllopsklänning passar mig bäst? Styles, tips och trender

Först och främst, tänk på vilken typ av kropp du har i de olika typerna av klänningar finns. Specifikt är dessa:

- Klänningar av domstolen eller linje A. De är mycket snäva i bysten och upp till midjan. I höftens del presenterar de ett mycket brett fall. De ser bra ut i rektangel och triangelsilhouetter, som är de för kvinnor med litet bröst och höfter uttalade på ett balanserat sätt.

- Mermaid Court klänningar. De är utrustade med knäkläderna som utmärker sig för deras elegans. Markera bysten, platta bellies och varpsbyxor.

- Empire klänningar. De har en kort midja och en kjol med en stark droppe. De är idealiska för brudar med lite bröst. Mängden flygning beror på vilken smak som helst.

- Princess Cut klänningar. De är de som mest gillar dem som letar efter en kostym som ser ut som något ur en saga. De ser bra ut för kvinnor med mycket breda höfter och trianglar eller timglas.

- Klädda klänningar. De passar anatomin som en handske, så de rekommenderas för dem med kompenserade och välformade kurvor och som har en hög nivå.

4. Vilka är de senaste trenderna i bröllopsklänningar?

För närvarande är transparenter och frånvaron av slöjor trender som har stor styrka i brudklänningar. Även de av skärande flänsar ligger också i framkant på grund av deras förmåga att förbättra och stilisera figuren, även om det beror på varje fall. Å andra sidan är det också möjligt att göra en kontrast med brudtärneklänningar och de balklänningar.