Mode uppsättningar för våren

Vinter börjar börja med att lämna oss, de första solstrålarna som värmer atmosfären börjar dyka upp, är kappor och ulltröjor förvandlade till bakgrunden för att kraftigt komma in i de lättare kläderna. Det är dags att ta en titt på catwalksna och veta vad som kommer att vara trenden under våren 2019 för att vara beredd på den kommande säsongen.

En väldigt stark linje som har varit närvarande i vinter och föreslås av designers för våren är Wild West-stilen. Tack, nitar och typiska känslor av de bästa västerländska filmerna; kläder inspirerade av denna stil gör att du är den senaste den här nya säsongen.

Inom denna idé verkar en liten vild stampa kanten. Detta element ger kläderna en poetisk beröring och gör skillnad genom att ge förfining och glamour. En kantad klänning gör att du sticker ut i alla fall du deltar.

Och om du vill vara sen de dagar på våren där en liten päls inte skadar, satsa på lagren. Ja, som du har hört. Skikten återvänder, återkommer från askan, det här klädet som var så moderigtigt ett tag tillbaka för att vinna framträdande genom att ge den extra avfinitionen som varje utseende behöver.

Nostalgi är närvarande i designernas satsningar för våren. Kläder inspirerade av de älskade sextiotalet blir en säker satsning för att följa modetrender. Klänningar och kjolar med tryck inspirerade av den tiden, plädda tröjor eller kepsar med en upprorisk touch kommer att fylla i gatorna den här nya säsongen.

För de mest glamorösa nätterna kan paljetterna inte missa. Under våren förflyttas minidresserna till ett andra plan för att framhäva de långa bitarna och de typiska aporna på åttiotalet.

Om du är en av dem som känner lite av en nonconformist och vill visa den i sätt att klä sig, har du lycka till i år. Hippiestilen blir igen en nödvändig stil för att vara trendig. Mosaik av färger, olika texturer och färger med en viss bohemisk luft kommer att ge dig det hippie-utseende som alltid har varit så smickrande under åren.

Unearth botten av garderoben att flytande klänning som en gång var så fashionabla. Den här nya säsongen vätskeklänningarna är mest. Klänningar inspirerade av marockanska soukorna, informella, ångformiga och med jordtoner gör att du kan vara uppdaterad och klä dig bekvämt utan att lämna undan den femininitet och sensualitet som du gillar så mycket.

När det gäller färger finns det en klar vinnare för våren 2019. Om pastellrosa och lavendel vann slaget vid en annan tid på året, för den här säsongen är gul huvudrollen. En glad, stimulerande och livlig färg som får dig att skina i klänningar samt i kjolar eller skjortor som har fyllt världens kattwalker.

Leave a Reply