De bästa festklänningarna till jul

Julen är en av de vackraste stunderna på året, men också en av de mest stressande. Och förutom att hitta perfekta presenter till alla familjer och vänner har vi en följd av händelser, både formella och lediga, som kräver speciella kläder. Om du vill hålla koll på men du har tvivel om hur man klär den här julen, var uppmärksam på vår stilguide. Hans råd hjälper dig att uppnå en femstjärnig julklapp, som du säkert kommer att lyckas med.

Förbered dig att skina som en stjärna

I år tar överdrift över festklänningar och uppmanar oss att ge frihet till “mer är mer”. Så glöm minimalism och välj metalliska ytor, ädelstenstillämpningar, massor av spets och en stor dos av paljetter. När det gäller färgintervallet uppmuntrar trenderna oss att lämna vår komfortzon och välja julklänningar som inte är svarta. Istället föreslår de oss att satsa på mer explosiva färger som guld, silver, rött, smaragdgrönt eller fuchsia rosa. En annan stigande trend är festklänningar i violett, senap, champagne, marinblå, aubergine, burgunder och naken. Oavsett den valda modellen ska du sitta bra och vara bekväm, eftersom semestrarna brukar vara långa och du inte vill skicka dem utan att kunna flytta eftersom din klänning är för kort eller för tight.

Sammet klänningar

Ädel, varm, mjuk och smickrande, sammet är julväven med utmärkt kvalitet och är perfekt både i långa klänningar och korta eller midi-modeller. Med en attraktiv barock look, erbjuder sammet en majestätisk höst, avslöja glamour på alla fyra sidor och är mer modernt än någonsin.

Sequin klänningar

Att skina med ditt eget ljus denna jul, välj en sequined klänning. Och är det att “pailletterna” är smickrande, roliga och ger en mycket elegant touch till någon festklänning. För att överraska dina gäster med ett mycket unikt utseende, välj en sequin dress typ blazer. Du kommer att rasa! Däremot, för att få en mer nykter och diskret stil, välj en klänning med klassiska linjer, raka eller utrustade, och en längd över knäet. Om du inte vågar med en total ljus utseende, kan du alltid välja små applikationer av paljetter på axlarna eller manschetterna.

Snörningsklänningar

Få kläder är lika feminina och sensuella som en spetsad klänning. Oavsett om du väljer det i en mini eller maxi-version, får du en fest med ett underbart resultat. Om du vill ge en annan prägel till din julstil, undvik den monokromatiska och välj en snörningsklänning med mångfärgade blommotiv.

Metallisk effekt klänningar

Metallisk glans är alltid en säker satsning för att lyckas med ditt party look. Om du vill gå utöver det klassiska guld eller silver, väljer du en metallisk klänning i grönblå, passionsröd eller smaragdgrön. Och för att ge ett bestämt slag av effekt, välj en asymmetrisk modell justerad med axeln till luften. Med det utseendet kommer du att skina som en stjärna i julhimlen och du kommer att bli den obestridda drottningen av festen.

Leave a Reply