Mode uppsättningar för våren

Vinter börjar börja med att lämna oss, de första solstrålarna som värmer atmosfären börjar dyka upp, är kappor och ulltröjor förvandlade till bakgrunden för att kraftigt komma in i de lättare kläderna. Det är dags att ta en titt på catwalksna och veta vad som kommer att vara trenden under våren 2019 för att vara beredd på den kommande säsongen.

En väldigt stark linje som har varit närvarande i vinter och föreslås av designers för våren är Wild West-stilen. Tack, nitar och typiska känslor av de bästa västerländska filmerna; kläder inspirerade av denna stil gör att du är den senaste den här nya säsongen.

Inom denna idé verkar en liten vild stampa kanten. Detta element ger kläderna en poetisk beröring och gör skillnad genom att ge förfining och glamour. En kantad klänning gör att du sticker ut i alla fall du deltar.

Och om du vill vara sen de dagar på våren där en liten päls inte skadar, satsa på lagren. Ja, som du har hört. Skikten återvänder, återkommer från askan, det här klädet som var så moderigtigt ett tag tillbaka för att vinna framträdande genom att ge den extra avfinitionen som varje utseende behöver.

Nostalgi är närvarande i designernas satsningar för våren. Kläder inspirerade av de älskade sextiotalet blir en säker satsning för att följa modetrender. Klänningar och kjolar med tryck inspirerade av den tiden, plädda tröjor eller kepsar med en upprorisk touch kommer att fylla i gatorna den här nya säsongen.

För de mest glamorösa nätterna kan paljetterna inte missa. Under våren förflyttas minidresserna till ett andra plan för att framhäva de långa bitarna och de typiska aporna på åttiotalet.

Om du är en av dem som känner lite av en nonconformist och vill visa den i sätt att klä sig, har du lycka till i år. Hippiestilen blir igen en nödvändig stil för att vara trendig. Mosaik av färger, olika texturer och färger med en viss bohemisk luft kommer att ge dig det hippie-utseende som alltid har varit så smickrande under åren.

Unearth botten av garderoben att flytande klänning som en gång var så fashionabla. Den här nya säsongen vätskeklänningarna är mest. Klänningar inspirerade av marockanska soukorna, informella, ångformiga och med jordtoner gör att du kan vara uppdaterad och klä dig bekvämt utan att lämna undan den femininitet och sensualitet som du gillar så mycket.

När det gäller färger finns det en klar vinnare för våren 2019. Om pastellrosa och lavendel vann slaget vid en annan tid på året, för den här säsongen är gul huvudrollen. En glad, stimulerande och livlig färg som får dig att skina i klänningar samt i kjolar eller skjortor som har fyllt världens kattwalker.

De bästa festklänningarna till jul

Julen är en av de vackraste stunderna på året, men också en av de mest stressande. Och förutom att hitta perfekta presenter till alla familjer och vänner har vi en följd av händelser, både formella och lediga, som kräver speciella kläder. Om du vill hålla koll på men du har tvivel om hur man klär den här julen, var uppmärksam på vår stilguide. Hans råd hjälper dig att uppnå en femstjärnig julklapp, som du säkert kommer att lyckas med.

Förbered dig att skina som en stjärna

I år tar överdrift över festklänningar och uppmanar oss att ge frihet till “mer är mer”. Så glöm minimalism och välj metalliska ytor, ädelstenstillämpningar, massor av spets och en stor dos av paljetter. När det gäller färgintervallet uppmuntrar trenderna oss att lämna vår komfortzon och välja julklänningar som inte är svarta. Istället föreslår de oss att satsa på mer explosiva färger som guld, silver, rött, smaragdgrönt eller fuchsia rosa. En annan stigande trend är festklänningar i violett, senap, champagne, marinblå, aubergine, burgunder och naken. Oavsett den valda modellen ska du sitta bra och vara bekväm, eftersom semestrarna brukar vara långa och du inte vill skicka dem utan att kunna flytta eftersom din klänning är för kort eller för tight.

Sammet klänningar

Ädel, varm, mjuk och smickrande, sammet är julväven med utmärkt kvalitet och är perfekt både i långa klänningar och korta eller midi-modeller. Med en attraktiv barock look, erbjuder sammet en majestätisk höst, avslöja glamour på alla fyra sidor och är mer modernt än någonsin.

Sequin klänningar

Att skina med ditt eget ljus denna jul, välj en sequined klänning. Och är det att “pailletterna” är smickrande, roliga och ger en mycket elegant touch till någon festklänning. För att överraska dina gäster med ett mycket unikt utseende, välj en sequin dress typ blazer. Du kommer att rasa! Däremot, för att få en mer nykter och diskret stil, välj en klänning med klassiska linjer, raka eller utrustade, och en längd över knäet. Om du inte vågar med en total ljus utseende, kan du alltid välja små applikationer av paljetter på axlarna eller manschetterna.

Snörningsklänningar

Få kläder är lika feminina och sensuella som en spetsad klänning. Oavsett om du väljer det i en mini eller maxi-version, får du en fest med ett underbart resultat. Om du vill ge en annan prägel till din julstil, undvik den monokromatiska och välj en snörningsklänning med mångfärgade blommotiv.

Metallisk effekt klänningar

Metallisk glans är alltid en säker satsning för att lyckas med ditt party look. Om du vill gå utöver det klassiska guld eller silver, väljer du en metallisk klänning i grönblå, passionsröd eller smaragdgrön. Och för att ge ett bestämt slag av effekt, välj en asymmetrisk modell justerad med axeln till luften. Med det utseendet kommer du att skina som en stjärna i julhimlen och du kommer att bli den obestridda drottningen av festen.

Bröllop på hösten – Vad ska man ha på sig?

Om du förbereder dig för ett höstbröllop undrar du nog vad du ska ha på dig, så här är våra bröllopstips på hösten.

Gäster: vad ska man ha på sig?

Höstsäsongen kommer och tack vare de kortare dagarna och den första förkylningen är det inte alltid lätt att välja rätt klädsel att delta i ett bröllop under denna period.

Välj en klänning som är elegant, bekväm och mångsidig att bära med ett par décolleté eller höghäftiga stövlar.

Höstens formella klänningar präglas av sina rika juveltoner, långa ärmar och tunga tyger, men valet av typ av klänning beror mycket på bröllopsklänken. Därför är ett bra förslag att välja med smak den perfekta outfiten att informera dig om vilken typ av händelse som väntar dig, oavsett om det är tillfälligt eller formellt.

För hösten, tänk på sammet, satin, silke och skimrande tyg i färgstarka toner som inspireras av höstens natur. Turkos, mörk violett, calendula, beige, olja, vinröd och mörkgrön kan vara för dig.

Vi vet att hösten kan vara en svår årstid att klä sig, särskilt när det gäller klädhöljen och om du inte vill kompromissa din fantastiska klänning genom att ha på sig en skrymmande rock eller en överdriven casual tröja, kan du hålla dig varm utan att förstöra din kläder. Till exempel kan du välja en kort jacka i päls eller läder som säkert skyddar dig mot förkylningen, så att du kan visa upp din klänning ändå.

Brud: Vad ska du ha på hösten?

En av de viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer bröllopsklänningar till bröllopet på hösten är verkligen längden på ärmarna.

Mycket beror på var du bestämde dig för att gifta dig. I norra Italien är höstluften ganska skarp och så är det bättre att bestämma sig för en fjärdedelar ärm eller en halv ärm, eller till och med en lång ärm. I söder tenderar höst brukar ha behagliga temperaturer, så du kan fortfarande våga med en mycket kort ärm eller en modig outfit.

I vilket fall är den ärmlös bodice strängt förbjuden: det är bättre att fokusera på något stratifierat och sammansatt, eftersom eftermiddagen och kvällens svalka kan spela mot dig.

Om du är osäker kan den här sista lösningen vara för dig: matcha bodice med en stal eller en blazer och du kommer att vara elegant men varm!

Med tanke på då är säsongen ännu inte mycket kall, men utan tvekan fräsch, vänd på tjocka material som kan hålla dig varm utan att ge upp elegans. Det finns så många och ibland kan de som inte är så bekanta med mode inte ens känna dem, så det är bättre att bli informerad. Vi kan föreslå till exempel satin eller mikado, kanske kombinerad med en underskirt eller dubbed av lätta slöjor av organza, tulle eller taft för att skapa en liten “rörelse till klänningen.

Om du älskar tradition istället, välj den klassiska brocaden, medan för en ljus och mångsidig effekt blir silken dupioni varmare och tjockare än shantung.

Hur hittar man de bästa kostymerna för brudgummen på bröllopsdagen?

Bröllopsdagen är ett speciellt ögonblick i två människors liv, det är sättet de måste berätta för världen att de har bestämt sig för att starta ett gemensamt gemensamt och att från det ögonblicket blir de bara en för allting. Att dela den dagen med kära är det bästa sättet att fira den personen som fanns och som vi äntligen har hittat. Allt måste vara perfekt, och när det sägs är allting allt. Varje liten detalj räknas, varje element är grundläggande så att det slutliga resultatet är det man söker. Medan det är sant att bruden har en särskild roll den dagen är brudgummen också centrum för alla ögon. Trots att det är mindre slående än bröllopsklänningen, är Prince Charmans kostym av den underbara dagen något som särskild uppmärksamhet bör ägnas åt. I slutet av dagen är han också en grundläggande del av den händelsen och han förtjänar att skina med sitt eget ljus.

Att välja brudgummens kostym är en komplicerad uppgift. Det finns ett brett utbud av modeller, märken, designers, stilar och färger och hitta den som bäst passar inställningarna, smaker och krav på länken kan inte vara en lätt uppgift. För att göra beslutet lite lättare, här är några tips som bör beaktas vid detta avgörande ögonblick:

Du bör aldrig glömma den gyllene regeln, brudgummen måste matcha bröllopetiketten. När du planerar ett bröllop bestämmer bruden och brudgummen den nivå av etikett som de vill ha sina gäster att bära. Den etiketten måste bibehållas när brudgummens kostym är vald. Till exempel, om du väljer ett strikt etikettbröllop, måste brudgummen vara den första som bär en morgonrock. Om det är beslutat att hålla ett bröllop på stranden är det inte särskilt lämpligt att brudgummen klär sig på ett alltför formellt sätt.

Färgen och tyget som används i brudgummens kostym beror på brudens stil att fira. Således är en vit linne kostym ett utmärkt val för bröllop som hålls på stranden. Om bröllopet hålls på en öppen plats som en trädgård, är det säkert en beige. Marinblå är ganska framgångsrik för dagbröllop på både öppna och stängda platser. Om bröllopet äger rum på natten och är av strikt etikett, är det en succé att välja svart för brudgummen.

Du kan blanda stilar. Det är ett lönsamt alternativ, men du måste vara försiktig. Blandningen av tyger och färger kan vara något riskabelt, så det är lämpligt att få råd från professionella skräddare för att undvika att fatta olämpliga beslut.

En strålande brud, en vacker ceremoni, en rolig och oförglömlig fest och framför allt en elegant brudgum, klädd i enlighet med situationen och ögonblicket gör bröllopsdagen ett magiskt ögonblick att komma ihåg.

Bröllop frisyrer som gör att du ser vacker ut på din stora dag

Dagen för ditt bröllop närmar sig det speciella ögonblicket där du kommer att vara centrum för alla ögon, det ögonblick av ditt liv som inte kommer att upprepa sig, där din skönhet kommer att komma ihåg när det datumet är framkallade. Så att allt är perfekt, har du planerat allt, du har tänkt på varje detalj, du vet var var och en kommer att sitta och vilken gåva du kommer att ge till dina gäster i slutet av firandet, men har du redan tänkt på vilken frisyr du ska bära?

Om det finns ett element som är motorn för något bröllop är bröllopsklänningen. Alla gäster tittar på honom, kommenterar honom och på ett sätt avundas honom. Men varje av de tillbehör som bruden ser på sin stora dag kan hjälpa till att öka skönheten i den klänningen eller stänga av den på ett visst sätt. Det är viktigt att ta hänsyn till ett antal faktorer innan du väljer frisyren som kommer att komplettera brudens utseende:

Du måste vara realistisk med den typ av hår du har. Inte alla ser lika ut. Det finns människor som har mycket tjockare hår och kan se vågiga eller i vissa samlingar att andra människor med det finaste håret inte är smickrande. Konsultation med erfarna yrkesverksamma inom frisör och brudstyling rekommenderas starkt för att undvika att falla i ämnet att vilja efterlikna “den skådespelerska som nyligen gifte sig och kom ut i tidningar”.

Frisyren bör inte vara centrum för uppmärksamhet. Frisyren, som buketten eller sminken av bruden är ett annat element som hjälper till att förbättra sin skönhet den stora dagen. Men man måste komma ihåg att mitten av utseende inte kan vara frisyren. En för prickig samling kan stänga av den speciella klänningen som skiner den dagen.

Det finns många alternativ som finns för den stora dagen. Att fatta rätt beslut beror på det utseende du vill uppnå och längden på brudens hår. Några exempel som kan vara mycket gynnsamma är:

En plockade upp i nacken. Det är en frisyr som består av att sträcka hela håret mot nacken, vika långa tufts i underdelen. Du får ett väldigt mjukt och ljuvt resultat som är underbart om du följer med några naturliga blommor.

Hög chignon Denna look är väldigt smickrande, speciellt för brudar som har en lång man. Det är en avslappnad bulle på toppen av huvudet som smyckas med en flätad, vilket ger en unik look.

Volym överst och lockar längst ner. Den här frisyren ger elegans och glans till brudens utseende. Det är mycket smickrande och förmedlar en touch av sofistikering som är mycket lämplig för utarbetade bröllopsklänningar. Den är idealisk kombinerad med huvudbonad med pärlor eller pärlor.

Samlade, halvplockade, bullar eller lös hår är alla alternativ giltiga, så länge de hjälper bruden att vara den ljusaste stjärnan på den speciella dagen.