Mode uppsättningar för våren

Vinter börjar börja med att lämna oss, de första solstrålarna som värmer atmosfären börjar dyka upp, är kappor och ulltröjor förvandlade till bakgrunden för att kraftigt komma in i de lättare kläderna. Det är dags att ta en titt på catwalksna och veta vad som kommer att vara trenden under våren 2019 för att vara beredd på den kommande säsongen.

En väldigt stark linje som har varit närvarande i vinter och föreslås av designers för våren är Wild West-stilen. Tack, nitar och typiska känslor av de bästa västerländska filmerna; kläder inspirerade av denna stil gör att du är den senaste den här nya säsongen.

Inom denna idé verkar en liten vild stampa kanten. Detta element ger kläderna en poetisk beröring och gör skillnad genom att ge förfining och glamour. En kantad klänning gör att du sticker ut i alla fall du deltar.

Och om du vill vara sen de dagar på våren där en liten päls inte skadar, satsa på lagren. Ja, som du har hört. Skikten återvänder, återkommer från askan, det här klädet som var så moderigtigt ett tag tillbaka för att vinna framträdande genom att ge den extra avfinitionen som varje utseende behöver.

Nostalgi är närvarande i designernas satsningar för våren. Kläder inspirerade av de älskade sextiotalet blir en säker satsning för att följa modetrender. Klänningar och kjolar med tryck inspirerade av den tiden, plädda tröjor eller kepsar med en upprorisk touch kommer att fylla i gatorna den här nya säsongen.

För de mest glamorösa nätterna kan paljetterna inte missa. Under våren förflyttas minidresserna till ett andra plan för att framhäva de långa bitarna och de typiska aporna på åttiotalet.

Om du är en av dem som känner lite av en nonconformist och vill visa den i sätt att klä sig, har du lycka till i år. Hippiestilen blir igen en nödvändig stil för att vara trendig. Mosaik av färger, olika texturer och färger med en viss bohemisk luft kommer att ge dig det hippie-utseende som alltid har varit så smickrande under åren.

Unearth botten av garderoben att flytande klänning som en gång var så fashionabla. Den här nya säsongen vätskeklänningarna är mest. Klänningar inspirerade av marockanska soukorna, informella, ångformiga och med jordtoner gör att du kan vara uppdaterad och klä dig bekvämt utan att lämna undan den femininitet och sensualitet som du gillar så mycket.

När det gäller färger finns det en klar vinnare för våren 2019. Om pastellrosa och lavendel vann slaget vid en annan tid på året, för den här säsongen är gul huvudrollen. En glad, stimulerande och livlig färg som får dig att skina i klänningar samt i kjolar eller skjortor som har fyllt världens kattwalker.

Hur ser man elegant ut i kalla klimat?

Vem sa att förkylningen står i motsats till glamour? På vintern, när temperaturen är mycket låg och Cold Creek i benen, att vara smart är det lätt om du vet vilken typ av kläder att välja hela tiden.

Även om det är sant att vintern tvingar oss att klä efter lök stil där lagren finns i överflöd i kläder och kropps kurvor oskärpa vilket ger en mycket tjockare bild av den verkliga, välja vart och ett av dessa lager på rätt sätt kommer du att kunna se feminin, sexig och elegant.

Woolen hattar eller ullbenet är en av de tillbehör som du inte kan glömma när temperaturen sjunker. För en tid sedan var användningen av dessa typer av tillbehör mycket moderna, men de försvann med tiden. Caps eller baskrar, samt bidra till att upprätthålla kroppstemperaturen, ger oss möjlighet att skapa mycket olika utseende och ger en touch av förfining till den enklaste av dem. Ull baskrar bet kan du få en modern touch i bilden, medan om du bestämmer dig för en yllemössa du få en mycket mer bohem resultat.

Jackan är din oskiljaktiga följeslagare under vintern, det är det skydd som vi alla använder när vi måste gå ut på gatan. En varm jacka som gör att du kan skapa väldigt användbara kläder är dunjackan. Den kombinerar perfekt med jeans, kjol eller höga stövlar, så att du kan se feminin och elegant ut.

En av huvudpersonerna som inte kan missa i din garderob under vintern är de höga stövlarna. Denna typ av skor kombinerar perfekt med jeans, kjolar eller klänningar som sätter den känslan av femininitet och elegans som du letar efter. För att få en mycket mer engagerad mode ser extra lång, kommer du att bli förvånad otaliga kombinationer du kan göra och hur mångsidig de fortfarande är användbara för arbete eller att gå på bio med vänner.

Om du vill ge en annan touch till din jacka för att se ut som en annan, lägg till ett bälte. Praktiskt taget alla kappar tillåter detta komplement och ger något annorlunda som gör att det ser ut som om du har bytt på din kappa så att du kan markera din midja mer. Blända alla med förnyade rockar.

En av de viktigaste tillbehören under vintern är halsdukarna. Sjalarna kan inte bara användas runt halsen, de har många fler möjligheter. Till exempel kan du binde dem med ett bälte runt midjan eller placera dem som ett poncho på axlarna. Dra nytta av de låga temperaturerna i vintersäsongen och experimentera med detta mångsidiga komplement.

Transitering genom vintern bekvämt och har en plats att lagra handskar eller halsduk när du inte använder, är en stor påse det bästa valet. Om du också väljer en med korta handtag och långa kedjor kan du använda den på flera sätt beroende på dina behov under hela dagen.

Fake skinn kan hjälpa dig att få ett mycket elegant utseende. En kappa av detta material ger dig extra elegans och om du kombinerar den med mer anpassade kläder kommer du att få femininitet och sensualitet.

Klänningar med spets: Vackert och snyggt

Varför spetsar klänningar är så populära

Om brudtärneklänningar är långa eller klänningar billigt köpt är ganska sekundär. Eftersom bröllopet förmodligen är den vackraste händelsen i en kvinnas liv, borde hennes brudtärna i sina klänningar också skina i ett vackert ljus bredvid bruden. Klänningar med spetsar är särskilt populära bland brudtärna. Klänningar som är dekorerad eller täckt med spetsar är återigen mycket mer eleganta och festliga än klänningar som saknar spetsbeklädnad. Varianterna med spetsar är fantastiskt varierade, så det finns något för varje smak: en spetsad halsringning, spetsdekorerade ärmar eller en klänning vars ytterplagg är helt av spetsar .. Så någon kvinna med liten ansträngning kan känna sig som en prinsessa för en kväll men utan att straffa bruden. Som klänningar ofta inspireras av brudklänningen stil och en majoritet av brudarna bestämmer om blonda klänningar, valet av brudtärna ofta faller på klänningar med spets. En klänning med spets är också tillgänglig för varje kvinna, oavsett om den är smal eller lite svagt och ger bäraren en mycket speciell touch. Dessutom är knipsklänningar nästan aldrig ute av mode och kan underbart användas på sommaren eller till och med vid höstbröllop – alla säsongsoberoende. Dessutom är en decollete, som är dekorerad med spets, ännu mer förförisk, utan att vara påträngande eller billigt.

Vilka tillbehör till klänning med spets kan bäras

Speciellt vid bröllopet vill kvinnorna – i detta fall brudtärna – sätta sig i rampljuset. Nu uppstår frågan vilka tillbehör kan bäras med klänningar med spets. För ett extravagant utseende gör Blazer, som även kan kombineras med en Blazer. Klänningen och färgen på klänningen ska samordnas. Även en stal går väldigt bra med spetsens klänning och borde också matcha klänningens färg. Även skor till klänningen är viktiga: med stilettor är det ganska mycket varje kvinna som har rätt, eftersom de förbättrar klänningen dessutom och naturligtvis sträcker benen optiskt. Färgen på skor är återigen baserad på klänningen, annars kan du inte göra någonting fel med svarta skor. Lika viktigt är matchande smycken, som till största del består av örhängen, ett halsband och / eller matchande armband (armband). För klänningar med spets passar mycket bra pärlor eller filigree smycken i silver eller guld – eftersom tunga smycken kan gälla. Om det finns ett tips i décolletéområdet kan kedjan helt utelämnas, eftersom detta område redan är isatt. Istället bildar örhängen en fin kontrast. Handväskan ska vara ganska enkel i spetsen och baseras på skorna och klänningen. Särskilt eleganta här är de så kallade kopplingarna, som slits löst under armen utan band.

Spara dina pengar från vår online-försäljning Bridesire

Korta klänningar – när kan de bäras?

Om brudklänningar bärs kort eller lång är det verkligen en fråga om smak och personlig stil. Men när kan exakta korta klänningar användas? Frågan som uppstår i början är hur kort en bröllopsklänning kan vara i allmänhet. Naturligtvis kan den kommande bruden också falla tillbaka på en kort bröllopsklänning, som till exempel slutar över knäet – som speciellt elegant och elegant sätter man ut klänningar som slutar om kalvlånga. Dessa klänningar är mycket lämpliga, till exempel i en varm månad som juli eller augusti för att vara gift. Samtidigt visar bruden sin stil med en brudklänning i kalvlängd, eftersom en kort brudklänning snabbt kan bli provocerande. Dessutom kan en brudklänning från kalvlängden bäras av nästan vilken typ av kvinna som helst, oavsett om det här är mycket smal eller kurvig byggd. Ännu bredare lår och höfter spelas väldigt bra med en brudklänning i kalvlängd och betonar fördelarna med kvinnans silhuett. Med en brudklänning i kalvlängden går det inte att gå stora kvinnor, precis som små kvinnor – du måste bara se efter matchande tillbehör.

Vilka tillbehör är perfekta för en brudklänning från kalvlängd?

Innan bruden tänker på rätt smycken som passar bröllopsklänningen är skor huvudfokus. Skorna måste passa inte bara i färg utan också stilistiskt på klänningen, så att det övergripande intrycket är rätt. Således är det särskilt viktigt i den här klännlängden, snarare att sätta på höga skor. Mindre kvinnor i synnerhet är mycket “komprimerade” med plana skor och mindre än de redan är. Därför borde bruden sitta tyst på höga skor – det här är inget problem för stora brudar, men sträcker benet och framkallar en till synes oändlig silhuett. För det andra tillbehöret, som smycken eller handväskan, borde du hålla fast vid de regler som gäller för långa klänningar: så smycken beror främst på stilen och färgen på klänningen. Att matcha en krämvit eller äggskalfärgad klänning väldigt bra pärlörhängen och matchande halsband. Till exempel, om halsen är täckt med en spetsuppsättning eller till och med höghalsad, kommer ett pärlhalsband att göra bra. Men om sektionen är närvarande kan du välja en något hängande kedja. Att matcha en krämig vit ton mycket bra gyllene eller bronsfärgade smycken, medan i ett “riktigt” vitt silver smycken harmoniserar perfekt. Så att inga faux pas upp här, är det värt att investera direkt i en lämplig smyckeset och informeras i enlighet därmed. En annan blickfångare på den vackraste dagen i brudens liv kan också vara blommor i hennes hår. Det borde återigen baseras på klänningens färg, men också på hårfärgen och hudfärgen. I bästa fall kan bruden väva eller sätta några blommor i hennes hår, som kan tas från brudbuketten. Brudbuketten brukar matcha brudgummens klänning, skor och klädsel.

Färgade Klänningar: Röd, Rosa eller Champagne: Gör ditt bröllop speciellt

Färgade klänningar lyfter fram brudens bröllopsmotto och karaktär

Den som har varit intresserad av brudklänningar vet att den klassiska färgen för den är vit. Men det finns nu många andra nyanser som säkerställer att varje kvinna på den vackraste dagen i hennes liv övertygar visuellt strålande och känner sig bekväm i sin klänning. För dem som kan hitta vita för klassiska eller har en blek hudton finns det en rad olika modeller som presterar elegant i olika toner. Det är uppenbart att en mjuk nyans stöder bärarens kvinnlighet och sätter den perfekt i scenen.

Svart bildar en slående kontrast

Klänningar A-line eller till och med modeller med olika skärningar är mycket eleganta i svart och samtidigt lite mystisk. Det är klart att speciellt bröllopsklänningar Lång ärmar är väldigt sensuella och också lite sexiga och värdiga. Det är garanterat att locka uppmärksamhet, oavsett om bruden bestämmer sig för en svart prinsessaklänning som kan se väldigt värdig ut, eller för en tätt passande modell. Det är viktigt att veta att svarta klänningar kan vara ganska bleka, så den här färgen är perfekt för kvinnor som föredrar en mörk hudfärg eller en ljus brunbrun mot altaret.

Alla nyanser av rött ser väldigt feminin ut

Visst, alla vet att rött är kärlekens färg. Så vad är bättre för en snygg brudklänning än den här tonen? Samtidigt är han associerad i många aspekter med glädje, lycka och välstånd och ser väldigt romantiskt ut. För färgade klänningar är denna färg perfekt, men varje brud behöver självförtroende och mod att kunna faktiskt transportera färgens eld. Dam som väljer klassiskt rött, bör agera lite konservativ smink, så att det iögonfallande utseendet inte överdrivs. Tjejerna klä sig till varianten av den röda färgen, det vill säga rosa, ser ut som en bröllopsklänning ganska romantisk och lite lekfull. Så de är bara perfekta för vintage vigselringar eller för det eleganta utseendet att gå till registret. Rosa ser väldigt smickrande ut och ser – som vit – lite oskyldig. Som ett litet tips för bröllopskläderna i Rose kan även hår smycken i vintage stil eller som ett litet blommarrangemang i håret väljas.

Färgglada klänningar – Bara blanda teman

Om du inte kan bestämma en färg, kan du enkelt kombinera flera nyanser av brudklänning. Det är klart att det är tillåtet, vad varje brud verkligen gillar. Men det är viktigt i detta färgval att se till att inte kombinera för många färger tillsammans, annars skapas en rastlös övergripande bild. Till exempel, en brudklänning i en kombination av blått och lila ser väldigt elegant och ändå varierat. Här kombineras den moderna uppmärksamheten med en färg-perfekt harmoni. Den som bestämmer sig för att vara en brud för en färgstark brudklänning borde dock fokusera på enkel stil och styling tillbehör för att skapa ett harmoniskt utseende som ett helhetsintryck.

Enkla klänningar: Prisvärd och vacker på Bridesire

Enkla klänningar är en optisk höjdpunkt med sofistikering

Även om den förmodligen vackraste dagen i brudens liv är klänningen i förgrunden, betyder det inte att detta måste vara pompöst och alltför konstruerat. Beroende på bröllops motto väljer många kvinnor också en modell som kan betraktas som enkel. Ändå är de säkert uppmärksam på bröllopsdagen, för bara sådana bröllopsklänningar betonar brudens naturliga skönhet och charm. De är också lämpliga för damer som inte går helt tillbaka framför altaret.

Enkel design, ädla tyger

Klänningar har ändå kravet på att vara gjorda av högkvalitativt material. Men när en brud väljer en enkel modell är fokuseringen av uppmärksamhet ännu mer på materialet. Därför används ofta högkvalitativ och tung fallande siden eller satin för ett sådant tillfälle. För bröllop som tillfälligt firas på stranden eller omges av blomstrande natur är sådana klänningar mycket väl lämpade. Även för det eleganta utseendet på registret, bestämmer en brud korrekt om hon väljer en enkel modell. Snarare eleganta och diskreta stylade brudar kan övertyga om de inte vill bestämma sig för bröllopsviten. Eftersom klassiska kräm- eller äggskalfärger ser ännu eleganta ut i enkla utföranden och gör varje brud en okrönad prinsessa på sin lyckligaste dag.

Livliga tillbehör understryker effekten

Kvinnor som väljer sina klänningar på nätet hittar många modeller i olika längder och mönster i de många butikerna. Oavsett om det är med halv ärm eller trendig en-axelslipning, med långa eller korta och breda svängande kjolar, är fantasi och sofistikering av diskreta brudtärna nästan gränslösa. Modellen är stylad enligt bröllopets orientering. Om du vill fira en naturälskande fest med vänner och familj, hittar du matchande blommigt stöd i känsliga blommor som tusenskönor, violer eller tusenskönor. Bröllopsceremonier på strandbredden eller till och med på stranden kan också utarbetas med utarbetade blomsterkreaturer.

Understryk elegansen av smycken och frisyren

Om en brud bestämmer sig för en enkel brudklänning, kan hon sätta visuella accenter när det gäller styling och frisyr. För långt hår, naturliga vågor och lockar, som passerar casually över axeln, en riktig blickfångare. Om du vill ha något mer elegant kan du lägga en bulle och dra ut några strängar för att lossna upp. Brudar. som har kort hår, dessa kan mjukt inrama ansiktsramen och så understryka kvinnligheten. Skor borde vara bekväma för dagen, men också komplett utseendet. För enkla klänningar är eleganta sandaler med remsor väl lämpade, som inte vill ha öppna skor, som också kan klackas med kattungehälsar, så välj en liten örehälsa. Sammantaget understryker detta det reticenta utseendet, vilket också innehåller smycken som är ganska klassiska med ett kort pärlhalsband eller en inte alltför skrymmande guldkedja.

Gravid klänningar Bei Bridesire

Klänningar mamma: Under andra omständigheter elegant och elegant till bröllopsallret

Du är gravid och vill gifta sig, men är rädda för större barn bump att göra något bra intryck eller sjukdomskänsla? Alla dessa frågor är nu helt ogrundade, finns det nu på brud marknaden ett brett utbud av charmiga moderskap bröllopsklänningar i alla typer av stilar och material som du känner dig helt bekväm och där man inte behöver dölja din mage, men även på ett underbart sätt i scenen. För vad är vackrare än en brud i gott hopp?

Vad ska man titta efter när man köper en modersportklänning

Om du vill gifta dig med graviditet och leta efter en lämplig modersport kläder, bör du vara uppmärksam på några viktiga detaljer. Eftersom med klänningar – både gemensamt och i själva verket brudklänningar – det finns många modeller som redan fungerar bra från korsningen fram för större barn magar, och är fortfarande bekväma och eleganta att bära. Men viktigast är materialet för brudklänningen (chiffong, spets eller liknande). Därför bör du, när du väljer ditt moderskapsklänning, helst ta hand om stretchiga och mjuka flytande tyger. Se också till att det kan justeras till buken vid ett senare tillfälle, till exempel på baksidan eller midjan. Dessa kriterier samt en raffinerad klippning säkerställer att din moderskap brudklänning växer med dig och kan bäras bekvämt varje månad av graviditet. Speciellt rekommenderas för gravida brudar är klänningar i Empire-stilen, som har en förhöjd midja och dart under bröstet. Populära här är z. B. tip kläder (också strapless) med en mage band av siden eller andra material med hjälp av vilket midjan kan röra sig uppåt beroende på storleken på barnet buken. Ännu enklare modeller med slipsbälte i ryggen är ett bra alternativ. Så brudklänningen kan enkelt justeras när som helst.

Välj rätt underkläder

Men inte bara mammaledningen borde väljas noggrant. Underkläderna måste också uppfylla de speciella omständigheterna, så du kan när som helst känna dig som hemma brud. Här bör betalas till valet av mindre på optisk, men snarare på praktiska aspekter. Först är det bh. Eftersom graviditeten fortskrider, kommer varje modell inte att sitta så länge som den har tidigare. Ofta är det tillräckligt att öka bredden med ett enkelt förlängningsstycke för bh-låsningen. Om det inte räcker, bara greppet till nästa större bredd eller till och med koppstorlek. Även trosorna bör naturligtvis sitta så bekvämt som möjligt. Särskilda graviditetsbyxor kan åtgärda denna situation och växa bekvämt med buken. För en något större babybump kan ett stödjande bukband rekommenderas, vilket också kan bäras under klänningen. Det är också bäst att välja hudfärgade underkläder. Detta blir nästan osynligt med en vit brudklänning.

Köp billiga bröllopsklänningar: Förtrollande Moders Bride Mode för varje Smak

Det finns otaliga leverantörer där du kan köpa bröstkorgar och klänningar billigt (till exempel en brudklänningchiffon). Men oavsett var du köper din moderskap brudklänning, oavsett om du är i brudbutiken på plats eller i en online brudbutik – lämnar urvalet av moderskapsmode inte någonting att önska idag. Och om du följer de tips som nämns här när du köper kläder, står ingenting i vägen för ditt drömbröllop med babyhöft!

Slida form: Enkel Men Bekväm

Klänningar Chiffon för drömbröllopet i vitt

Ett bröllop är den vackraste dagen i livet för många brudpar. Av denna anledning borde brudklänningen vara den vackraste plagget av varje kvinna. Vid ett bröllop är brudparet alltid fokus. Naturligtvis ligger fokus på bruden i vitt. Det klassiska bröllopet i vitt är en tration, där bruden alltid lockar uppmärksamhet i sitt känsliga utseende. Vita bröllopsklänningar är romantiska och spännande samtidigt. Vem beslutar om en sådan klänning är bortskämd för valet, eftersom klänningar erbjuds i många olika versioner till salu. Men det är säkert att det finns lämpliga klänningar för varje smak eller varje figur. Bruden borde definitivt ta mycket tid att välja rätt klänning för att gifta sig är inte varje dag. Bland favoriterna bland klänningarna är de eleganta modellerna med sofistikerade chiffonginsatser. Kombinationen av ren silke och chiffong fyller varje bröllopsdröm på ett charmigt sätt.

Den mycket speciella klänningen i fodralet

Dessa material visuellt perfekt varje bröllopsklänning och gör det vad det är, den speciella klänningen, för den vackraste dagen i ditt liv. Den ljusa genomskinliga, känsliga chiffonginsatsen lyfter magiskt de feminina charmerna. Om det handlar om ett köpbeslut, men inte bara materialvalet i fokus. Dessutom bör skärningen väljas för att matcha typen. Modiga damer väljer ofta fashionabla klänningar. Dessa klänningar återspeglar alltid en viss känsla av stil och tar upp alla feminina kurvor diskreta. Mantelklänningar är täta, figurerande styckstycken. Klassiska mantelklänningar hålls raka och försedda med en horisontal halsringning. Naturligtvis finns dessa klänningar billiga, korta eller långa versioner och naturligtvis med eller utan chiffongreningar. Långväxlingsklänningar är försedda med korta slitsar.

Det matchande tillbehöret

Dessa ser inte bara elegant ut, de ger också det nödvändiga benet. Yngre kvinnor gillar också att välja de spännande minimodellerna. Fallet klänningar finns också i mini-versionen. Skönheten att välja en brudklänning är att varje klänning kan skräddarsys individuellt eller skräddarsys. Detta skapar en helt unik klänning för en unik händelse. Mer romantik kan inte utstråla en brud. Om du vill kan du slutföra den romantiska bilden med ett tåg. Bogsering eller auktion finns också att köpa i många olika utföranden och längder. Sist men inte minst, det matchande tillbehöret skiner varje enskilt bröllopsstil. Utan det är det inte möjligt. Ett dekorativt huvudband eller ett känsligt pärlhalsband gör bruden till ett konstverk. Naturligtvis finns det också eleganta eller lyxiga A-line klänningar i vitt och elfenben. En titt på dagens samlingar gör ännu mer önskan om ett romantiskt bröllop.

Prinsessa klänningar: Vackra klänningar för alla slags evenemang och arenor

Klänningar prinsessa för ett eventyrbröllop

Känn royal på din bröllopsdag i en fantastisk prinsessa-stil bröllopsklänning. Gör dina äventyrsbröllopsdrömmar förverkliga när du avslutar promenaden till altaret med en wow i en vacker pärlstavsrock. En prinsessa bröllopsklänning kallas också som en a-line bröllopsklänning. Denna silhuett börjar med ett införlivande av höften, som sedan sprider sig. A-linjens namn beskriver den svaga lutningen i kjolen, som ligger nära bokstaven “A”. Medan de flesta prinsessans bröllopsklänningar har en passform, är det inte nödvändigtvis en del av prinsessans brudklänning. Effekten är att kjolen tar en skonsam klockform, men inte alla prinsessans brudklänningar fyller kjolen med tulle under. Istället faller dessa obelagda kjolar i golvet i mjuka veck. En prinsessesilhouette är en av de mest klassiska och populära klänningarna, och de flesta brudar kommer genast att känna igen stilen.

Vilken kroppsform passar bäst med en prinsessaklänning?

En prinsessa eller A-line bröllopsklänning är universellt smickrande. Petite brides kan välja en smalare A-line klänning för att förlänga kroppen och skapa mer höjd. Lite brudar som vill ha den här effekten ska inte välja en prinsessaklänning med en definierad midja, annars kommer hennes kropp att bli visuellt kortare. Höga brudar kommer att se bra ut i vilken stil som helst, men volymen av en prinsessans brudklänning kommer visuellt att minska sin höjd. Brudar som har breda axlar kan använda en prinsessa bröllopsklänning för att visuellt balansera sina kroppar. Mängden prinsesskjol reflekterar brudens axlar och gör att hennes midja ser liten ut. Brudar som är päronformade och vill gömma större höfter och en bred rumpa kommer att älska att volymen av en prinsessans brudklänning helt enkelt döljer allt under midjan och höfterna. Brudar som är kurviga eller fulla kan ha på sig en prinsessa bröllopsklänning med en väldefinierad midja för att uppmärksamma en mindre midja och markera en timglasform. Om en brud inte vill visa något tjockare armar, kan hon välja klänningar med ärmar.

Vilka tillbehör är perfekta för en prinsessaklänning?

En lång slöja går bra med en prinsessaklänning, men du behöver inte nödvändigtvis en slöja, tiara, örhängen, halsband, etc. Tillbehör ger en unik touch till ditt utseende, men en överflöd av smycken kan se överdriven med en klänning som redan är rikt dekorerad. Ta reda på de utmärkta dragen i din klänning och bestäm sedan om tillbehör. Om din klänning har en utarbetad halsringning, välj ett par örhängen istället för ett halsband (detta kan se ut som “önskat”). För en klänning med en enklare stil, prova ett djärvt uttalande halsband eller en fascinator. När det gäller örhängen, titta på din frisyr. Om du lämnar håret under och över öronen, kommer små droppar örhängen att räcka. Om klänningar är toppade, så kan en mjuk armband eller ett smal halsband kombineras med det, annars ser designen ut överbelastad.

Empire form: Snygga klänningar för alla typer av kvinnor

Empire bröllopsklädsel trivs många kvinnor på grund av sin stora storlek. Den här klänningen har en mycket hög midja, som ligger strax under bröstet, är en förvirrande enkelhet, men kan förbli mycket elegant. Den kan avvisas i bustier, med axlar, och dess hals och längden kan anpassas. Om du letar efter en romantisk klänning och påminner om andra tider, kan riksdagsbröllopet tilltala dig.

Den här klänningen passar alla morfologier, och storleken under bysten hjälper till att dölja lite övervikt, samtidigt som bröstet sätts i värde, vilket gör bröllopsklänningar mamma ganska acceptabla. Var försiktig men välj en storlek som gör det möjligt för framtida brud och mamma att andas lugnt. Klädens flytbarhet hjälper också till att förfina och förlänga siluetten.

Det finns modeller med alla slags halsband, små bröst kommer att uppskatta v-necklines, medan kvinnor med lite större bröst kommer att flytta mer mot en rak halsringning. Klänningen kan komma med ärmar – i spets för mer delikatess – eller vara blött.

Det är en modell där man hittar draperi, antingen på överkanten, på axlarna eller på hela plagget. Klänningen kan vara lång, även mycket lång och ha ett lätt tåg vars detaljer kommer att fungera med finess, eller det kan tvärtom förkorta det för en mer modern sida. Det är en klädmodell som ger mest kreativitet. Dess enkelhet är dess styrka, och det är de små känslorna fördes av formgivaren, i detaljerna eller färgen, som kommer att göra skillnaden mellan de olika modellerna av imperiet bröllopsklänning. Det kan innehålla tulle och spets i ryggen och på ärmarna, för att komma närmare den traditionella modellen av bröllopsklänningen, eller tvärtom vara resolutionsmodern, med utskrifter eller i annat material.

Vid nackdelar bör det noteras att den här klänningen inte är lämplig om man letar efter volym eller en storleksanpassad brudklänning, storleksanpassad prinsessstil. På samma sätt kan kvinnor med stora bröst få lite illa med den här klänningen, men det finns många modeller av den här klänningen, med hänsyn till denna typ av kriterium. Denna typ av klänning är lika populär som A-linje klänningar men anpassar sig lättare än den senare till olika morfologier.

Tillbehör som oftast bärs av ett imperiums brudklänning beror på flera parametrar. Om till exempel halsen är rak, undviks halsbanden, de föredrar sedan ett halsband vid nacken. För att bryta om klänningens falska enkelhet, undviks traditionella bullar, och de föredrar en halvvis frisyr, som en halv chignon övertygad av en krans vita blommor.