Bröllop frisyrer som gör att du ser vacker ut på din stora dag

Dagen för ditt bröllop närmar sig det speciella ögonblicket där du kommer att vara centrum för alla ögon, det ögonblick av ditt liv som inte kommer att upprepa sig, där din skönhet kommer att komma ihåg när det datumet är framkallade. Så att allt är perfekt, har du planerat allt, du har tänkt på varje detalj, du vet var var och en kommer att sitta och vilken gåva du kommer att ge till dina gäster i slutet av firandet, men har du redan tänkt på vilken frisyr du ska bära?

Om det finns ett element som är motorn för något bröllop är bröllopsklänningen. Alla gäster tittar på honom, kommenterar honom och på ett sätt avundas honom. Men varje av de tillbehör som bruden ser på sin stora dag kan hjälpa till att öka skönheten i den klänningen eller stänga av den på ett visst sätt. Det är viktigt att ta hänsyn till ett antal faktorer innan du väljer frisyren som kommer att komplettera brudens utseende:

Du måste vara realistisk med den typ av hår du har. Inte alla ser lika ut. Det finns människor som har mycket tjockare hår och kan se vågiga eller i vissa samlingar att andra människor med det finaste håret inte är smickrande. Konsultation med erfarna yrkesverksamma inom frisör och brudstyling rekommenderas starkt för att undvika att falla i ämnet att vilja efterlikna “den skådespelerska som nyligen gifte sig och kom ut i tidningar”.

Frisyren bör inte vara centrum för uppmärksamhet. Frisyren, som buketten eller sminken av bruden är ett annat element som hjälper till att förbättra sin skönhet den stora dagen. Men man måste komma ihåg att mitten av utseende inte kan vara frisyren. En för prickig samling kan stänga av den speciella klänningen som skiner den dagen.

Det finns många alternativ som finns för den stora dagen. Att fatta rätt beslut beror på det utseende du vill uppnå och längden på brudens hår. Några exempel som kan vara mycket gynnsamma är:

En plockade upp i nacken. Det är en frisyr som består av att sträcka hela håret mot nacken, vika långa tufts i underdelen. Du får ett väldigt mjukt och ljuvt resultat som är underbart om du följer med några naturliga blommor.

Hög chignon Denna look är väldigt smickrande, speciellt för brudar som har en lång man. Det är en avslappnad bulle på toppen av huvudet som smyckas med en flätad, vilket ger en unik look.

Volym överst och lockar längst ner. Den här frisyren ger elegans och glans till brudens utseende. Det är mycket smickrande och förmedlar en touch av sofistikering som är mycket lämplig för utarbetade bröllopsklänningar. Den är idealisk kombinerad med huvudbonad med pärlor eller pärlor.

Samlade, halvplockade, bullar eller lös hår är alla alternativ giltiga, så länge de hjälper bruden att vara den ljusaste stjärnan på den speciella dagen.

De bästa idéerna för bröllopsgåvor

Vad är det som ställs om en bra bröllopsgåva? Tja, flera saker. Det är användbart för personen eller för paret som tar emot det, som identifieras med smaken av det nya äktenskapet, men framförallt att det är original. Kan gåvan vara minnesvärd. Utan utmattning av alla möjliga alternativ är det en lista med 11 bröllopsgåvor att komma ihåg:

Köksartiklar för gamla Havanna. De är bitar av hög kvalitet, som erbjuder dekorationer av kolonial stil och är huvudsakligen av kvalitet. Motstår effekten av mikrovågor och diskmaskiner.

Komplett uppsättning resväskor. Om gifta paret är beroende av resor väljer du kvalitet bagage för att vara en livstid och i kombination med de färger de tycker om kan vara en bra bröllopsgåva.

En bok med matlagning recept. Men inte bara någon handlar det om att välja typ eller stil av rätter som paret tycker mest om. Bättre om det är en bok med recept av bra format, som kan avnjutas som en visuell guide.

Ett leveransabonnemang för färska blommor. Tanken är att ge blommor hemma för en tid, på specifika datum, som sammanfaller, till exempel med födelsedagar eller bröllopsdagens årsdag. Miljön i det nya hemmet kommer ut att vinna.

Kvalitet sängkläder set. Vi talar om mysiga lakan och filtar, till exempel av 100% bomull, allt i naturfibrer. Att tacka den bästa goda kvällen.

Kit för att göra bröd hemma. Med honom kan paret förbereda hemma det bröd av allt liv som vi minns för alltid. En uppgift att göra tillsammans under, till exempel helgen.

Elektrisk korkskruv Om paret älskar viner, vilken bättre idé än att modernisera sin hobby med en elektrisk korkskruv. Ett system som garanterar att pluggarna tas bort med en rörelse och automatiskt.

En spa dag för paret. Det är ett sätt att ge hälsa och en inbjudan att återhämta sig, särskilt om du går på jobbet eller krävande uppgifter under veckan.

En sovsäck för två. Nej, det är inte en sällsynthet, tillverkarna av berg- och fritidsutrustning har tänkt på de par som vill njuta av sina ögonblick. Gilla hemma, men med stjärnorna som en baldakin.

En kajak för två. Om paret gillar utomhussporter kan en tandemkajak ge en oförglömlig naturupplevelse.

Marmor schack Schacket är en klassiker i vardagsrummet, för att ge det ett material av kvalitet som marmorn är att spela på en annan nivå, aldrig bättre sagt.

Har någon av dessa elva gåvor fått din uppmärksamhet? Gå framåt, lämna ditt känsla av kärlek till minne av det nya paret som gifter sig.

¿Cómo planificar una boda sencilla?

Una celebración de boda tiene que ser inolvidable por el enlace y por la promesa de felicidad que la acompaña, y aún resulta mejor si evitamos cualquier tipo de complicaciones y hasta podemos abaratar costes. Éstas son algunas claves para conseguirlo:

– Evita engordar la lista de invitados. Invitar a conocidos con poca relación a la lista de invitados de una boda puede no ser una buena idea. Se pierden dos cosas que quizás aprecies: reducir costos y abandonar la idea y las buenas sensaciones que puede dar una boda íntima. Con la gente que realmente te importa.

– Pide ayuda para organizar la boda en lugar de regalos. No es mala idea. Seguro que hay amigos y familiares de tu boda que tienen algún talento. Con un cantante amigo que te regale su voz y su actuación, estarás involucrando a la gente, éso, que de verdad te importa en el evento. Éso vale también para la tarea de hacer los vídeos y las fotografías de la boda. Todo éso te ayudará también a contener el gasto de tu presupuesto.

– Celebración al aire libre. Un costo añadido en una celebración de boda es el gasto del alquiler del local del convite. Si lo haces en un lugar público donde sólo debas pedir permiso, te ahorrarás un gasto y hasta puede resultar una opción más divertida si eliges bien el lugar. Pensamos en una localización que sea un entorno natural con atractivo.

– Catering de casa. Familiares y amigos pueden ayudarte a hacer el catering de la boda ellos mismos. O, en todo caso, si dispones de los servicios de un restaurante familiar, piensa en que ése puede ser el regalo, el servicio de comidas. Todo es hablarlo.

– Flores al mínimo ¿Por qué gastar una cantidad enorme en flores? Puedes hacer tú misma o cualquiera de tus damas ese ramo que lucirá en tus manos. También existe la posibilidad de comprar flores artificiales que se podrán aprovechar después. Para valorar.

– Invitaciones de tu puño y letra. Puede funcionar igualmente la idea de hacer uno mismo las invitaciones. Hasta puede resultar más auténtico recibir invitaciones personalizadas.

– Equipo de música de casa. Tampoco es mala idea a la hora de hacer más sencilla la organización de la celebración de boda utilizar cualquier equipo de música que tengamos o alguien tenga en casa.

– Bebidas a precio reducido. Uno de los gastos más abultados suele ser el de las bebidas que se sirven en la celebración de boda. Si somos nosotros los que corremos con esa compra, estaremos ahorrando. Y, de paso, se puede ser más selectivo, eligiendo la gama de bebidas que sabemos que gustará más. Tan sencillo como éso.

– Anillos de boda a precios asequibles. El costo de las alianzas es parte de esos gastos que también te puedes permitir recortar. Fíjate bien, que, en ocasiones, llega a representar el 1% del presupuesto de toda la boda. Hay opciones originales – y hasta únicas- que pueden ser mucho más económicas. Estamos pensando en anillos por ejemplo de plata esterlina 925 que son mucho más baratos que los de oro y que también son para toda la vida.

9 claves para hacer más sencilla una celebración de boda.

Hur mycket kostar ett bröllop?

För att svara på den frågan måste vi bryta ner var och en av de avsnitt som utgör händelsen. Vissa är mer dispensable än andra. Och om du vill minska kostnaderna, det kan vara strategin, ta bort den från listan. Vi går med den uppdelningen och dess ekonomiska värderingar:

– Autonoma firandet av firandet. Om den totala kostnaden för det totala priset på ett genomsnittligt bröllop för hundra personer är det en signifikant skillnad vad gäller priserna som hanteras från en autonom gemenskap till en annan. Således överstiger Madrid i genomsnitt 21 000 euro, i Katalonien och Valencia är cirka 20 000 euro, över och under. På Kanarieöarna och Extremadura, de två autonoma samhällena “mer ekonomiska” i denna typ av utgifter är kostnaden mellan 12 000 euro och 13 000 euro.

– Festplats. Valet av platsen kommer att baseras på tre variabler: tillgången till platsen för datum för äktenskap, antalet personer som kommer att delta som gäster och graden av högtid och exklusivitet som du vill ge händelsen. Det kan hållas i hemgården eller i ett exklusivt hotell. Skalan är väldigt bred, men att hyra en plats för femtio personer i ett stadscentrum i en stor huvudstad i landet kan vara ca 1 000 euro, inklusive försäkring.

– Catering service. Detsamma, en dedikerad mattjänst för en fest som sammanför hundra personer kan vara mellan 75 euro och 100 euro per täckt. Och det finns alltid möjlighet att göra det till låga priser hemma eller i en restaurang av vänner som ger oss mattjänst. Att välja en fri bar kan öka detta pris med ytterligare 800 euro.

– Fotografisk tjänst. Fotona av “före” (förberedelse av evenemanget i parets hus), “under” (lagen och firandet av länken själv) och “efter” (efter firandet) kan sträcka sig från 1 000 euro till 2.000 euro, beroende på kvaliteten och noggrannheten hos fotografen anställd. Det är viktigt att veta andra arbeten som gjorts av samma professionella för att i förväg bedöma hur vårt bröllop kan vara (för eftertiden).

– Blommor och exklusiv bröllopstårta. Har färska blommor vid bröllopet och en kvalitet brudkaka, kan vara ca 400-500 euro blommor och ca 250-300 euro kakan med alla dess tillägg. Naturligtvis finns det mycket billigare alternativ som går igenom gör allt själv och det är en fråga om värde. Dessa är förbrukningsbara element som vi nämnde i början.

– Bröllopsklänningar och skor. Brudar brukar spendera ett medelvärde som varierar mellan 525 euro och 1 650 euro i sina bröllopsklänningar och deras skor. Parternas utgifter är vanligtvis lägre, mellan 350 euro och 800 euro. Allt beror på de valda varumärkena och de exklusiva ytorna som används som personliga komplement.

Små och svarta klänningar varför tycker flickor så mycket om dem?

De lilla och svarta klänningarna har alltid varit där som en del av garderoben bakom många kvinnor. Dess framgång i populärkulturen lyder enkelt och urskiljbara nycklar.

Men låt oss gå tillbaka i tiden, låt oss gå till dess början, till dess historia. Det sägs att det var konstruktören Coco Chanel som skapade den lilla svarta klänningen som en modetrend. Nej, det var inte så. Hon uppfann inte konceptet, men vad hon gjorde var att popularisera det på 1920-talet. En Chanel-teckning i Vogue 1926 definierade den som en kinesisk crepe-klänning med långa smala ärmar. Vid den tiden pekade Vogue på det som en enkel och elegant klädstil för kvinnor som hade alla garantier för att bli en modestandard.

Men varför denna framgång bland flickorna i flera generationer av små och svarta klänningar, LBD, för sin akronym på engelska. Vi ser de nycklar som är mest uppenbara:

– För att de inte går i stil. Från 1920-talet till nuvarande har små svarta klänningar kvar som referenser av stil oavsett de dominerande trenderna. På 1960-talet såldes minikjärlens stil i höjd och på 80- och 90-talen kunde man se dem med hals och långa kjolar att välja med ärmar eller ärmar, med flyg eller bara tillräckligt för att markera figuren av kvinnan

– Eftersom de förbättrar figuren. Den svarta färgen på dessa klänningar verkar för att lyfta fram bärarens hud, men också tillbehör till smycken eller lädervaror och till och med skor och frisyrer.

– Eftersom de kombinerar med allting. Den svarta tonen har den förtjänstfulla fördelen av transmutation till en extraordinärt neutral textilduk med vilken du kan kombinera alla typer av tillbehör. Så mycket så, att det är kvinnan själv som tar tyglarna på sin stil när hon lägger på sig den tillbehör hon tycker om eller som passar bäst för henne. En klänning som frigör den mest kreativa sidan av kvinnor.

– Eftersom de representerar en modell av naturlig elegans. Den svarta, tillsammans med de utrustade och oändliga harmoniska detaljerna av dessa klänningar bidrar, är ett evigt exempel på naturlig elegans, inte naturaliserad. Det är ingen slump att många dressmakers har inkluderat dessa klänningar i sina samlingar. Lagerfeld, Versace, Coco Chanel eller Dior hade sina skäl för att låna formatet.

– Eftersom de lyfter fram kvinnor. Kvalificera för bra styling och till och med gester och söt kvinnlig gång. Klänningen går in i bakgrunden och antar en icke-invasiv närvaro.

Av alla dessa skäl, små och svarta klänningar som tjejer så mycket.
LBD har fortfarande mycket historia att berätta och många stilar att skära.

Låg midja byxor: Sexig och snygg

Låg midja byxor lovar att föra tillbaka en god dos av förförelse och provokation lika under 2018. Trenden ser ut att bli de mest slående trender på senare tid hamna höja våra blickar i slutet av 90-talet, när mode gav dessa byxor från de stora couturiers som Alexander McQueen till shopping kläder utkanten av stora städer.

Pants till höfterna är födda på 60-talet, hand hippies och psykedelisk rock fans på modet på den tiden. Faktum är att de var en av de ikoniska kläderna i den legendariska Jim Morrisons garderob.

Mc Queen var den första designern att tro att mode kan vara ren sensualitet. Av denna anledning, hon plockade upp idén att kolonnens botten är ännu mer sensuell än skinkorna och började skapa couture byxor låg midja. Tom Ford, rent kön i de flesta av hans mode skapelser, plockade upp kölvattnet och började utforma sina snygga midjebuksar.
Många unga musik avgudar denna trend fortsatte fram till början av XXI jeans-talet låg midja byxor blev grund uniform flesta tonåringar.

Precis som alla modetrender, förlorade denna typ av byxor ånga på internationella marknader, fram till idag. När tjejerna 2017-18 har återställt dem för deras mer alternativa och moderna utseende. I detta fall är hans fetischplagg en blandning av överdrivena 2000-talet med den mer nykterliga gatustilen på 90-talet. På så sätt får de ett sexigt och elegant men modernt utseende och anpassat till det senaste modet .

Kombinationen av dessa byxor med de mest aktuella toppgrödena och cowboyskjortorna för tillfället lovar för de flesta kvinnor möjligheten att skapa utseende av de mest varierade och lämpliga för alla slags tillfällen. Och bäst av allt, i samtliga fall, dessa stilar har alltid en sexig och modern touch som gör någon flicka den mest eleganta kvinnan i världen och sensuell känsla. Att välja mellan lågbyxbyxor är inget mer eller mindre än en bra injektion av sensualitet för varje kvinna.

Bröllopsmottagningar: hur och var

Det finns inget ovärderligt bröllop utan en bra mottagning. Efter ceremonin, om det är en borgerlig ceremoni eller en massa i kyrkan, går gästerna till festplatsen och väntar på ankomsten av bruden och brudgummen. Traditionellt, efter ceremonin, flyttar de nygifta till en vacker plats i omgivningen och de gör den berömda fotografiska rapporten som de kommer att hålla som en påminnelse om den speciella dagen. Det är därför som gästerna njuta av en cocktail eller aperitif som vi kallar “bröllopsmottagning” medan vi väntar på parternas ankomst.

Det är vanligt att dessa mottagningar äger rum i en uteservering i samma hacienda eller restaurang där den populära “combite” kommer att fira. Eftersom dess enda uppdrag är att gästerna får ett mellanmål under väntan. Servitörer går och erbjuder drycker, liksom snacks. Också de placeras vanligtvis bodegones som Buffet där varje kan gå och servera lite mat.

Dessa bord eller stilleben är en del av samma dekoration av bröllopet. Du kan se verkliga konstverk i dessa tabeller. Det beror på bröllopets stil, så kommer mottagningen vara. I mer traditionella eller traditionella bröllop hittar vi ostbrädor, skinklippare som skär till allmänheten medan de monterar disken eller borden med olika typer av pates att gästerna tjänar sig till smaken. Men du kan ge ett bröllop mycket stil och personlighet genom mottagandet. Om du vill skapa en rolig cocktail kan du sätta en matbil där mini-hamburgare och mini-hundar serveras eller en bar som serverar olika typer av hantverks öl. Du kommer att uppnå en avslappnad och samtidigt elegant atmosfär.

I mer eleganta firar är det vanligt att hitta i receptionen en annan typ av aperitif, som till exempel stora sushi-bord eller otroliga vinprovningar som kommer att fungera som en inledning till den efterföljande firandet. Hursomhelst ska du inte glömma att en bröllopsfest är upptakten till firandet och den tidpunkt då nygifta har möjlighet att hälsa alla dina familj och vänner, så det borde vara en avslappnad atmosfär men elegant och att det tjänar till att visa gästen den typ av bröllop, när det gäller mat och dekoration, att han deltar.

Röda klänningar går aldrig i stil

Vad har den röda färgen som kallar oss så mycket uppmärksamhet? Både kvinnor och män är oåterkalleligt lockade till denna färg i samband med kärlek, passion, romantik och eld. Det är en perfekt färg att bära på ett datum, gå ut på natten med vänner eller när du vill sticka ut för outfiten. Det finns tillfällen när du behöver ett plus förtroende för dig själv, för den tiden är det röda ett bra beslut. Som påpekat av psykologer, gör den här färgen den person som bär den, känner sig starkare och mer självsäker. Kvinnor som bär en röd klänning bekänna att de känner sig mer sensuella med honom, så tveka inte att lägga till en röra av rött i din garderob. De röda klänningarna går inte i stil, oavsett vilken stil som är gjord, storleken eller den exakta nyansen i den här färgen. Det finns röda klänningar som kan användas när som helst på året.

Har du inkorporerat en pläterad röd klänning i din garderob? Inom den mest informella delen av denna typ av klänningar, går en skridskoform med v-hals aldrig i stil. Vid dess snitt faller accentet på midjan. När du väljer en röd klänning är det första att tänka på tonen. Välj en ton som gynnar din hud. Om din hudton är klar, sluta med ljusröd eller till och med orange röd. Om du har en medium hudton är djupröd det bästa. För personer med mörka hudtoner är djupröd en bra idé, eftersom den motverkar de varmare nyanserna.

Det andra rådet att välja är att välja den stil som ger dig det största förtroendet. Oavsett om en konstruktion med bara axlar, att monteras eller utsvängda, en pennkjol eller en kombination av ovanstående: Om du gillar designen, om du inte kommer att känna sig säker på att ta, är inte bra idé. Var inte rädd för att kombinera smink med din röda klänning. Den intensiva röda läppstiftet är också en klassiker som, väl sagt, är en avsiktsförklaring. När du väljer tillbehören till din röda klänning, leta efter enkelhet. För att slutföra utseendet kan du välja en svart kopplingspåse som markerar den röda färgen och en kappa även i mörka toner. Detta gör att tonen du har valt på klänningen sticker ut ännu mer. Om du vill använda ett slående halsband, bestäm sedan för diskreta örhängen, så får du balans i din outfit.

Bröllop på våren

Med vårens ankomst börjar en ny årstid där det största antalet timmar av ljus och temperaturökningen uppmuntrar oss att spendera mer tid utomhus och njuta av familj och vänner. Det är en idealisk plats att inspireras av oräkneliga antal idéer om bröllop av alla slag som kan gå från klassiska och traditionella till den mest originella och roliga säsong.

Att välja den perfekta miljön väl är en av de viktigaste faktorerna när man planerar någon typ av ceremoni. Vare sig i en paradisisk strand i en idyllisk trädgård eller i en medeltida stil slott är alltid viktigt att anpassa typ av bröllop du vill fira den miljö där det kommer att utföra ceremonin. Som krav inte bör klä etiketten gäster om vi kommer att tillbringa en dag vid havet samtidigt som hänsyn tas temperaturen kan variera under dagen när vårvädret kännetecknas av snabb förändring .

Dekorera tabellerna i gäster med färska blommor är alltid en originell och rolig idé som ger en touch av färg i synnerhet vårt evenemang, välja samma färgskala för hela blomsterutsmyckning bidrar till att skapa en elegant stil och även om små Detaljer utmärker sig för deras natur och friskhet. Vi kan också lägga till andra dekorativa element som ljus, lampor eller småfärgade kristaller som hjälper till att skapa unika scenarier fulla av charm.

Valet av menyn kommer att vara en annan av de grundläggande aspekter som kommer att markera karaktären av vårt framtida bröllop. För närvarande finns det så många alternativ som olika smaker som kan variera från informella och lighthearted menyer och olika bufféer aptitretare och originella sushibarer till mer utsmyckade består av många rätter och slutar med den traditionella bröllopstårta. Det är viktigt att ta hänsyn till festtidens ceremoni, eftersom vanligtvis vid bröllop som äger rum på natten serveras en lättare och mer varierad meny, medan de som hålls under dagen tillåter ett större antal rätter som ska avnjutas. hela dagen.

Samtliga optioner har en annan charm, speciellt bröllop som hölls under våren där det finns gott om originella idéer för att göra denna speciella dag en unik och unrepeatable ögonblick.

Hur väljer du bröllopsskor?

Även om skorna oftast är mindre utvecklade än bröllopsklänningen, bidrar de helt och hållet till att perfekta din bröllopsklänning. Nedan följer några instruktioner att välja utan ånger.

Trendiga bröllopsskor

Alla modeller av skor kan bäras av bruden, men skorna överensstämmer med alla klädstilar. De kommer att vara vita, brutna vita eller färgerna på din klänning eller strumpor. Du är också fri att välja ballerinas eller spädbarn vars band kommer att vara prydda med rhinestones hjärtformade, idealiskt avtagbara i slutet av kvällen. Om du gifter dig på sommaren är de småhäftiga mulorna trendiga och mycket eleganta. Stövlarna kommer att vara perfekta för bröllop i oktober eller bara för att klä på en klänning med flätor. Dessutom kan du välja vilket material som helst som vet att skinnet är tidlöst. Den mest ursprungliga tanken skulle vara att du beställer skor gjorda i samma tyg som din klänning.

Bekväma bröllopsskor

Det är sant att ditt bröllop är en unik dag, så du har råd med undantag och till och med dumhet. Men kom ihåg att dina bröllopsskor måste låta dig se till att du stannar och dansar. Gå inte för långt från din vanliga stil av skor. Om du är särskilt bekväm med platta klackar, välj inte din dag för att experimentera skor 12 cm höga. Den mest fördelaktiga hälhöjden för komfort och hållning är 5 till 7 centimeter. Slutligen och inte minst, köp dina bröllopsskor flera dagar i förväg och sätt dem regelbundet för att mjuka och forma dem vid dina fötter. Därmed garanterar du maximal komfort och du kommer att undvika att hitta dig själv barfota vid ditt bröllop.

När det gäller dina brudskor har du mer än någonsin rätten att agera som du vill. Det är fortfarande lämpligt att välja en modell som kommer att sublimera dina kläder efter dagen.