Bröllop på hösten – Vad ska man ha på sig?

Om du förbereder dig för ett höstbröllop undrar du nog vad du ska ha på dig, så här är våra bröllopstips på hösten.

Gäster: vad ska man ha på sig?

Höstsäsongen kommer och tack vare de kortare dagarna och den första förkylningen är det inte alltid lätt att välja rätt klädsel att delta i ett bröllop under denna period.

Välj en klänning som är elegant, bekväm och mångsidig att bära med ett par décolleté eller höghäftiga stövlar.

Höstens formella klänningar präglas av sina rika juveltoner, långa ärmar och tunga tyger, men valet av typ av klänning beror mycket på bröllopsklänken. Därför är ett bra förslag att välja med smak den perfekta outfiten att informera dig om vilken typ av händelse som väntar dig, oavsett om det är tillfälligt eller formellt.

För hösten, tänk på sammet, satin, silke och skimrande tyg i färgstarka toner som inspireras av höstens natur. Turkos, mörk violett, calendula, beige, olja, vinröd och mörkgrön kan vara för dig.

Vi vet att hösten kan vara en svår årstid att klä sig, särskilt när det gäller klädhöljen och om du inte vill kompromissa din fantastiska klänning genom att ha på sig en skrymmande rock eller en överdriven casual tröja, kan du hålla dig varm utan att förstöra din kläder. Till exempel kan du välja en kort jacka i päls eller läder som säkert skyddar dig mot förkylningen, så att du kan visa upp din klänning ändå.

Brud: Vad ska du ha på hösten?

En av de viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer bröllopsklänningar till bröllopet på hösten är verkligen längden på ärmarna.

Mycket beror på var du bestämde dig för att gifta dig. I norra Italien är höstluften ganska skarp och så är det bättre att bestämma sig för en fjärdedelar ärm eller en halv ärm, eller till och med en lång ärm. I söder tenderar höst brukar ha behagliga temperaturer, så du kan fortfarande våga med en mycket kort ärm eller en modig outfit.

I vilket fall är den ärmlös bodice strängt förbjuden: det är bättre att fokusera på något stratifierat och sammansatt, eftersom eftermiddagen och kvällens svalka kan spela mot dig.

Om du är osäker kan den här sista lösningen vara för dig: matcha bodice med en stal eller en blazer och du kommer att vara elegant men varm!

Med tanke på då är säsongen ännu inte mycket kall, men utan tvekan fräsch, vänd på tjocka material som kan hålla dig varm utan att ge upp elegans. Det finns så många och ibland kan de som inte är så bekanta med mode inte ens känna dem, så det är bättre att bli informerad. Vi kan föreslå till exempel satin eller mikado, kanske kombinerad med en underskirt eller dubbed av lätta slöjor av organza, tulle eller taft för att skapa en liten “rörelse till klänningen.

Om du älskar tradition istället, välj den klassiska brocaden, medan för en ljus och mångsidig effekt blir silken dupioni varmare och tjockare än shantung.

Passar tillbaka till skolan

Återgången till skolan, förutom att vara en av de bästa möjligheterna att sätta nya mål på akademisk nivå, kan också presenteras som ett perfekt tillfälle att förnya många saker vi använder dagligen, inklusive de kläder vi bär dagligen.

Först och främst är det viktigt att veta att denna fråga inte borde vara en orsak till stress för någon, trots allt det sociala trycket som vi underkastat oss onödigt att försöka passa in i vissa standarder och prototyper. Därför måste man ta hänsyn till flera överväganden när man väljer kläder till skolan. Det första som man måste komma ihåg är att det enklare och bekvämare utseendet, desto bättre (utan att nå gränsen för en missnöjd och försummad aspekt). För det andra är det viktigt att skriva ut vår egen stil och personlighet i det utseende vi bär, för att känna oss mer bekväma och säkra när vi packar ihop i vår miljö. Och äntligen är det nödvändigt att hitta en balans mellan de två föregående poängen så att outfiten inte ser ut ur sin plats eller överbelastas.

Nyckeln till att träffa ett lämpligt utseende för att gå till klasserna är att hantera en balans mellan nuvarande och vardagliga, vilket ger upphov till den perfekta klädseln för varje elev. Bland de viktigaste huvudpersonerna som hjälper till att uppnå en ledningslust utan stor ansträngning, har vi sweatshirts, allmänt kända som flaneller. de brukar stämplas med intressanta mönster som passar alla smaker och går bra med åtsittande jeans och ett par sneakers, sända en enkel utseende, men trendiga.

Om vädret blir kallt, har mysiga tröjor nästan samma effekt som tröjor, kombinerar praktiskt taget med allt och visar sig vara mycket trevligt vid låga temperaturer. Å andra sidan, skinnjackor är också en viktig komponent i någon garderob, plus de ser sensationella och är bra när vinterväder, vilket i kombination med jeans inte längre en outfit framkant, men ursprungliga och enkla att tid. En del av detta använder andra saker som stövlar, stövlar, hattar och till och med handskar, ge extra personlighet till utseendet.

Också om det är någon mer idrottslig, se inte dåligt om du vill visa upp ditt sportutseende i ditt hem. Tvärtom, den enkla föreningen med en vattentät jacka och snäva leggings ger en gymnastisk finish som det sänder också en slumpmässig och singulär stil.

Å andra sidan, och med hänsyn till att köpa nya kläder, är det viktigt att hitta bitar som tillför mer värde till garderoben, köpa kläder unika och potentiellt annorlunda eftersom det är knappast meningsfullt att satsa på samma sak flera gånger. Men om avsikten är att spara på kostnader, att handla försäljningssäsongen är en lysande drag, med den tidigare översynen oro för att delarna är i gott skick och att tyget är slitstarkt.

De hetaste bikinierna för sommaren 2018

Trenderna i italienska sommaren 2018-mode kommer från modeveckan i New York, London, Paris och Milano. Om du vill veta vad som kommer att bli de hetaste bikinierna för sommaren 2018, läs vår topp tio och välj din favorit!

1. Bikini med främre strängar

Bikini med främre snörning är vanligtvis bikini med strängar, men de kan också vara en del av tankini och monokini. Ett av de bästa och mest intressanta exemplen på bikini med främre snörning är den frillade toppen som fastnar och knutar framåt, snyggt utformad för att inte ta bort kostymens lilla krus.

2. En-axelbikini

En-axelbaddräkterna är inte helt nya som ett koncept, men för allt som cykliskt framträder som en trend, är konceptet omprövat och “korrigerat”.

3. Hacket bikini

En av de mest underhållande och fängslande letar efter strandkläderna från 2018 är den hakiga bikininen, även tillgänglig i tankini med V-halsfästen, åtföljd av tofsfransar på botten.

4. Bikini med tofsar

Skallarna har faktiskt gjort sin stora bom i fjol, men konceptet har vuxit stadigt och har konsoliderats till en otvetydlig sommartrend i 2018. Tassels typ och storlek varierar från modell till modell, men alla bikini av den här typen är roliga och kreativa.

5. Bikini med djup halsringning

En bit är fin, men när du vill lägga till en snygg elegans till din bikini, tänk på de djupa halsringningarna, som är en av de bästa baddräktrenderna för sommaren 2018!

6. Strappy Monokini

Monokini representerar ett tidlöst havsmode och igen i år återvände de till rampljuset. De kallas “strappy” på grund av insatserna på framsidan, korsade eller bara på ena sidan av kostym.

7. Ultra Sexy Bikini

Sommaren 2018 blir ännu varmare tack vare super sexiga modeller som visar mycket små åtgärder, speciellt lämpade för torra fysiker men med sensationella kurvor.

8. Activewear Bikini

Activewear bikinier innehåller faktiskt många alternativ. De flesta av dessa sportstilar bralettes med roliga referenser till fashionabla surf. Även toppar med öppna axlar verkar inte känna avvägning och lösningarna med zip kan perfekt uppfylla kraven på den heta bikininen.

9. Skimma och skina bikini

Något som återspeglas i en baddräkt kan vara en stor hit eller en rungande mardröm! De senaste trenderna i beachwear för 2018 visar istället verkligen extraordinära bitar, som kan förbättra femininiteten och göra solbränna.

Efter att ha tittat på vår personliga rankning behöver du bara välja den mest lämpliga bikini för dig och din stil, fyll din strand maxi väska och dyka in i vågorna!

Trendiga shorts och sandaler för sommaren

Sommaren har äntligen kommit, vilket betyder att det är nästan dags att byta dina lätta tröjor med mer luftiga kläder. Innan du börjar bli redo gör du en lista med dina mest fashionabla outfits för denna sommarsäsong 2018 och om du saknar shorts och sandaler i din garderob, är det dags att klara det! Här är några användbara tips om hur man väljer shorts och sandaler för sommarens mode.

1. Sandaler med fotled för kvällen

Sandaler med fotled kan inte vara perfekta för din vanliga denim shorts, men de är säkert lämpliga för lite mer avslappnade variationer som visar sig på varma sommarkvällar.

2. Svarta sandaler för grunge look

Känner du dig en dålig tjej och en liten grunge? Korta shorts, tankar, kimono och svarta sandaler är det perfekta komplementet till ditt utseende. Om den här typen av outfit verkar lite för mycket för dig, anpassa sedan ditt utseende genom att ha på sig denim shorts, svarta sandaler och vissa metalltillbehör.

3. Combact sandaler och tank top på shorts

Kombaksandalerna – de med en militär look och en sula i tanken, så att säga – är och kommer att fortsätta att vara en häftklammer i varje tjejs skostativ. I själva verket balanserar dessa skor perfekt “tomboy” -sidan med den mer feminina och romantiska sidan: speciellt om du bär shorts och sandaler i kombination med en topp med öppna axlar.

4. Slavesandaler för en fest

Ett urval av skor utan att bestämma att matcha det med ett par shorts är alltid ett vinnande drag om du vill vara huvudpersonen på sommarens coolaste nätter!

5. Shorts med paljetter och höghåriga sandaler

Är du en av de tjejerna som älskar den skimrande glitteren av paljetter? Då ska du prova den sequined shortsen, om du inte redan har gjort det! Och om shortsna matchar ett par eleganta höghälsade sandaler, blir du otroligt snygg utan att göra den minsta ansträngningen.

6. Vita skor och vita shorts

Vita sandaler – med eller utan klackar – är alltid glamorösa, speciellt när de bärs med shorts i samma färg eller med ljusa denim shorts.

7. Formella shorts och sandaler

Du går ut för ett officiellt möte, men vill du ha shorts? Det finns inget fel eftersom det inte är fel att bära dem! Om du tror att du kan visa upp i shorts för en formell lunch eller ett formellt möte, matchar du din outfit med ett par slutna sandaler, kanske naken utseende.

Män tycker att vi är lite galna att oroa sig så mycket om att skorna ska ha på sig, men de förstår inte att det inte är lätt att hitta rätt kombinationer för att vara alltid vacker och oklanderlig. Visa honom den här artikeln och du kommer se att han kommer att börja förstå varför du alltid är så trendig!

Hur hittar man de bästa kostymerna för brudgummen på bröllopsdagen?

Bröllopsdagen är ett speciellt ögonblick i två människors liv, det är sättet de måste berätta för världen att de har bestämt sig för att starta ett gemensamt gemensamt och att från det ögonblicket blir de bara en för allting. Att dela den dagen med kära är det bästa sättet att fira den personen som fanns och som vi äntligen har hittat. Allt måste vara perfekt, och när det sägs är allting allt. Varje liten detalj räknas, varje element är grundläggande så att det slutliga resultatet är det man söker. Medan det är sant att bruden har en särskild roll den dagen är brudgummen också centrum för alla ögon. Trots att det är mindre slående än bröllopsklänningen, är Prince Charmans kostym av den underbara dagen något som särskild uppmärksamhet bör ägnas åt. I slutet av dagen är han också en grundläggande del av den händelsen och han förtjänar att skina med sitt eget ljus.

Att välja brudgummens kostym är en komplicerad uppgift. Det finns ett brett utbud av modeller, märken, designers, stilar och färger och hitta den som bäst passar inställningarna, smaker och krav på länken kan inte vara en lätt uppgift. För att göra beslutet lite lättare, här är några tips som bör beaktas vid detta avgörande ögonblick:

Du bör aldrig glömma den gyllene regeln, brudgummen måste matcha bröllopetiketten. När du planerar ett bröllop bestämmer bruden och brudgummen den nivå av etikett som de vill ha sina gäster att bära. Den etiketten måste bibehållas när brudgummens kostym är vald. Till exempel, om du väljer ett strikt etikettbröllop, måste brudgummen vara den första som bär en morgonrock. Om det är beslutat att hålla ett bröllop på stranden är det inte särskilt lämpligt att brudgummen klär sig på ett alltför formellt sätt.

Färgen och tyget som används i brudgummens kostym beror på brudens stil att fira. Således är en vit linne kostym ett utmärkt val för bröllop som hålls på stranden. Om bröllopet hålls på en öppen plats som en trädgård, är det säkert en beige. Marinblå är ganska framgångsrik för dagbröllop på både öppna och stängda platser. Om bröllopet äger rum på natten och är av strikt etikett, är det en succé att välja svart för brudgummen.

Du kan blanda stilar. Det är ett lönsamt alternativ, men du måste vara försiktig. Blandningen av tyger och färger kan vara något riskabelt, så det är lämpligt att få råd från professionella skräddare för att undvika att fatta olämpliga beslut.

En strålande brud, en vacker ceremoni, en rolig och oförglömlig fest och framför allt en elegant brudgum, klädd i enlighet med situationen och ögonblicket gör bröllopsdagen ett magiskt ögonblick att komma ihåg.

Bröllop frisyrer som gör att du ser vacker ut på din stora dag

Dagen för ditt bröllop närmar sig det speciella ögonblicket där du kommer att vara centrum för alla ögon, det ögonblick av ditt liv som inte kommer att upprepa sig, där din skönhet kommer att komma ihåg när det datumet är framkallade. Så att allt är perfekt, har du planerat allt, du har tänkt på varje detalj, du vet var var och en kommer att sitta och vilken gåva du kommer att ge till dina gäster i slutet av firandet, men har du redan tänkt på vilken frisyr du ska bära?

Om det finns ett element som är motorn för något bröllop är bröllopsklänningen. Alla gäster tittar på honom, kommenterar honom och på ett sätt avundas honom. Men varje av de tillbehör som bruden ser på sin stora dag kan hjälpa till att öka skönheten i den klänningen eller stänga av den på ett visst sätt. Det är viktigt att ta hänsyn till ett antal faktorer innan du väljer frisyren som kommer att komplettera brudens utseende:

Du måste vara realistisk med den typ av hår du har. Inte alla ser lika ut. Det finns människor som har mycket tjockare hår och kan se vågiga eller i vissa samlingar att andra människor med det finaste håret inte är smickrande. Konsultation med erfarna yrkesverksamma inom frisör och brudstyling rekommenderas starkt för att undvika att falla i ämnet att vilja efterlikna “den skådespelerska som nyligen gifte sig och kom ut i tidningar”.

Frisyren bör inte vara centrum för uppmärksamhet. Frisyren, som buketten eller sminken av bruden är ett annat element som hjälper till att förbättra sin skönhet den stora dagen. Men man måste komma ihåg att mitten av utseende inte kan vara frisyren. En för prickig samling kan stänga av den speciella klänningen som skiner den dagen.

Det finns många alternativ som finns för den stora dagen. Att fatta rätt beslut beror på det utseende du vill uppnå och längden på brudens hår. Några exempel som kan vara mycket gynnsamma är:

En plockade upp i nacken. Det är en frisyr som består av att sträcka hela håret mot nacken, vika långa tufts i underdelen. Du får ett väldigt mjukt och ljuvt resultat som är underbart om du följer med några naturliga blommor.

Hög chignon Denna look är väldigt smickrande, speciellt för brudar som har en lång man. Det är en avslappnad bulle på toppen av huvudet som smyckas med en flätad, vilket ger en unik look.

Volym överst och lockar längst ner. Den här frisyren ger elegans och glans till brudens utseende. Det är mycket smickrande och förmedlar en touch av sofistikering som är mycket lämplig för utarbetade bröllopsklänningar. Den är idealisk kombinerad med huvudbonad med pärlor eller pärlor.

Samlade, halvplockade, bullar eller lös hår är alla alternativ giltiga, så länge de hjälper bruden att vara den ljusaste stjärnan på den speciella dagen.

De bästa idéerna för bröllopsgåvor

Vad är det som ställs om en bra bröllopsgåva? Tja, flera saker. Det är användbart för personen eller för paret som tar emot det, som identifieras med smaken av det nya äktenskapet, men framförallt att det är original. Kan gåvan vara minnesvärd. Utan utmattning av alla möjliga alternativ är det en lista med 11 bröllopsgåvor att komma ihåg:

Köksartiklar för gamla Havanna. De är bitar av hög kvalitet, som erbjuder dekorationer av kolonial stil och är huvudsakligen av kvalitet. Motstår effekten av mikrovågor och diskmaskiner.

Komplett uppsättning resväskor. Om gifta paret är beroende av resor väljer du kvalitet bagage för att vara en livstid och i kombination med de färger de tycker om kan vara en bra bröllopsgåva.

En bok med matlagning recept. Men inte bara någon handlar det om att välja typ eller stil av rätter som paret tycker mest om. Bättre om det är en bok med recept av bra format, som kan avnjutas som en visuell guide.

Ett leveransabonnemang för färska blommor. Tanken är att ge blommor hemma för en tid, på specifika datum, som sammanfaller, till exempel med födelsedagar eller bröllopsdagens årsdag. Miljön i det nya hemmet kommer ut att vinna.

Kvalitet sängkläder set. Vi talar om mysiga lakan och filtar, till exempel av 100% bomull, allt i naturfibrer. Att tacka den bästa goda kvällen.

Kit för att göra bröd hemma. Med honom kan paret förbereda hemma det bröd av allt liv som vi minns för alltid. En uppgift att göra tillsammans under, till exempel helgen.

Elektrisk korkskruv Om paret älskar viner, vilken bättre idé än att modernisera sin hobby med en elektrisk korkskruv. Ett system som garanterar att pluggarna tas bort med en rörelse och automatiskt.

En spa dag för paret. Det är ett sätt att ge hälsa och en inbjudan att återhämta sig, särskilt om du går på jobbet eller krävande uppgifter under veckan.

En sovsäck för två. Nej, det är inte en sällsynthet, tillverkarna av berg- och fritidsutrustning har tänkt på de par som vill njuta av sina ögonblick. Gilla hemma, men med stjärnorna som en baldakin.

En kajak för två. Om paret gillar utomhussporter kan en tandemkajak ge en oförglömlig naturupplevelse.

Marmor schack Schacket är en klassiker i vardagsrummet, för att ge det ett material av kvalitet som marmorn är att spela på en annan nivå, aldrig bättre sagt.

Har någon av dessa elva gåvor fått din uppmärksamhet? Gå framåt, lämna ditt känsla av kärlek till minne av det nya paret som gifter sig.

¿Cómo planificar una boda sencilla?

Una celebración de boda tiene que ser inolvidable por el enlace y por la promesa de felicidad que la acompaña, y aún resulta mejor si evitamos cualquier tipo de complicaciones y hasta podemos abaratar costes. Éstas son algunas claves para conseguirlo:

– Evita engordar la lista de invitados. Invitar a conocidos con poca relación a la lista de invitados de una boda puede no ser una buena idea. Se pierden dos cosas que quizás aprecies: reducir costos y abandonar la idea y las buenas sensaciones que puede dar una boda íntima. Con la gente que realmente te importa.

– Pide ayuda para organizar la boda en lugar de regalos. No es mala idea. Seguro que hay amigos y familiares de tu boda que tienen algún talento. Con un cantante amigo que te regale su voz y su actuación, estarás involucrando a la gente, éso, que de verdad te importa en el evento. Éso vale también para la tarea de hacer los vídeos y las fotografías de la boda. Todo éso te ayudará también a contener el gasto de tu presupuesto.

– Celebración al aire libre. Un costo añadido en una celebración de boda es el gasto del alquiler del local del convite. Si lo haces en un lugar público donde sólo debas pedir permiso, te ahorrarás un gasto y hasta puede resultar una opción más divertida si eliges bien el lugar. Pensamos en una localización que sea un entorno natural con atractivo.

– Catering de casa. Familiares y amigos pueden ayudarte a hacer el catering de la boda ellos mismos. O, en todo caso, si dispones de los servicios de un restaurante familiar, piensa en que ése puede ser el regalo, el servicio de comidas. Todo es hablarlo.

– Flores al mínimo ¿Por qué gastar una cantidad enorme en flores? Puedes hacer tú misma o cualquiera de tus damas ese ramo que lucirá en tus manos. También existe la posibilidad de comprar flores artificiales que se podrán aprovechar después. Para valorar.

– Invitaciones de tu puño y letra. Puede funcionar igualmente la idea de hacer uno mismo las invitaciones. Hasta puede resultar más auténtico recibir invitaciones personalizadas.

– Equipo de música de casa. Tampoco es mala idea a la hora de hacer más sencilla la organización de la celebración de boda utilizar cualquier equipo de música que tengamos o alguien tenga en casa.

– Bebidas a precio reducido. Uno de los gastos más abultados suele ser el de las bebidas que se sirven en la celebración de boda. Si somos nosotros los que corremos con esa compra, estaremos ahorrando. Y, de paso, se puede ser más selectivo, eligiendo la gama de bebidas que sabemos que gustará más. Tan sencillo como éso.

– Anillos de boda a precios asequibles. El costo de las alianzas es parte de esos gastos que también te puedes permitir recortar. Fíjate bien, que, en ocasiones, llega a representar el 1% del presupuesto de toda la boda. Hay opciones originales – y hasta únicas- que pueden ser mucho más económicas. Estamos pensando en anillos por ejemplo de plata esterlina 925 que son mucho más baratos que los de oro y que también son para toda la vida.

9 claves para hacer más sencilla una celebración de boda.

Hur mycket kostar ett bröllop?

För att svara på den frågan måste vi bryta ner var och en av de avsnitt som utgör händelsen. Vissa är mer dispensable än andra. Och om du vill minska kostnaderna, det kan vara strategin, ta bort den från listan. Vi går med den uppdelningen och dess ekonomiska värderingar:

– Autonoma firandet av firandet. Om den totala kostnaden för det totala priset på ett genomsnittligt bröllop för hundra personer är det en signifikant skillnad vad gäller priserna som hanteras från en autonom gemenskap till en annan. Således överstiger Madrid i genomsnitt 21 000 euro, i Katalonien och Valencia är cirka 20 000 euro, över och under. På Kanarieöarna och Extremadura, de två autonoma samhällena “mer ekonomiska” i denna typ av utgifter är kostnaden mellan 12 000 euro och 13 000 euro.

– Festplats. Valet av platsen kommer att baseras på tre variabler: tillgången till platsen för datum för äktenskap, antalet personer som kommer att delta som gäster och graden av högtid och exklusivitet som du vill ge händelsen. Det kan hållas i hemgården eller i ett exklusivt hotell. Skalan är väldigt bred, men att hyra en plats för femtio personer i ett stadscentrum i en stor huvudstad i landet kan vara ca 1 000 euro, inklusive försäkring.

– Catering service. Detsamma, en dedikerad mattjänst för en fest som sammanför hundra personer kan vara mellan 75 euro och 100 euro per täckt. Och det finns alltid möjlighet att göra det till låga priser hemma eller i en restaurang av vänner som ger oss mattjänst. Att välja en fri bar kan öka detta pris med ytterligare 800 euro.

– Fotografisk tjänst. Fotona av “före” (förberedelse av evenemanget i parets hus), “under” (lagen och firandet av länken själv) och “efter” (efter firandet) kan sträcka sig från 1 000 euro till 2.000 euro, beroende på kvaliteten och noggrannheten hos fotografen anställd. Det är viktigt att veta andra arbeten som gjorts av samma professionella för att i förväg bedöma hur vårt bröllop kan vara (för eftertiden).

– Blommor och exklusiv bröllopstårta. Har färska blommor vid bröllopet och en kvalitet brudkaka, kan vara ca 400-500 euro blommor och ca 250-300 euro kakan med alla dess tillägg. Naturligtvis finns det mycket billigare alternativ som går igenom gör allt själv och det är en fråga om värde. Dessa är förbrukningsbara element som vi nämnde i början.

– Bröllopsklänningar och skor. Brudar brukar spendera ett medelvärde som varierar mellan 525 euro och 1 650 euro i sina bröllopsklänningar och deras skor. Parternas utgifter är vanligtvis lägre, mellan 350 euro och 800 euro. Allt beror på de valda varumärkena och de exklusiva ytorna som används som personliga komplement.

Små och svarta klänningar varför tycker flickor så mycket om dem?

De lilla och svarta klänningarna har alltid varit där som en del av garderoben bakom många kvinnor. Dess framgång i populärkulturen lyder enkelt och urskiljbara nycklar.

Men låt oss gå tillbaka i tiden, låt oss gå till dess början, till dess historia. Det sägs att det var konstruktören Coco Chanel som skapade den lilla svarta klänningen som en modetrend. Nej, det var inte så. Hon uppfann inte konceptet, men vad hon gjorde var att popularisera det på 1920-talet. En Chanel-teckning i Vogue 1926 definierade den som en kinesisk crepe-klänning med långa smala ärmar. Vid den tiden pekade Vogue på det som en enkel och elegant klädstil för kvinnor som hade alla garantier för att bli en modestandard.

Men varför denna framgång bland flickorna i flera generationer av små och svarta klänningar, LBD, för sin akronym på engelska. Vi ser de nycklar som är mest uppenbara:

– För att de inte går i stil. Från 1920-talet till nuvarande har små svarta klänningar kvar som referenser av stil oavsett de dominerande trenderna. På 1960-talet såldes minikjärlens stil i höjd och på 80- och 90-talen kunde man se dem med hals och långa kjolar att välja med ärmar eller ärmar, med flyg eller bara tillräckligt för att markera figuren av kvinnan

– Eftersom de förbättrar figuren. Den svarta färgen på dessa klänningar verkar för att lyfta fram bärarens hud, men också tillbehör till smycken eller lädervaror och till och med skor och frisyrer.

– Eftersom de kombinerar med allting. Den svarta tonen har den förtjänstfulla fördelen av transmutation till en extraordinärt neutral textilduk med vilken du kan kombinera alla typer av tillbehör. Så mycket så, att det är kvinnan själv som tar tyglarna på sin stil när hon lägger på sig den tillbehör hon tycker om eller som passar bäst för henne. En klänning som frigör den mest kreativa sidan av kvinnor.

– Eftersom de representerar en modell av naturlig elegans. Den svarta, tillsammans med de utrustade och oändliga harmoniska detaljerna av dessa klänningar bidrar, är ett evigt exempel på naturlig elegans, inte naturaliserad. Det är ingen slump att många dressmakers har inkluderat dessa klänningar i sina samlingar. Lagerfeld, Versace, Coco Chanel eller Dior hade sina skäl för att låna formatet.

– Eftersom de lyfter fram kvinnor. Kvalificera för bra styling och till och med gester och söt kvinnlig gång. Klänningen går in i bakgrunden och antar en icke-invasiv närvaro.

Av alla dessa skäl, små och svarta klänningar som tjejer så mycket.
LBD har fortfarande mycket historia att berätta och många stilar att skära.