1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Balklänningar
Visa 1 till 36 (av 239 produkter)

1  234567

 Gå till 

 •   Se:  
 • Lista Galler Galleri
 • Alla Gratis frakt
 • Sorterat efter:
 • Mostrar:

1  234567

 Gå till 

Recensioner
 1. A-linje Axelbandslös Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

  När jag hörde att min pojkvän kom på helgen bestämde jag mig för att ge honom en överraskning genom att klä sig elegant. Jag gick online för att leta efter den bästa platsen, av vilken jag bestämde mig för att beställa en kvällsklänning från Bridesire. Sammantaget är jag mycket imponerad av den levererade kvalitetsklänningen, och jag kommer inte att tveka att köpa en annan från dem i hjärtat!

  Kund: vicente

 2. slida/kolumn Enkelaxlad Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

  Min förlovade var på väg att se mig under helgen, så jag behövde se sexig ut. Fråga vilken webbplats som var den bästa, min vän hänvisade mig till Bridesire. Jag lade min beställning och färgen på kvällsklänningen jag ville ha. Goda nyheter är att klänningen anlände i tid och tyget var bra. Min pojkvän var mer än glad att se mig sexig!

  Kund: Kathleen

 3. slida/kolumn V-ringad Kort/Mini Kort ärm Elastiskt vävd Siden Klänning

  Jag trodde inte ens att jag ville ha på sig en traditionell brudklänning tills jag såg några av de vackra klänningarna som var där vid Bridesire. Då kunde jag i princip inte vänta med att få en klänning så här!

  Kund: Adella

Bästa erbjudandena

Balklänningar

När du om en viktig händelse i ditt sociala liv, oavsett om ett bröllop, en cocktail eller något annat firande av liknande egenskaper, uppstår den eviga frågan: "Ska jag bära en balklänning lång eller kort semester" Utan tvekan beslutet Det kan bli extremt komplicerat. Därför, med det syfte att hjälpa dig att ta det, kommer vi att ge dig en rad bra råd.

Vilka balklänningar passar mig?

För att hitta svaret på den här frågan är det första du bör göra att titta i spegeln. Detta beror främst på det beslut du måste ta beroende på egenskaperna hos din kropp och din figur eftersom, trots allt, vad är är att få dig mest och trivs.

I den meningen tenderar långa balklänningar att vara bättre för långa och tunna kvinnor, särskilt om de är rör eller monterade. Å andra sidan kan korta balklänningar bättre gynna figuren hos dem som har kortare karaktär och har uttalad bröst och höfter. I alla fall finns det en annan faktor som du måste ta hänsyn till, som vi ska prata om just nu.

Balklänningar lång eller kort?

Det beror på tillfälle. Och det är det evenemang som du kommer att delta bör också markera ditt val när det gäller cocktailklänningar som du gillar. Till exempel kan en lång hjälpa dig att stå upp för din elegans och exklusivitet i ett bröllop, men kommer inte att passa in mer informella händelser där etiketten inte krävs. Också en alltför kort man kan vara för vågad beroende på vilka tillfällen. Därför måste du alltid ha kännetecknen för firandet när du väljer.