Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Quinceanera-klänningar
 6.  > 
 7. Axelbandslös Hovsläp Ärmlös Organza Quinceanera-klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Axelbandslös Hovsläp Ärmlös Organza Quinceanera-klänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:Balklänning
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Hovsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Applikation, Pärlbroderi, Blommor
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Organza
Visad färg:Ljus Himmelsblå (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/09 23:05:18
  Dimarys
  Tack vare Bridesire har jag det bästa minnet om mitt bröllop. Under lång tid hade min man och jag haft problem med att hitta den bästa webbutiken för att köpa en bröllopsklänning. Lyckligtvis, för oss, har vi en know-it-all-vän som föreslog att vi skulle prova Bridesire. Som det visade sig var det det bästa förslaget hon någonsin hade gett. Förpackningen av bröllopsklänningen under leveransen var fantastisk, priset var rättvist och det var passande. Jag slutade med en blast för mitt bröllop.

   2017/12/12 17:10:52
  lisa
  Jag har planerat och sparar för årsdagen semester av en livstid till en vacker stad som jag alltid har velat besöka med min man på 10 år. Jag visste att jag behövde några fina kläder, särskilt några söta klänningar, för att ta på min resa för de roliga nätterna ute på stan. Jag beställde en vacker kvällsklänning från Bridesire som kom snabbare än förväntat. Jag kunde använda storlekarna på webbplatsen innan du beställer och klänningen passar perfekt. Vår resa var fantastisk och min kvällsklänning var perfekt för vårt speciella middagsdatum. Denna klänning gjorde vår natt en att minnas och det fick mig att känna mig vacker.

   2017/12/07 23:31:35
  Daniel
  Natten min pojkvän föreslog jag började leta efter bröllopsklänningar och trodde att det skulle ta månader att hitta den rätta. Jag hade fel!! Tack vare Bridesire var det lätt att hitta rätt klänning. Jag kunde inte ha varit lyckligare med den klänning jag väljer. Det passar sant till storlek, så det behövde inga förändringar och det var GORGEOUS. Klänningens utseende och känsla överträffade mina förväntningar. Tack för att du kunde ha varit stressigt köpa en bris.

Skriv en recension för Axelbandslös Hovsläp Ärmlös Organza Quinceanera-klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *