Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Axelbandslös Golvlång Kapellsläp Ärmlös Satin brudklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Axelbandslös Golvlång Kapellsläp Ärmlös Satin brudklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Denna brudklänning i balklänning är ett fantastiskt alternativ för alla som vill sticka ut på sin bröllopsdag. Lämna dem i vördnad med kristall och pärlstav utsmyckningar och klassiska kapell tåg. Den här klänningen är klassisk och smickrande, vilket gör den till ett underbart alternativ för nästan alla brudar.
FORM:Balklänning
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Golvlång, Kapellsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Kristalldetaljer, Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/02/28 19:00:24
  Giorgia
  Min fru tenderar att vara picky. Den breda kollektionen av klänningar du har på din onlineplattform gör det enkelt för henne att hitta de bästa. Jag minns att jag har köpt en promklänning från din plattform, och sedan dess har hon köpt kvällsklänningar från dig.

   2019/12/03 01:25:44
  Stephanie
  Jag loggade in på Bridesire för att få min syster en härlig aftonklänning som gåva. Jag kunde inte låta bli att köpa ett par klänningar till mig själv. Det är så bra Bridesire är. Deras variation av klänningar är oöverträffad. Jag hade den bästa tiden att shoppa här.

   2019/07/31 13:17:20
  Fatima
  Jag var dålig när jag valde min brudklänning. Jag visste inte vad som skulle vara lämpligt för mig. Jag besökte den här webbplatsen och mina bekymmer slutade. De studerade mig och var säker på vad som skulle vara lämpligt för mig. Jag är tacksam.

   2019/07/15 01:24:52
  Pompilia
  Färgerna och storlekarna är så exakta. Det jag såg på hemsidan är precis vad jag fick. Jag är kär i denna brudtärna klänning! Jag älskar att det inte är så länge som de flesta. Jag kommer verkligen att hålla den och använda den igen för en utekväll.

   2019/05/09 12:29:04
  Linda
  Jag hade en underbar upplevelse medan jag köpte kläder för mig själv från denna butik. En av de platser som jag absolut kommer tillbaka till för nästa shopping.

   2019/05/05 14:27:29
  Lynda
  Jag köpte nyligen en kvällsklänning för en familjefest. Det matchade helt den kvalitet och klass som jag föredrar. Slutligen är jag glad att klänningen är värd varje öre.

   2019/04/15 18:15:28
  Julie
  Jag är mycket tacksam för klädtillförseln Bridesire. Det fick mig att se en drottning i den festen. Den klänningen fick mig att se så unik !!

   2019/03/31 07:51:48
  miday
  Jag gillar att shoppa på Bridesire eftersom de har bra försäljning. Min man gillar det eftersom han sparar pengar. När du är på en budget är det här ett bra ställe att handla

Skriv en recension för Axelbandslös Golvlång Kapellsläp Ärmlös Satin brudklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *