Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Organza

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Organza

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Varje brud som vill sticka ut och stjäla sina gästers hjärtan skulle göra det bra i den här klassiska men ändå moderna bröllopsklänningen med organza och satinboll. Den här klänningen har de finaste sminkarna och sömmarna som kombinerar klassiska snitt med moderna detaljer, som den accentuerande axelbandslös halsen. Denna klänning är perfekt för alla brudar.
FORM:Balklänning
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Applikation, Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin, Organza
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/09/24 20:59:26
  arleatha
  Klänningen var otrolig. Säljaren var till hjälp under vägen. De hjälpte mig att välja den perfekta färgen som passar mitt bröllopstema och det visade sig smälta in. Tack killar. Du är fantastisk.

   2019/09/24 16:44:36
  Sofia
  Snabbare frakt tills jag tvivlade på om klänningen var bra, men när jag packade upp min klänning. Det var en av de bästa designerna jag hade önskat för min stora dag. Tack Bridesire för att du gjorde det enkelt för mig.

   2019/09/18 09:47:05
  Romane
  Även om jag inte gillade silverbältet som levererades såg det lite billigt ut. Men totalt sett var klänningen av hög kvalitet. Den var snyggt sömnad. Tack killar, jag uppskattar verkligen er professionalism.

   2019/08/08 03:48:24
  Pär
  Klänningarna du skickade var rena och alla välskötta för att förhindra smuts. Detta imponerade verkligen mig eftersom snygghet avgör smartheten i en klänning. Jag lovar att jag kommer att kontakta dig för fler klänningar. Bridesire är en plats att bo.

   2019/05/16 01:28:33
  KORPATSCH
  Jag och min mamma var väldigt tveksamma till online shopping. Vi hade aldrig provat det förut på grund av alla bluffsidor som rippade bort folk vi känner till. Men nu när jag har försökt Bridesire har min tro på online shopping återställts!

   2019/04/29 01:36:24
  Sabrina
  Mycket nöjd med dina tjänster. Du har kvalitetsklänningar för alla. Alla som deltog i mitt parti hittade en bra klänning för dem. Jag är glad över ditt jobb.

   2019/04/11 18:26:24
  Leida
  Tack så mycket för de klänningar du levererade till oss Bridesire. Alla på festen var väldigt söta. Klänningarna gjorde festen färgglada.

Skriv en recension för Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Organza:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *