Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Quinceanera-klänningar
 6.  > 
 7. Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Quinceanera-klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Quinceanera-klänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:Balklänning
URRINGNING:Axelbandslös
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Pärlbroderi, Blommor
RYGGDETALJER:Spets-up
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Påsklilja (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/29 23:32:12
  Gordana
  Jag kom över Bridesire helt enkelt av misstag, eftersom jag var på väg att göra en allmän sökning efter en bröllopsklänning, liksom klänningar för hela bröllopsfestet. Jag hittade din webbplats ganska lätt att navigera, och allt jag behövde var bara ett klick bort. Stil och pris gjordes bekvämt på din hemsida, liksom siluettvalet och andra stilalternativ. Jag kunde snabbt hitta den perfekta klänningen för mig själv och till bästa pris. Underbart och helt överkomligt. Jag kontaktade snabbt resten av mitt bröllopsfest och fick dem att kolla på din hemsida, eftersom jag hade bestämt mig för att du var vägen att gå. Jag utnyttjade deras livechatt och fann att deras representanter var mest användbara, och det var faktiskt den här servicenivån som faktiskt sålde mig. Lång historia kort, jag beställde mina klänningar, och måste säga att hela processen var en av perfektion, komfort och prisvärdhet.

   2018/01/14 04:30:38
  Hanna
  Min syster är gift och behöver en bröllopsklänning. Eftersom jag och min syster är mycket nära, bestämde jag mig för att köpa sin klänning till henne. Hon hittade två vid Bridesire som hon älskade och vi kunde bara inte välja mellan de två. Vi slutade ringa och prata med Natalie och hon hjälpte min syster att välja. Hon hjälpte också med att föreslå en plats som min syster kunde få skor att matcha. Fantastisk kundservice, gal! Totalt sett var detta den bästa online-upplevelsen som vi någonsin har haft på länge. Berätta Natalie hon är inbjuden till bröllopet!

   2017/11/26 03:46:15
  Camilla
  Jag är så glad att jag kom över din webbplats medan du surfar på nätet för några brudtärna klänningar. Det kan vara skrämmande att handla i en formell slitageaffär. Att använda din webbplats gjorde det roligt och enkelt att välja klänningarna till min brudtärna. Faktum är att vi förvandlade det till en middagsfest. Varje brudtärna tog en maträtt att dela och en tablett eller bärbar dator. Efter att ha ätit, besökte vi Bridesire från mitt vardagsrums komfort. Alla var nöjda med överflöd av val och de blygsamma priserna. Jag hade tidigare beställt färgen från dig. Jag ville att tjejerna skulle veta att klänningarna var gjorda av kvalitetsmaterial. Efter ett par timmar togs beslut och mätningar gjordes för vår order. Det var så enkelt och avkopplande att kunna beställa klänningarna direkt från mitt hem.

Skriv en recension för Axelbandslös Golvlång Ärmlös Satin Quinceanera-klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *