Tid:02/20-02/27
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Högtidsklänningar
 6.  > 
 7. A-linje V-ringad Kort/Mini Ärmlös Elastic Silk-like Satin Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje V-ringad Kort/Mini Ärmlös Elastic Silk-like Satin Klänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Applikation, Rosetter, Paljetter, Kristalldetaljer
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Elastic Silk-like Satin
Visad färg:Ljus Himmelsblå (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/23 03:27:22
  Melinda
  Jag ville bara säga tack så mycket för att du hjälpte mig med att få min drömcocktailklänning. Jag ville desperat leta efter en chic men ändå trendig cocktailklänning för att gå med mina snygga klackar. Att beställa en klänning från Bridesire var inte riktigt det första i mitt sinne, men eftersom företaget rekommenderades av min medarbetare försökte jag kolla in det. Jag var ganska överväldigad med tusentals klänningar på platsen, men den här knälängden sötnosblå klänning med fransdetaljer på hemlinjen var helt underbar. Det var den allra första klänningen som fick mig, så jag ringde företaget på en gång. Jag trodde att en beställning med bridesire är tidskrävande, men det var inte jag pratade med en personal som heter Lucy och hon var riktigt artig och vänlig. Jag berättade för min beställning och hon bearbetade allt utan att ha ett väsen. Jag var extatisk när klänningen anlände. Jag var ännu mer extatisk när den passade mig väldigt bra. Tack så mycket bridesire för att göra min upplevelse med dig minnesvärd. Företaget är lovvärt!

   2018/02/27 03:06:43
  Carolin
  Min pojkvän och jag verkar alltid vara oense om allt. Men när det gäller att shoppa för mina klänningar är vi alla överens om att Bridesire är mästarna. Detta är efter min första order. Jag minns livligt om den dagen. Vi gjorde bara på nätet vad par gör och på något sätt bestämmer vi oss för att kolla och beställa en kvällsklänning från Bridesire. Som vanligt förväntade vi oss att leveranstiden varade ungefär en vecka. Mycket till vår rädsla var klänningen där en dag tidigare när de hade lovat att leverera. Vad mer kan vi fråga? Bridesire hela vägen.

   2018/01/04 08:18:33
  Supansa
  Vem säger att endast designers kan skapa fantastiska klänningar ??? !! Jag har två brudtärna klänningar från Bridesire och alla är mycket mer värdiga än sina priser. Jag fick en halter pärlstav LBD och en röd lång kappa för ett brud dusch parti. Båda klänningarna är priser under 300 och de ser ut som verk av Gucci och McCartney. De ser så bra ut att du inte kan säga att de är väldigt billiga!

Skriv en recension för A-linje V-ringad Kort/Mini Ärmlös Elastic Silk-like Satin Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *