Tid:06/19-06/26
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Kort
 8.  > 
 9. A-linje V-ringad Knälång Ärmlös Chiffong Satin Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje V-ringad Knälång Ärmlös Chiffong Satin Aftonklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/26/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Förstärka glamouren i denna silkeslen feminina chiffongbit i satin. Den här klänningen är designad i en A-silhuett med en dramatisk knälång kjol och har v-ringning, volangutsmyckningar och dold dragkedja. Det är det bästa valet att gå längs gången med stil.
FORM:A-linje
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Knälång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Kristallbrosch
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong, Satin
Visad färg:As picture (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/01/12 20:15:01
  Kirsikka
  fantastiskt, det är så jag kan beskriva shopping på bridesire.Jag behövde en bra klänning för min systers babydusch. Tack vare deras online-shoppingappar kunde jag shoppa snabbt.

   2019/11/22 19:37:02
  donna
  Jag trodde att jag inte kunde få en middagsklänning som passade min storlek och ändå fick mig att se snygg ut. De flesta av de andra klänningarna var vanliga men den jag fick härifrån var så unik och vacker. Tack för den underbara kundservicen.

   2019/08/05 03:14:05
  Jeanette
  Jag föreställde mig aldrig att jag skulle få en sådan klassisk klänning till ett billigt pris. Jag trodde att du tullar mig. Med vänlig hälsning är jag imponerad av dina låga priser.

   2019/07/17 02:46:06
  Joana
  Jag har ingenting annat än bra saker att säga om min erfarenhet. De har en mängd olika stilar att välja mellan och priserna är överkomliga. Stort värde för mina pengar. Jag kommer tillbaka igen. Tack!

   2019/07/07 20:51:47
  Agnieszka
  Klänningen är anpassad storlek för mina mätningar. Jag kan vänta med att gå nerför gången med denna underbara, ändå fantastiska klänning. Det passar mig perfekt med lite utrymme för andningsförmåga. Jag har aldrig känt mig bättre i min klänning innan, som jag gjorde med min klänning. Bara fantastiskt.

   2019/06/14 01:02:43
  Doug
  Ordningen nådde i tid och klänningarna passade mina tjejer perfekt. De var underbara med vackra färger. Din kvällsklänningar är bäst.

   2019/04/29 19:26:40
  Michele
  Jag handlar ofta från denna butik och varje gång deras nya samling är värt priset och kvaliteten. Jag köpte en kvällsklänning förra månaden för min frus födelsedag och han älskade det.

   2019/03/29 09:29:57
  Denise
  Jag fortsätter att shoppa med det här företaget eftersom de ger mig många tillbehör till rimliga priser. Jag hittar unika tillbehör som passar mitt vardagliga garderob

Skriv en recension för A-linje V-ringad Knälång Ärmlös Chiffong Satin Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *