Tid:01/16-01/23
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Klänningar för brudens mor
 6.  > 
 7. A-linje V-ringad Halv ärm Chiffong klänning för brudens mor

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje V-ringad Halv ärm Chiffong klänning för brudens mor

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje, Prinsessa
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Knälång
ÄRMLÄNGD:Halv ärm
MIDJA:Naturlig
UTSMYCKNING:With Spets
TYG:Chiffong
RYGGDETALJER:Dragkedja
Nettovikt:2Kg
Fraktvikt:2.5KgBearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2021/01/06 03:59:29
  Andy
  It's a shame that they only offered a rating of 5 stars…why not create a rating star for million stars. I can't speak highly enough of Bridesire. The dress delivered was more than beautiful with a craft that's out of this world.

   2020/04/06 22:27:29
  BRENDA
  En utmärkt onlinewebbplats att köpa från de garanterar kundnöjdhet. Min erfarenhet var fantastisk från den dag jag beställde till den tid jag fick min pro klänning professionellt packad hemma. Jag hade också en kampanjkod som var lätt att använda, och frakten var den snabbaste jag någonsin haft sedan jag började shoppa online.

   2020/02/15 07:39:37
  Lisette
  Klänningarna är eleganta och utsökta. Problemet med många andra klädaffärer är att de inte har olika storlekar för alla kroppstyper. Bridesire kommer att ha den klänning du vill ha i din storlek och som jag anser vara en pärla. Det känns så jävligt bra att ha det du vill, och det är vad Bridesire gjorde för mig. Tack.

   2020/01/24 20:00:19
  Foga
  Jag älskar den här upplevelsen, både säljaren och jag var så glada över försäljningen eftersom vi delade samma kärlek till klädstil och samma höjd, vilket gjorde att köpa kläder mer spännande än att köpa nya kläder i butiken!

   2019/12/12 00:08:08
  Peggy
  Jag har köpt ett par klänningar från Bridesire, och jag har aldrig haft några problem med dem eller deras tjänster. Alla mina inköp levererades i tid. Bridesire-webbplatsen är ganska enkel att använda, och personalen är alltid redo att hjälpa, allt du behöver göra är att meddela dem.

   2019/10/08 11:51:45
  Elisabeth
  Alla detaljer om klänningarna du säljer är tydligt märkta. Jag föredrar klänningar av ren bomull. Jag kunde hitta flera från din samling som jag beställde. Jag kan inte ångra att jag har köpt klänningarna från dig. Du är hittills de bästa leverantörerna.

Skriv en recension för A-linje V-ringad Halv ärm Chiffong klänning för brudens mor:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *