Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Militärbalklänningar
 6.  > 
 7. A-linje V-ringad Golvlång Svepsläp Kort ärm Chiffong Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje V-ringad Golvlång Svepsläp Kort ärm Chiffong Klänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Golvlång, Svepsläp
ÄRMLÄNGD:Kort ärm
UTSMYCKNING:Paljetter, Pärlbroderi, Volanger, Kristalldetaljer, krås
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:As picture (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/01/13 21:43:34
  Dorcas
  Jag köpte min systers brudklänning av dem och tro mig att hon var så glad över den. Det faktum att de ser så allvarligt på resultatet av dräkten är tröstande. Klänningen passade perfekt för min syster. Tack för detta.

   2018/04/02 08:00:39
  nina
  Bridesire har så många bra kläder som jag verkligen önskar att jag kunde handla där hela tiden. Detta är en av de bästa online klädaffärer som jag någonsin har besökt.

   2018/02/18 07:31:24
  Marianne
  Min pojkvän ville äntligen att jag träffade sina föräldrar och introducerades officiellt. Jag var ganska nervös och jag ville se bra ut för tillfället. Jag behövde en vacker klänning och snabb, så jag gick online och den här Bridesire-annonsen av klänningar gick bara upp. Jag älskade kollektionen av klänningar, gjorde min order och fick den den följande dagen. Mötet middag är ikväll, hoppas det blir bra.

   2017/12/31 23:31:38
  Ada
  Dam, det här är den bästa webbutiken för att handla din middagsklänning, promklänning och bröllopsklänning. Om du har ett upptaget schema är allt du behöver göra att berätta för färgen på den klänning du vill ha och din storlek och vänta på att de ska låta dig välja en. Jag gjorde det och jag fick den bästa klänningen än förväntat. Dessa grabbar svika aldrig. Min middagsklänning såg så vacker på mig och min pojkvän älskade det ännu mer. Låt ingen avskräcka dig från att de inte är äkta killar men om de upplevde det kanske beror det på att de aldrig skickade sitt budskap så bra. Vet vad du vill och kontakta dem genast och jag antar att du kommer att njuta av ditt bröllop, middagdatum eller en händelse som du skulle delta i den klänningen. Till Bridesire jag älskade hur orolig ditt lag var, de fick mig att känna mig avslappnad.

Skriv en recension för A-linje V-ringad Golvlång Svepsläp Kort ärm Chiffong Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *