Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. A-linje V-ringad Golvlång Kort ärm Spets Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje V-ringad Golvlång Kort ärm Spets Aftonklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Ärmlös aftonklänning kommer med många charmiga funktioner vars avsikt är att hålla dig enastående, sexig och glamorös. Den här spetsklänningen har en v-ringning, korta ärmar, en dold dragkedja bak och ett naturligt midjeband. Paljetterna och kristallutsmyckningarna hjälper till att ge extra sofistikering till den här aftonklänningen.
FORM:A-linje
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Kort ärm
UTSMYCKNING:Paljetter, Kristalldetaljer, Spets
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Spets
Visad färg:Svart (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/02/23 14:20:02
  Sharon
  Jag älskade resultaten. Klänningarna för mina brudtärnor var över förväntan, efter att ha varit besviken två gånger på att få klänningar online måste jag säga att du räddade dagen.

   2019/09/02 23:09:08
  Kristina
  Jag hade en riktigt viktig affärsmiddag att delta och ville köpa en ny klänning för tillfället. Jag var verkligen imponerad av inte bara deras urval, men kvaliteten på deras klänningar. Priserna var rättvist och servicen var oklanderlig. Jag kommer definitivt att komma tillbaka!

   2019/08/23 22:46:35
  Sarah
  När jag tittar på bilderna som min dotter tog med sina vänner, vet jag att hennes klänning var det bästa valet. Jag kan uttrycka tillräckligt med tacksamhet till Bridesire.

   2019/07/29 09:28:22
  Omar
  Jag har nyligen gått igenom bilderna på webbplatsen på olika klänningar och de imponerade. Tjänsterna var utmärkta och jag tyckte om deras fantastiska tjänster. Jag ser mot att kontakta dem igen för att få en klänning. Jag rekommenderar att du också offrar tid och bläddrar i dem.

   2019/07/11 23:49:18
  Jeanette
  Jag beställde en vacker klänning för min examen här. Jag är så imponerad! Jag ville ha något speciellt för att fira mina år med hårt arbete. Min klänning är så bekväm, unik och väl gjord. Många av mina vänner komplimangerade mig om hur vacker det är! Jag är stolt över mitt köp!

   2019/07/06 20:37:00
  Elaine
  Uppmärksamhet på detaljer om att göra min klänning var bara imponerande. Jag älskade fickorna och de var snyggt gjorda. Pärlbandet var en idealisk accent som matchade mina smycken. Inga lösa trådar eller snags.

   2019/04/04 15:32:27
  Nesrin
  Särskilda tillfällen är inte upprörd för folket på denna webbplats. De är beredda för nästan alla tillfällen. Det är därför som jag gillar att komma till denna webbplats om och om igen

Skriv en recension för A-linje V-ringad Golvlång Kort ärm Spets Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *