Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Quinceanera-klänningar
 6.  > 
 7. A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Taft Quinceanera-klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Taft Quinceanera-klänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Taft
Visad färg:Druva (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/02/12 16:35:22
  Barbara
  Jag hade letat efter bröllopsklänningar i flera veckor och sedan mitt bröllop närmar sig har jag gråtit över att inte hitta "klänningen". Jag hände över Bridesire och jag kunde inte tro på mina ögon. Så många vackra bröllopsklänningar kunde jag knappt bestämma mig. Jag ringde och pratade med en representant, jag tror att hennes namn var Nicole, och hon var så stor hjälp. Jag frågade förmodligen om 100 frågor, men hon var bara så tålmodig och rusade mig aldrig. Till slut var hon en stor hjälp när jag valde rätt klänning för mig. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan henne och Bridesire! Inte bara är människorna snygga, men min brudklänning såg precis som bilden och passade som en dröm. Tro mig, alla mina vänner har hört allt om din butik! Tack för att du känner mig som en prinsessa på min speciella dag!

   2018/02/06 03:29:47
  Gilberto
  Min hemkomstklänning var spektakulär! Mina föräldrar älskade det stora priset, men jag älskade hur vackert det fick mig att känna. Det såg ännu bättre på mig än vad det gjorde på bilden på din webbplats. Korallfärgen stod ut bland de andra tjejens tråkiga svarta klänningar och gjorde till och med några av dem lite avundsjuk !!! Min dag trodde jag var varm. Det var en otrolig kväll.

   2017/12/25 07:34:13
  enza
  Jag behövde verkligen en prom klänning att bära för mitt första datum. Jag hade ingen aning om var jag skulle få bästa kvalitet och snabb leverans. Jag rekommenderades av min vän att försöka Bridesire, och det gjorde jag exakt. Goda nyheter är att klänningen var fantastisk! Designen var bara perfekt, och mätningarna var på punkten, eftersom det passade på samma sätt som en handske passar i handen! Fortsätt med jobbet!

Skriv en recension för A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Taft Quinceanera-klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *