Tid:09/19-09/26
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Satin Brudtärneklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Satin Brudtärneklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Draped
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Fuchsia (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/04/07 08:04:11
  Fereshta
  Jag planerade en fest för min äldsta dotters examensfest, jag kunde inte vara mer stolt över henne, och jag ville att det skulle vara en särskilt formell affär. Jag förberedde allt, klänningar inkluderade och jag använde Zolando för att köpa dem. De kom ser bra ut och min dotter var ganska nöjd med det. Tack, den här natten kommer att komma ihåg för alltid.

   2018/01/28 09:01:09
  Allis
  Det var kvar två veckor före min systers bröllop, och vi var strandade där vi skulle få en perfekt bröllopsklänning. Det var då den bästa kvinnan hänvisade oss till Bridesire. Eftersom vi aldrig någonsin köpt något online var vi rädda för slutresultatet. Men jag måste säga att klänningen kom i rätt tid; mindre än tre dagar, och framför allt var det exakt vad vi letade efter. Mätningarna var bra, och kvaliteten var en femstjärnig. Jag måste erkänna att Bridesire är professionella. Tummer upp för kvalitetsarbetet !!

   2017/12/01 06:43:33
  chantal
  Aftonklänningar har varit min kärlek sedan länge sedan. Nyligen beställde jag en från Bridesire, så att jag skulle bära den på ett visst datum jag var planerad att. Jag skickade mina mätningar och färgen, och innan leveransdagen kom, hade jag tagit emot paketet. Det var snyggt förpackat, och vid öppningen var jag glad över att få veta att det uppfyllde mina förväntningar. Jag är helt upphetsad att ha på sig det kommer den stora dagen. Tack Bridesire för det bra arbetet du gör. Jag kommer att köpa från dig alltid!

Skriv en recension för A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Satin Brudtärneklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *