Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Balklänningar
 6.  > 
 7. A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Chiffong Balklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Chiffong Balklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:As picture (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/04/05 20:35:37
  Candida
  Jag vill säga att Bridesire gjorde ett fenomenalt jobb med att hjälpa mig att välja rätt klänning för mig själv och min brudtärna. Vi uppskattar högkvalitativa service och vänlighet hos säljarena och det var kul att se det stora utbudet av brudklänningar och brudtärna klänningar. 2017 bröllopsklänningen som presenterades på din sida såg fantastiskt ut! Det var svårt att välja mellan älsklingens sweep tåg stil brudklänning och Empire V-neck satin snör åt klänning. Så småningom valde jag älsklingstågstilen på grund av dess eleganta utseende. Jag lät brudtärnana välja sina egna klänningar och säljaren gav dem tips om att välja de mest smickrande för sina siffror. När jag behövde göra förändringar gjorde personalen dem precis vad jag ville ha och jag var nöjd med resultaten. Totalt sett skulle jag rekommendera den här butiken till någon som letar efter de bästa speciella tillfällen klänningarna.

   2018/02/22 22:35:53
  cristina
  Planering för mitt bröllop var kanske mitt mest stressiga ögonblick i livet. Det var svårt att jonglera mellan arbete, åtaganden och en stram budget. Vid hänvisning av en vän tog jag en stor satsning på en riktigt söt bröllopsklänning. Gissa vad? De levererade min klänning i tid och till min förvåning var kvaliteten mer än väntat. Jag hade en bra kundupplevelse med snabb supportåterkoppling till mina svåra frågor. Min bröllopsklänning stötte på publiken och tillade en extra gnista till vår graciösa dag. Vi är alltid tacksamma. Jag kan bara inte vänta med att prova dina framtida produktlinjeklänningar

   2018/02/12 10:35:31
  Karin
  Det finns ingen e-handelsbutik som går bra än Bridesire. Jag älskade kundvården så mycket. De var verkligen oroade över vad jag verkligen ville ha från din butik. Varje gång de skulle komma i kontakt för att visa mig en rad olika klänningar att välja mellan. Jag fick den klänning jag ville ha och jag är glad att allt var en succé och min pojkvän älskade det ännu mer.

Skriv en recension för A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Chiffong Balklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *