1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Chiffong Aftonklänning

A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Chiffong Aftonklänning

  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/20/2024
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:
Beskrivning:

Den här långa chiffongaftonklänningen kommer att locka och överföra massan i ditt nästa avslappnade evenemang. De glittrande pärlorna och kristallutsmyckningarna gör att du lyser som en diamant hela natten på en fest. Golvlång kjol är utmärkt för smickrande och ser glamorös ut. Dessutom gör den smala A-linjen att du känner dig sexig och attraktiv i massan.
FORM:A-linje
URRINGNING:V-ringad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Paljetter, Volanger, Pärlbroderi, Kristalldetaljer
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:As pictureProduktrecensioner: Skriv en recension

   2019/08/22 01:08:20
  Juliane
  Min dotter var upphetsad och hon såg fantastisk ut i klänningen. Hon har aldrig fått så många komplimanger som hon under sitt balfest.

   2019/08/08 20:30:41
  Christina
  Jag hade gjort ett felval av mina bröllopsklänningar och kundtjänster gav mig råd på lämpligt sätt. Faktum var att deras val gillade församlingen. Du är klok och integritetsfolk. Du går långt.

   2019/06/22 12:22:22
  Martina
  Tack så mycket för de vackraste klänningarna du levererade. De var underbara och mycket bekväma. Alla mina festklänningar kommer jag att få dem från dig.

   2019/04/11 15:22:21
  chestine
  Min klänning var fantastiska Bridesire. Tack så mycket för att ha en sådan outfit för mig. Jag kommer tillbaka när jag behöver lite mer klänningar.

   2018/03/18 22:05:49
  Rosemary
  Min golly! Jag förväntade mig aldrig min 300€ kan gå så långt! Först och främst behövde jag en riktigt billig klänning att gå med min brudklänning. Bröllopsklänningen är en sjöjungfrun med rufs och röda toner, och jag fick den från en väns butik för ca 1.000€. Jo, det var verkligen ganska dyrt, men det var Wang-inspirerat, så jag tycker att det är okej. Den andra är från Bridesire. En aline bröllopsklänning med spetsaccenter och röda bågar. Jag förväntade mig inte mycket eftersom det var billigt, men jag kunde inte tro på mina ögon när jag fick det. Bilden gör ingen rättvisa till det faktiska. Produkten är elegant och ser ut som den bär tusen dollar också. Många av mina vänner var som, åh! Verkligen? Vad?! När jag sa till dem att jag fick klänningen för endast 300€. Tack Bridesire. Du gjorde min dag.

   2017/12/18 03:19:14
  Marina
  För fem månader sedan checkade jag ut din webbplats och jag är glad att jag valde denna plats. Jag behövde en svart cocktail klänning för min organisations fundraiser och jag såg en sektion på sidan bara för små svarta klänningar. Min favorit svarta klänning på din sida var knälängdspetschiffongressen, men totalt sett köpte jag fem av dem eftersom de var till salu. Efter att jag tagit emot klänningarna försökte jag dem och de passade precis rätt. Klänningarna var gjorda av de bästa tygerna och när jag deltog i min fundraiser den senaste helgen, gav alla mig komplimanger. Jag är glad Bridesire är tillgänglig för dem som söker de bästa speciella tillfällen klänningar. Jag skulle rekommendera det till dem som behöver formalwear till anständiga priser. Denna butik har en vänlig och kunnig personal, och kvaliteten är stor.

   2017/11/18 13:05:36
  JoAnn
  Bridesire gjorde ett mycket fantastiskt jobb åt mig när jag beställde en brudtärna klänning. Eftersom jag är ganska liten, har jag alltid haft rädsla när jag beställde klänningen online från min tidigare ordering, jag har alltid klänningar så stor på mig. När jag beställde den här klänningen och fick den, var klänningen väl passande och så vacker på mig. Jag var så glad att ta emot den. Klänningen gav det bästa utseendet jag förväntade mig på den speciella dagen. Klänningen anlände även en dag tidigare. Tack Bridesire, du gav mig det bästa jag inte kunde begära något mer.

Skriv en recension för A-linje V-ringad Golvlång Ärmlös Chiffong Aftonklänning:

Om du har någon recension på den här produkten att dela med andra kunder, var god och lämna en kommentar.

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *