Tid:01/16-01/23
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Klänningar för brudens mor
 6.  > 
 7. A-linje V-ringad Axelband Golvlång Ärmlös Chiffong Klänning för brudens mor

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje V-ringad Axelband Golvlång Ärmlös Chiffong Klänning för brudens mor

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:V-ringad, Axelband
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:As picture (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/04/03 01:51:41
  Arzana
  En vän beställde en bröllopsklänning och de levererade en fel order när hon mailade dem och klagade över att de agerar snabbt och ersatte ordern på mindre än 72 timmar. Frakten är alltid snabb

   2019/11/11 00:42:14
  Lisa
  Det här är förmodligen min första recension av alla varor jag har köpt online och det är välförtjänt. Jag har bokstavligen aldrig granskat någonting men den fantastiska upplevelsen jag hade med er är värt att skriva upp. Bridesire är otroligt. Tack för att du gjorde min shoppingupplevelse så rolig.

   2019/09/26 15:23:03
  ashley
  Min klänning kom i perfekt skick utan rynkor. Jag var orolig för det här, men det hände inte. Spetsen toppades snyggt och passade min pojke bra utan mycket förluster.

   2019/09/01 07:08:33
  Gian Michele
  Jag var så nervös att plocka ut min bröllopsklänning! Jag behövde det för att vara fantastiskt och jag stressade att hitta den perfekta. De anställda där hjälpte mig inte bara, utan de tog ut stressen för mig och gjorde det till en riktigt rolig upplevelse. De hjälpte mig att hitta den perfekta klänningen! Jag kunde inte vara lyckligare!

   2019/07/05 02:17:54
  Natalia
  Jag var väldigt skeptisk till att beställa min bröllopsklänning online. Faktum är att alla rådde mig emot det. Men när jag landade på den här killarwebbplatsen och placerade min beställning lovade de att leverera till mina förväntningar. En vecka senare fick jag mitt paket och det var precis vad jag behövde. Tack folk. Du är bara fantastisk.

   2019/04/30 17:17:46
  naisa
  Shopping från denna butik är alltid budgetvänlig. Att vara en mamma med 2 barn föredrar jag att köpa sina nattklänningar och mina härifrån. Det sparar både tid och pengar, och jag behöver inte rusa från en butik till en annan.

   2019/04/12 23:24:02
  jan
  Det var en stor glädje att se den klänning du packade för mig. Det var en perfekt match med födelsedagsfestet. Jag kommer snart tillbaka till dig.

   2019/04/07 04:20:19
  Marilyn
  Jag ger denna hemsida 2 tummar upp. Jag är så imponerad att jag har gjort denna hemsida till mitt första stopp när jag behöver köpa nya kläder eller skor.

Skriv en recension för A-linje V-ringad Axelband Golvlång Ärmlös Chiffong Klänning för brudens mor:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *