Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Tyll och Spets Axelbandslös

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Tyll och Spets Axelbandslös

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Det finns ingen brud där ute som inte skulle se helt underbar ut i den här brudklänningen i tyll och spets. Den här klänningen har en klassisk cinch-midja och en knälång finish som kan röras för enkel rörelse. Lägg till extra fina detaljer i ditt utseende med axelbandslös och djup rygg med täckt dragkedja. Den här klänningen är helt enkelt underbar och är avsedd att göra de som bär den lika underbara.
FORM: A-linje
URRINGNING: Axelbandslös
FÅLL/SLÄP: Knälång
ÄRMLÄNGD:
UTSMYCKNING: Skärp/band, Rosetter, Pärla Detailing
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
STIL: Chic & Modern
TYG: Spets, Tyll
Visad färg: Elfenben (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/11/25 18:55:20
  Larissa
  Jag fortsätter att komma tillbaka på grund av kvaliteten på dina klänningar, ni har de bästa balklänningarna runt. Du är min one stop shop kan inte vänta på att få en promenadeklänningar från det nya lager.

   2019/10/24 14:48:41
  Carla
  Det faktum att jag kan välja dessa klänningar direkt från soffans bekvämlighet är anledningen till att jag shoppar här. Jag behöver inte åka dit fysiskt; Jag köper bara min klänning och får den levererad i tid.

   2019/09/24 21:21:50
  Susanne
  Kvaliteten på materialet är bra, designen på klänningen och sömmarna är på en annan nivå. Det var en skräddarsydd klänning och jag älskade hur Bridesire kreativitet kom ut för att göra den till en av de bästa.

   2019/08/31 01:33:00
  Priscilla
  Ditt urval är elegant och trendigt. Varje gång jag köper en klänning får jag oohs och aahs. Jag älskar det och kommer att hålla mina vänner ser fram emot nästa köp.

   2019/07/22 17:18:59
  Sheena
  Fantastisk produkt och otroliga priser! Jag spenderade mycket mindre än förväntat och fick en bröllopsklänning som folk talar om i åratal! Tack.

   2019/04/24 21:31:00
  bianca
  Massor av tillfredsställelse här! Vi är mycket nöjda med de klänningar du har levererat. Festen är mycket upplyst. Tack så mycket, Bridesire.

   2019/03/25 22:19:21
  Inez
  Med deras önskelista alternativ, jag behöver inte köpa direkt. Jag kan spara lite pengar och köpa när jag är redo. Det hjälper mig enormt

   2019/03/20 05:29:56
  Donna
  En av de stora sakerna jag hittade med att handla med Bridesire är att de har ett uttag i ett land nära mig. Bekvämligheten var enastående och gjorde min dag.

Skriv en recension för A-linje Tyll och Spets Axelbandslös:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *