Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Tyll Golvlång Enkelaxlad

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Tyll Golvlång Enkelaxlad

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Varje bröllop skulle vara underbart med denna tyll och satin a-line bröllopsklänning. Den här klänningen har ett unikt golvlångtåg med livlig förmåga och är ett utmärkt alternativ för alla som vill se bra ut inte bara för ceremonin utan också för mottagningen. Den här klänningen sticker ut på alla de bästa sätten, med fina färgämnen, en bra passform och snygg draperad utsmyckning, det är den perfekta klänningen för vilken brud som helst.
FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: Enkelaxlad
FÅLL/SLÄP: Golvlång
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
UTSMYCKNING: Blommor, Draping, Side-Draped
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
STIL: Classic & Timeless
TYG: Satin, Tyll
Visad färg: Champagne (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/01/28 09:26:11
  Mihaela
  Jag har rekommenderat att köpa min klänning på den här webbplatsen från en vän, och jag kan säga att jag är tacksam för att ha kunnat söka efter den här klänningen med alla detaljer genom att klicka på en knapp. Jag gjorde köpet smidigt och smärtfritt.

   2019/12/31 06:39:13
  Alexandra
  Min klänning kom i en liten väska, designen var perfekt och det fanns inget skrynkligt från fraktprocessen. Jag kunde fälla klänningen i en resväska och fortfarande inga rynkor !! På allvar var den här klänningen värd vartenda öre !!

   2019/10/14 02:57:27
  Mary
  Jag siktade på att spara pengar. Jag var tvungen att jämföra flera säljare av promklänningarna innan jag bestämde mig för att beställa från dig. Du säljer klänningar av högsta kvalitet, och priset är mycket rättvist. Jag uppskattar att hitta din butik, ni människor.

   2019/07/11 12:05:52
  Elina
  Wow! Jag hade aldrig förväntat bröllopsklänning att vara så smärtfri. Stort urval, bra priser, underbar kundservice. Jag rekommenderar denna sida till alla mina vänner och familj. Tack för en smidig transaktion!

   2019/06/12 02:09:58
  Erica
  Jag kan inte tro det. Klänningen jag levererades av Bridesire passade perfekt. Jag kommer att beställa från er tack så mycket

   2019/04/30 22:32:41
  Veronica
  Formell dressing kollektion är min favorit och jag köpte nyligen en klänning för en händelse. Det var vackert och unikt. Jag brukar köpa klänningar från denna butik, kan inte vänta på sin nya säsong samling!

   2019/04/17 06:55:24
  JOYCE
  De flesta vackra klänningar jag har sett är från Bridesire. De är de främsta promleverantörerna som jag kan anförtro. Jag älskar dina klänningar.

   2019/03/26 05:34:25
  Andrea
  Det verkar som att min växande familj alltid behöver skor. Med Bridesires hemsida kan jag få skor så fort som barnen växer upp dem. Bridesire är en livsparare.

   2019/03/22 13:00:39
  Sherida
  Med vår och sommar kunde jag klicka och komma direkt till de kläder jag behövde. Stort urval, bra priser och inget tryck från säljare

Skriv en recension för A-linje Tyll Golvlång Enkelaxlad:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *