Tid:11/21-11/28
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Cocktailklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Taft Knälång Halterneck Cocktailklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Taft Knälång Halterneck Cocktailklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: Halterneck
FÅLL/SLÄP: Knälång
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
Sleeve Type: Ärmlös
UTSMYCKNING: Rosetter, Draping, Volanger
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: Ja
TYG: Taft
Visad färg: Ink Blå (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/04 09:48:13
  Fanny
  Alla har standarder, och jag antar att mina är lite på högsidan. Därför var jag inte säker på att beställa från Bridesire trots att jag såg mycket bra recensioner. Jag ringde dock kundtjänstteamet och de övertygade mina bekymmer. Jag vet att de bryr sig om sin verksamhet och sina kunder mycket. Så jag tog ett hopp av tro och blev positivt överraskad. Jag kommer att rekommendera till någon av mina vänner och familj.

   2017/11/19 19:14:26
  Saphira
  HERREGUD! Bridesire är bäst! Jag vill ha en speciell klänning att bära för en årsdagen middag på en fancy restaurang. Jag är säker på att min pojkvän i två år kommer att be mig att gifta mig med honom !! Jag är på en budget, men jag hittade den perfekta kvällsklänningen vid Bridesire. Det levererades idag och OMG !! Det passar perfekt! Och färgen är vacker och ljus, materialet känns som siden! Jag vet bara att det här blir en natt jag kommer alltid komma ihåg! Tack för att du gör det speciellt! Ni rockar!

   2017/10/05 15:34:43
  Jacqueline
  Jag gillar inte att riskera att handla online på grund av många klagomål från kunderna. Men jag måste tacka Bridesire för den klänning de levererade. Jag hade beställt en prom klänning för en funktion som jag skulle delta i. Klänningen var utsökt, med högre kvalitet och utmärkt skräddarsydda. Leveransen var i tidsram och inga förändringar behövdes. Jag rekommenderar Bridesire, och kommer inte att tänka två gånger om jag behöver köpa en klänning från dem!

Skriv en recension för A-linje Taft Knälång Halterneck Cocktailklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *