Tid:05/08-05/15
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Spets Sweep/ Brush TrainNedanför axeln

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Spets Sweep/ Brush TrainNedanför axeln

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Den här gnistrande klänningen har korta ärmar med matchande fyrkantig halsringning, vilket ger en modern touch till a-line silhuetten. Mode-framåt brudar kommer omedelbart att välja den här klänningen utsmyckad med pärlor och spetsar utan att tänka på.
FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: Nedanför axeln,Fyrkantig
FÅLL/SLÄP: Svepsläp
ÄRMLÄNGD: Kort ärm
UTSMYCKNING: Pärlbroderi,Spets
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
STIL: Classic & Timeless
TYG: Spets
Visad färg: Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/28 13:50:49
  jennifer
  Min mamma giftades för andra gången efter att min pappa dog. Vi var alla super nervösa, och ingen kände sig som att gå till butiker och försöka på klänningar i timmar i slutet. Min mamma fann Bridesire, och hon blev kär i en av klänningarna. Hon slutade beställa oss alla brudtärna klänningar för att enkelt hitta alla klänningar online. Vi var mer än glada när kläderna kom fram. Min mamma såg vacker ut på hennes bröllopsdag. Hon uppskattade verkligen bristen på stress på grund av att Bridesire sparar dagen med underbara klänningar.

   2018/01/29 17:12:52
  luigia
  Min äldre syster bestämde mig för att springa i sista minuten, men hon ville ha mig där som åskådare! Jag behövde en klänning genast, och jag försökte beställa en från Bridesire. Det fungerade faktiskt! Det kom i tid.

   2018/01/24 19:58:06
  pizza
  Jag kan inte förneka det faktum att Bridesire är professionella när det gäller att göra kvällsklänningar. Den sista kvällsklänningen jag beställde kom i tid, faktiskt två dagar före den överenskomna tiden. Det var faktiskt gjort till mina mätningar som det passade. Tittar på kvaliteten anser jag att jag betalat mindre för det. Jag drömmer bara om den stora dagen så att jag kan visa upp i den här härliga klänningen. Vad jag vet är att det här är min enda plats att handla på kläder!

Skriv en recension för A-linje Spets Sweep/ Brush TrainNedanför axeln:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *