Tid:09/12-09/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Smala axelband Svepsläp Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Smala axelband Svepsläp Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Smala axelband
FÅLL/SLÄP:Svepsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Paljetter, Volanger, Pärlbroderi, Kristalldetaljer
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Hunter (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/01/23 01:44:35
  Anja
  Efter många misslyckade försök i olika online klädbutiker kom min svägerska över Bridesire och beställde hennes brudklänning från dem, efter att ha sett sina vackra presentationer på nätet. Hon bedömde de utmärkta och artiga kundservice från säljare och var nöjd med den uppmärksamhet de gav henne. Dessutom gav hon också sin kroppsmätning och valde klänningen av hennes preferens till ett kundvänligt pris. Arbetarna var också mycket exakta och snabba när de svarade på sina frågor i fullständiga detaljer. Vid leverans var klänningen väldigt fantastisk och det såg ut som det var på bilden som presenterades. Nästan varje dam på hennes bröllop kunde inte undvika att ta en titt och snäppa på sin extraordinära kappa.

   2017/12/06 00:12:02
  KAREN
  Först tvekade jag att beställa min speciella kvällsklänning från en online-hemsida. Men Wow! Det gjorde den speciella kvällen den mest minnesvärda kvällen jag någonsin haft. Min man som hade varit på affärsresa i närmare två månader kom tillbaka om två veckor och han hade lovat att ta mig ut för en speciell kvällsutflykt. Och jag ville verkligen inte svika honom. Jag lade upp min order på Bridesire. Jag hade även reservationer att kanske klänningen skulle komma långt efter att min man redan hade kommit, men det var aldrig så som klänningen kom några dagar före den ödesdigra dagen. Klänningen var precis vad jag beställde för. Det var en bra kväll. Min man fortsatte att komplimera mig för hur mycket yngre jag tittade i den klänningen. Jag kunde inte ta det längre när han insinuerade att jag skulle gå hem ta bort den klänningen, lägga på något annat och kom tillbaka, för med en sådan klänning kunde någon ung man skämta mig ifrån honom och ändå var han inte redo att förlora mig. Det var kul. Tack Bridesire för att göra min kväll härlig.

   2017/11/24 07:19:30
  Lisa
  Jag åkte till Bridesire för att hitta mössor att gå med min brudklänning. Jag hade en klänning lånad till mig av en annan butik och jag liknade det på något sätt. Så Bridesire välkomnade mig och hjälpte mig med att leta efter tillbehören som skulle matcha min klänning. Medan jag var där, rekommenderade säljaren att jag tittar på några klänningar för en underbar brudserfarenhet; som du kan föreställa dig detta var mitt ögonblick. Eftersom jag inte hade planerat att köpa en klänning ekonomiskt så tittade jag bara på klänningar som var runt $ 99. Det finns den här vackra klänningen jag försökte och till min förvåning var det så fantastiskt att jag började gråta. Det var den perfekta klänningen och den perfekta passformen, och det gjorde mig så vacker att jag inte kunde motstå att köpa den. Vad kan göra mig lyckligare! Jag har min egen drömklänning, som inte bröt min bank. Tack Bridesire Bridal för att låta min dröm bröllop bli verklighet!

Skriv en recension för A-linje Smala axelband Svepsläp Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *