1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Smala axelband Svepsläp Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

A-linje Smala axelband Svepsläp Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning

  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 07/20/2024
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:
Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Smala axelband
FÅLL/SLÄP:Svepsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Paljetter, Volanger, Pärlbroderi, Kristalldetaljer
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:HunterProduktrecensioner: Skriv en recension

   2021/10/28 19:05:38
  Ma Aurora
  This dress was made for me. I needed no adjustments, the length was perfect, and the straps fit me naturally. I love the color too, and the black lace at the back was just out of this world.

   2021/10/10 13:04:31
  Giovanna
  It feels good to wear beautiful evening dresses. The dresses I ordered from your site last month are among my favorites. They make me pleased each time I wear them.

   2021/03/05 19:46:34
  Mary
  This may sound so silly, but I picked a prom dress from this website and it was like a match made in heaven. I have never felt so beautiful in a dress and I will definitely shop here again.

   2018/01/23 01:44:35
  Anja
  Efter många misslyckade försök i olika online klädbutiker kom min svägerska över Bridesire och beställde hennes brudklänning från dem, efter att ha sett sina vackra presentationer på nätet. Hon bedömde de utmärkta och artiga kundservice från säljare och var nöjd med den uppmärksamhet de gav henne. Dessutom gav hon också sin kroppsmätning och valde klänningen av hennes preferens till ett kundvänligt pris. Arbetarna var också mycket exakta och snabba när de svarade på sina frågor i fullständiga detaljer. Vid leverans var klänningen väldigt fantastisk och det såg ut som det var på bilden som presenterades. Nästan varje dam på hennes bröllop kunde inte undvika att ta en titt och snäppa på sin extraordinära kappa.

   2017/12/06 00:12:02
  KAREN
  Först tvekade jag att beställa min speciella kvällsklänning från en online-hemsida. Men Wow! Det gjorde den speciella kvällen den mest minnesvärda kvällen jag någonsin haft. Min man som hade varit på affärsresa i närmare två månader kom tillbaka om två veckor och han hade lovat att ta mig ut för en speciell kvällsutflykt. Och jag ville verkligen inte svika honom. Jag lade upp min order på Bridesire. Jag hade även reservationer att kanske klänningen skulle komma långt efter att min man redan hade kommit, men det var aldrig så som klänningen kom några dagar före den ödesdigra dagen. Klänningen var precis vad jag beställde för. Det var en bra kväll. Min man fortsatte att komplimera mig för hur mycket yngre jag tittade i den klänningen. Jag kunde inte ta det längre när han insinuerade att jag skulle gå hem ta bort den klänningen, lägga på något annat och kom tillbaka, för med en sådan klänning kunde någon ung man skämta mig ifrån honom och ändå var han inte redo att förlora mig. Det var kul. Tack Bridesire för att göra min kväll härlig.

   2017/11/24 07:19:30
  Lisa
  Jag åkte till Bridesire för att hitta mössor att gå med min brudklänning. Jag hade en klänning lånad till mig av en annan butik och jag liknade det på något sätt. Så Bridesire välkomnade mig och hjälpte mig med att leta efter tillbehören som skulle matcha min klänning. Medan jag var där, rekommenderade säljaren att jag tittar på några klänningar för en underbar brudserfarenhet; som du kan föreställa dig detta var mitt ögonblick. Eftersom jag inte hade planerat att köpa en klänning ekonomiskt så tittade jag bara på klänningar som var runt $ 99. Det finns den här vackra klänningen jag försökte och till min förvåning var det så fantastiskt att jag började gråta. Det var den perfekta klänningen och den perfekta passformen, och det gjorde mig så vacker att jag inte kunde motstå att köpa den. Vad kan göra mig lyckligare! Jag har min egen drömklänning, som inte bröt min bank. Tack Bridesire Bridal för att låta min dröm bröllop bli verklighet!

Skriv en recension för A-linje Smala axelband Svepsläp Ärmlös Chiffong Brudtärneklänning:

Om du har någon recension på den här produkten att dela med andra kunder, var god och lämna en kommentar.

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *