Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. A-linje Satin Knälång Hjärtformad brudtärna klänning With Blommor

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Satin Knälång Hjärtformad brudtärna klänning With Blommor

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: Axelbandslös, Hjärtformad, Smala axelband
FÅLL/SLÄP: Knälång
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
Sleeve Type: Ärmlös
UTSMYCKNING: Blommor, Sash/Ribbon
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: Ja
TYG: Satin
Visad färg: Fuchsia (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/03/08 16:20:33
  Klaus
  Den här webbplatsen är bomben !! Jag kunde enkelt bläddra igenom deras urval av klänningar och lyckades hitta en söt kvällsklänning för en väns bröllop. Jag såg inte precis ut, men de stora mönster lockade mig och jag var övertygad om att köpa en klänning. Så mycket för min planerade shoppingresa till Burberry. Vänligen bläddra och hitta en fantastisk klänning själv. Njut av upplevelsen!

   2017/11/10 04:33:39
  Nadine
  Bridesire, få ett enormt tack från mitt slut. Jag började leta efter den perfekta klänningen tillbaka i mars eftersom jag ville förnya mina löften när vi firar vår 20-års bröllopsdag. Jag blev avskräckt på något sätt efter att ha utfört många sökningar på webbplatsen utan att hitta vad jag ville ha. Det var så länge jag kom över Bridesire och såg min drömklänning. Jag gick vidare och beställde en anpassad passformklänning och inom 4 veckor var allt klart och på ett perfekt sätt. Min man var mycket imponerad av klänningen och dagen var en minnesvärd.

   2017/09/23 03:04:26
  SILVIA
  När min pojkvän först föreslog mig, visste jag att en perfekt bröllopsklänning var allt jag behövde för att göra dagen minnesvärd. Sedan tiden löpte ut, behövde jag en så snart som möjligt, jag var tvungen att begära förfrågningar från vänner och det var så jag fick veta Bridesire. I det ögonblick som jag hämtade telefonen och ringde e-handelsbutiken försäkrade tonen från representanten från den andra änden att de skulle kunna klara min deadline. Tro mot deras ord, de besviken aldrig och min pojkvän var så glad med mitt urval. De är verkligen en butik med en skillnad. Jag kommer tillbaka till dem någon dag!

Skriv en recension för A-linje Satin Knälång Hjärtformad brudtärna klänning With Blommor:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *