Tid:08/17-08/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. A-linje Satin Knälång Axelbandslös Bridesmaid/ cocktail klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Satin Knälång Axelbandslös Bridesmaid/ cocktail klänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM: A-linje, Balklänning, Prinsessa
URRINGNING: Axelbandslös
FÅLL/SLÄP: Knälång
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
Sleeve Type: Ärmlös
UTSMYCKNING: plocka upp kjol, Volanger
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: Ja
TYG: Satin
Visad färg: Colver (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/08/10 18:00:39
  Wallace
  Jag trodde att du skämt när jag skickade pengarna. Jag kunde aldrig tänka mig att jag skulle få klänningen som var i bilden till det priset. Jag är fortfarande chockad men tror att jag nu håller klänningen. Tack för att du gjorde dina priser överkomliga.

   2019/07/14 03:51:37
  Jennifer
  Att planera mitt bröllop var en mardröm för mig. Alla dessa beslut att göra på så kort tid. Jag beställde en uppsättning färgfärger från denna butik och de skickade dem snabbt ut. Det var så mycket lättare att ha färgerna framför mig och ta min tid att göra ett färgval. Tack!

   2019/05/19 19:42:22
  SHARON
  Fantastisk service! Vackra klänningar! Snabb leverans! Trendigaste klänningar! Allt är bara perfekt. Så glad att ha stött på den här webbplatsen. Jag är säker på att det har förändrats liv för många människor i nöd.

   2019/05/18 20:44:15
  Jessica
  Jag gift mig förra veckan och min fru beställde hennes brudklänning från Bridesire. Först ville jag inte att hon skulle slösa bort sina pengar på att köpa något online, men som hon ville ha det bestämde jag mig för att gå med det. Jag tycker att det var en av de bästa besluten hon gjorde!

   2019/05/10 05:36:36
  Erika
  Min vän rekommenderade mig den här sidan. Först var jag inte säker på om det skulle vara tillförlitligt eller inte. Men då bestämde jag mig för att ta en risk och gå för att köpa klänningen från dem. Jag är så glad att se att de uppfyllde allt som hävdar att vara.

   2018/01/28 06:02:27
  Sohrab
  Jag har inte upplevt att köpa online på grund av en dålig upplevelse förra året när jag köpte en bröllopsklänning från en annan brudbutik, men när min syster berättade för mig om jag tvekade jag inte. Hon hade bara bra ord om Bridesire, så jag försökte få min brudklänning från dem. Jag var ganska imponerad av detta företag. Representanten var artig och så tålmodig med min beställning kom klänningen en dag tidigare. Monteringen var imponerande och förpackningen var stor som om produkten kostar mycket. Jag måste säga att detta företag bara vill ha det bästa för sina kunder.

   2017/12/18 04:40:38
  Amanda
  Jag är ganska upptagen, så jag ska lämna ett kort meddelande till dig idag. Jag skulle vilja säga tack för att du snabbt levererade min klänning och för att ta hand om min order omedelbart. Tack för de perfekta ändringarna på mina klänningar och sjal. Jag älskar också det extra bandet på bodice. Det här är andra gången du gör affärer med dig och du fortsätter att förvåna mig. Två tummar upp!

   2017/12/13 02:47:19
  Zineb
  Jag är helt fascinerad av de produkter jag har köpt från dig. Det här är tredje gången jag köpte en klänning och du har aldrig misslyckats med mig. Tack så mycket för att upprätthålla en nivå av excellens i ditt företag.

Skriv en recension för A-linje Satin Knälång Axelbandslös Bridesmaid/ cocktail klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *