Tid:05/08-05/15
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Satin Golvlång V-ringad

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Satin Golvlång V-ringad

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Ser du fram emot att bli en lysande stjärna på ditt bröllop? Den vackra bröllopsklänningen dekorerad med draperier är här för att uppfylla dina önskemål. Den här klänningen har en avtagbar V-ringning, försiktigt täckt dragkedja bak och satängtyg och är det bästa alternativet för att förvandla din kväll till ett varaktigt minne.
FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: Nedanför axeln, V-ringad
FÅLL/SLÄP: Golvlång
ÄRMLÄNGD: Kort ärm
UTSMYCKNING: Draping, Side-Draped
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
STIL: Chic & Modern
TYG: Satin
Visad färg: Elfenben (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/02/27 20:30:25
  Ana Gabriela
  Jag var i hemskt behov av en ny LBD för två månader sedan eftersom jag var tvungen att imponera på ett datum. Jag kunde inte hitta en bra som smickrar min kroppsform. Du ser, jag har större torsos och mindre höfter, men jag drömmer verkligen om att ha på sig en kropp som kramar LBD som inte överdriver min manliga form. Bra jag lyssnade på min bästa vän när hon berättade för mig att leta efter den i Bridesire. Jag valde en fantastisk och berättade för dem att göra vad de kan för att dölja min manliga form. Jag blev förvånad när de lade till ett subtilt tåg, som subtilt gömmer min manliga form, men smickrar min passande midsektion. Jag hade en fantastisk upplevelse med dig, killar. Låt mig berätta att min date faktiskt sa att jag är den sexigaste kvinnan han någonsin har daterat om 2 år! Min bästa vän sa också till mig att jag såg ultra sexig ut i den. Jag kände mig verkligen smickrad och glad "coz klänningen såldes endast till 250 dollar på grund av försäljningen. Åh, och innan jag glömde, tittade några av mina kusiner på klänningen och de är ganska imponerade av det, särskilt när jag berättade för dem om priset och hur jag fick det från dig. De sa att de kommer att beställa från dig nästa månad för deras kommande homecoming party. Tack!

   2017/12/01 20:37:57
  Jeanette
  Jag slipper med att säga tack för min underbara order. Jag förväntade mig inte en utmärkt bit på grund av sitt billiga pris. Detta är förmodligen den första klänningen jag köpte med ett mycket billigt pris, men fylld med underbar detaljering. Tack!

   2017/09/23 02:15:55
  marissa
  Bridesire, jag ville bara tacka dig mycket för att du var väldigt tålamod mot mig medan jag placerade min order på ett rött och sexigt nummer. Min pojkvän från Storbritannien var faktiskt på väg här när jag beställde dig min klänning, och jag ville se varm på vårt middagdatum. Jag är väldigt glad för din hjälp och din produkt också för att den passade mig bra och min pojkvän blev bedövad när han såg mig i den. Jag letar aldrig efter andra brudbutiker när han kommer att be mig att gifta mig med honom snart. Så exalterad!

Skriv en recension för A-linje Satin Golvlång V-ringad:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *