Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Organza Telång Axelbandslös

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Organza Telång Axelbandslös

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Den här feminina ärmlösa A-linjen bröllopsklänningen har en rynkad kropp och en spets strukturell midja som visar din faktiska feminina form. Det som gör det enastående är de pärlstavade broderade spetsapplikationerna som hänger löst på tyget, vilket gör dig till en skönhet och sofistikering.
FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: Axelbandslös
FÅLL/SLÄP: Telång
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
UTSMYCKNING: Applikation, Pärlbroderi
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
STIL: Classic & Timeless, Glamorous & Dramatic
TYG: Organza
Visad färg: Elfenben (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/04/10 06:32:05
  Niina
  Jag hade ursprungligen en titt på Bridesire för att få några idéer för brudtärna klänningar som någon från jobbet hade föreslagit att jag checkar ut dem. Jag var så imponerad av utbudet av artiklar som de hade för bröllopet som jag slutade få det mesta av den här sidan. Förutom min klänning och brudtärna klänningar, köpte jag också några tillbehör att gå med min klänning och vi fick också bröllopsfavörerna härifrån. Jag skulle verkligen rekommendera att besöka denna webbplats innan du tittar någon annanstans om du planerar ett bröllop eftersom det är en fantastisk plats.

   2018/03/13 14:32:18
  Brittany
  Min baby syster gifter sig och hon bad mig att välja ut klänningen. Jag älskar henne till död så jag var en stickler om vad jag ska välja. Jag kom över några som jag älskade på nätet och fick reda på att de var från Bridesire. Jag bestämde mig för att välja och beställa en jag trodde att min syster skulle älska, det kom för några nätter sedan och hon kan inte sluta leende. Tack!

   2017/12/20 08:09:58
  Tanja
  När jag först beställde en bröllops klänning på Bridesire, hade jag tvivel på att jag fick det jag aldrig förväntade mig. Min oro var vad om det inte levererades i tid, och kvaliteten var dålig? Kort sagt, leveransen kom fram i tid. Jag var nervös när jag skulle öppna paketet. Vid öppningen fann jag att bröllopsklänningen var helt underbar och passar mig perfekt. Jag vill bara berätta för alla som behöver bröllopsklänning för att försöka Bridesire.

Skriv en recension för A-linje Organza Telång Axelbandslös:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *