Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Organza assymetrisk V-ringad

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Organza assymetrisk V-ringad

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Den klassiska, men ändå smickrande a-line-klippningen av den här bröllopsklänningen är perfekt för alla som vill visa upp sin baksida samtidigt som de visar upp sina bröst. Med v-ringning och asymmetriskt tåg kommer gästerna att falla för att inrama dessa funktioner. Klänningen är dock fortfarande snygg och underbar och kommer säkert att få någon att se bäst ut på sin stora dag.
FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: V-ringad, Smala axelband
FÅLL/SLÄP: assymetrisk
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
UTSMYCKNING: Spets, Side-Draped
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Built in Bra: Ja
STIL: Classic & Timeless
TYG: Organza
Visad färg: Vit (color may vary by monitor)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/02/16 19:07:28
  NaCole
  Har du haft ett av dessa tillfällen som du vet att du måste bära för att imponera på någon? Jag befann mig i en sådan position, och jag kan säga dig säkert att du inte blir besviken när du bestämmer dig för att använda Bridesire för att få dig en klänning perfekt för dig. Jag var så nervös när jag fick min klänning, men när jag testade den så passade den mig precis som jag trodde det skulle. Jag har fått två klänningar av dem, och jag har inte blivit besviken en gång.

   2020/01/10 14:46:20
  Fabian
  Jag hade en fantastisk tid när jag handlade. Klänningen jag köpte till min dotter för hennes kamp på gymnasiet var fantastisk. Kommer snart tillbaka med mina andra vänner.

   2019/08/16 18:43:02
  Deborah
  Jag visste exakt vad jag ville ha på mitt bröllop, men priset var för högt. När jag hittade den här bröllopsklänningen till ett bra pris i Bridesire, bestämde jag mig för att riskera att köpa online; Jag är glad att jag gjorde det.

   2019/06/20 22:39:05
  joakim
  Promklänningen fick mig att se utestående på dagen. Jag kommer att shoppa för fler och fler klänningar från Bridesire. Hur jag önskade att jag hade känt dig tidigare. Jag skulle se vacker ut på varje händelse.

   2019/05/12 13:44:11
  Beth
  Klänningen jag köpte från dem var så bra och perfekt, det var bara för bra att vara sant! Det passar mig perfekt och var allt jag hade hoppats på! Jag kommer definitivt att shoppa igen.

   2019/04/29 20:03:15
  davenell
  Tack, jag har fått de klänningar jag beställde. Jag har hänvisat min vän till dig eftersom klänningarna är väldigt söta och hon skulle vilja göra en beställning.

   2019/04/01 00:16:31
  JULIA
  Detta är första gången jag handlar här på denna webbplats. Jag älskar valet, priserna och den stora kundservicen. Jag kommer tillbaka och shoppa här igen

Skriv en recension för A-linje Organza assymetrisk V-ringad:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *