Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Nedanför axeln Golvlång Halv ärm Organza Spets

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Nedanför axeln Golvlång Halv ärm Organza Spets

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Att hitta den perfekta bröllopsklänningen är inte alltid lätt men det här fantastiska alternativet har en täckt dragkedjebakgrund, en vanlig midja, ett unikt golvlängdståg och bländande applikationsutsmyckning. Rama in ditt ansikte och din figur med denna perfekt klippta bröllopsklänning utan axel.
FORM:A-linje
URRINGNING:Nedanför axeln
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:Halv ärm
UTSMYCKNING:
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Organza, Spets
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/09/20 01:59:55
  Sharon
  För mitt bröllop behövde jag en klänning som inte är vanlig och alltför klar. Och när jag poppade på din webbplats fick jag vad jag ville. Jag blev omedelbart kär i bilden, och när den slutligen levererades, jag satsade på att den var vackrare än vad som var på bilden. Klänningen var snyggt förpackad och levereras en vecka tidigare. Tack killar för det bra jobbet.

   2019/07/17 20:55:41
  Vanessa
  Jag hatar att handla på kvällskläder. Jag är en busty tjej och varje gång jag hittar en stil jag gillar det fungerar det inte för mig. Jag gav mina exakta mätningar och min klänning kom redo att bära och vacker. Tack för den stora servicen!

   2019/06/07 11:29:06
  Marina
  Jag har gjort några inköp från Bridesire, och jag har varit särskilt imponerad av deras design. Klänningarna är av utmärkt kvalitet, och priserna är överkomliga. Deras mönster är bra gjort och moderna. De presenterar en mängd olika färger för kunder att välja mellan. Om du är en kvällsklänningar person, så är du i goda händer.

   2019/05/28 04:56:33
  Lorenza
  Bridesire har varit en välsignelse i mitt liv. Jag har köpt många klänningar från dem, som alla är favoriter. Skulle helt rekommendera.

   2019/04/02 02:43:41
  Carol
  Att vara en udda formad person har inte skadat min erfarenhet av detta företag. Jag har hittat det jag tycker om och har kunnat köpa det med lätthet. Jag kommer tillbaka när jag behöver något annat att bära

   2019/03/21 21:23:55
  Sofie
  Vad som gör det här företaget bra är det stora urvalet. Jag hittade vad jag behövde i de storlekar och färger jag ville ha. Tack Bridesire, jag kommer tillbaka

Skriv en recension för A-linje Nedanför axeln Golvlång Halv ärm Organza Spets:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *