Tid:10/24-10/31
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Brud festklänningar
 4.  > 
 5. Brudtärneklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Knälång Chiffong Axelband Brudtärneklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Knälång Chiffong Axelband Brudtärneklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM: A-linje
URRINGNING: Axelband
FÅLL/SLÄP: Knälång
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
Sleeve Type: Ärmlös
UTSMYCKNING: Blommor, krås, Side Draping, Volanger
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: Ja
TYG: Chiffong
Visad färg: Vattenmelon (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/02/18 01:24:54
  Cynthia
  Kundtjänsten i denna butik är bra, och de fick allt du vill ha. För perfekta klänningar för dina piga under ditt bröllop. Besök denna butik, så kommer du att tacka mig senare.

   2020/02/11 17:39:18
  Jasmina
  Perfekt service med ett brett utbud av alternativ och för att passa en omfattande smak smak. Jag blev bortskämd efter valet, och det tog mig ett tag att välja mina klänningar. Jag kommer att rekommendera det till alla.

   2020/02/06 07:27:40
  PAOLA
  Den här klänningen är så verklig och om den wow-upplevelsen när du klädd i den. Detta är en av mina upptäckter i designerklänningar som jag ska shoppa här om och om igen. Jag älskar hur du har investerat i ditt företag.

   2018/02/19 03:04:09
  Sara
  Anledningen till att vi kvinnor handlar särskilt online är att uppleva den fantastiska känslan av att den kommer med den. Att köpa en prom klänning till ett fynd och få det levererat till din tröskel låter som kul. Mer än när du provar det och upptäcker att det passar dig perfekt är det en ännu bättre känsla. Det är precis vad du får på Bridesire. I flera år har de varit där för oss. Jag gör det mesta av min shopping här ända sedan jag köpte den första promklänningen.

   2018/02/10 00:40:17
  Beverly
  Medan jag letade efter en perfekt bröllopsklänning för mitt bröllop, kom jag över Bridesire, som hade massor av klänningsbilder på deras hemsida. De motiverade mig, en sak som gjorde att jag beställde, eftersom mitt bröllop var runt hörnet. Jag var mer än glad när jag fick leveransen. Egentligen såg brudklänningen mer än vacker i verkligheten än i bilderna. Det var exakt av min storlek, och jag ger verkligen Bridesire 5 stjärnor för deras oklanderliga arbete!!

   2017/10/04 20:06:42
  NATALIA
  Alla på prom kunde inte komma över hur fantastiskt min klänning var. De var chockade över att jag beställde det online via Bridesire, särskilt för att vi alla hade hört skräckhistorier om att beställa klänningar online. Lång historia kort, jag hade den bästa klänningen på prom och försöker redan bestämma vilken klänning jag ska bära nästa år.

Skriv en recension för A-linje Knälång Chiffong Axelband Brudtärneklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *