Tid:06/19-06/26
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Festklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Knälång Axelband Charming Satin Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Knälång Axelband Charming Satin Klänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/26/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: Axelbandslös, Smala axelband
FÅLL/SLÄP: Knälång
MIDJA: Naturlig
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
Sleeve Type: Ärmlös
UTSMYCKNING: Pärlbroderi, Sash/Ribbon
RYGGDETALJER: Dragkedja
Helt fodrad: Ja
Insydd BH: Ja
Boning: No
TYG: Satin
Visad färg: Svart (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/01/19 14:13:23
  martina
  Bridesire är en av de bästa online-butikshandelswebbplatserna jag har stött på under de senaste åren. När det gäller fester eller några speciella tillfällen är webbplatsen en enda butik som kan hantera alla mina klädbehov. Jag lyckades skaffa alla de klänningar jag behövde för mitt bröllopsteam utan det problem som ofta är förknippat med att slutföra denna uppgift. Bridesire erbjöd bröllopsklänningar, mottagningsklänningar och speciella tillfällen klänningar till min brudtärna utöver min brudklänning. Den andra sak som jag gillade om den här webbplatsen är att de är utrustade med olika stilar av bröllopsklänningar som passar alla inställningar och säsonger.

   2018/01/11 02:12:39
  Elin
  Min vän kunde inte beställa en bröllopsklänning i god tid. Han besökte denna webbplats för och beställde. Företagets personal gjorde ett försök och fick honom den bästa klänningen inom några veckor före bröllopsdagen. Kostnaden var hanterbar, och tjänsten var tilltalande. Jag bekräftar de bästa erbjudanden som erbjuds av företaget. Från erfarenhet saknade han ord för att tacka företaget även genom webbplatsrecensionerna var det svårt. Bröllopsdagen var utmärkt. Jag rekommenderar bra recensioner till företaget för de tjänster som erbjuds kunderna.

   2018/01/06 07:20:41
  Sehri
  Många är de gånger jag har blivit besviken över online shopping, särskilt för någon form av klänning. Men när jag hörde om Bridesire, bestämde jag mig för att ge det ett sista försök. Till min förvåning är inte alla nätbutiker genomsnittliga, dyra eller långsamma att leverera. Om något är Bridesire motsatt av detta. Jag beställde en bröllopsklänning som gav mig ett livstidsminne. Klänningen var den exakta som jag valde, leveransen i tid och priset var vänligt. Tack så mycket Bridesire.

Skriv en recension för A-linje Knälång Axelband Charming Satin Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *