Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Kapellsläp Axelbandslös

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Kapellsläp Axelbandslös

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Visa upp ditt bröst och rygg med denna underbara brudklänning i satin. Den här bröllopsklänningen har en sexig axelbandslös och snörning i ryggen och är avsedd att inrama de delar du vill visa upp mest. Den här klänningen har broderiutsmyckningar för att ge extra zing, samtidigt som den erbjuder en klassisk komposition och kurvkramande snitt. Den här klänningen är perfekt för dem som vill sticka ut och se fantastiska ut.
FORM: A-linje, Prinsessa
URRINGNING: Axelbandslös
FÅLL/SLÄP: Kapellsläp
ÄRMLÄNGD: Ärmlös
UTSMYCKNING: Pärlbroderi, Broderi
RYGGDETALJER: Spets-up
Helt fodrad: Ja
Built in Bra: Ja
STIL: Classic & Timeless, Elegant & Luxurious
TYG: Satin
Visad färg: Elfenben & Ruby (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/03/12 01:43:09
  mahnaz
  Jag är övertygad om att det här är den bästa klänningen jag någonsin har köpt online. Jag älskade detaljerna på klänningen och hur du utformade teamet valde den perfekta spetsen för den.

   2020/03/11 13:18:32
  Ann-Elin
  Jag kan inte vänta med att gå ner i gången i den här klänningen. Det är så vackert och fästs av de flesta saker jag någonsin ville ha i en bröllopsklänning inklusive det avtagbara tåget och den korsetterade ryggen.

   2019/07/30 20:12:29
  Rosanne
  De har ett fantastiskt urval. Klänningarna är passande och av hög kvalitet. Folk berömmer klänningarna eftersom de är långvariga. De kan användas av olika brudar vid olika tillfällen eftersom de är elastiska.

   2019/07/23 21:11:23
  Nora
  Jag hittade den perfekta klänningen för min dröm beach-themed bröllop här! Och det var så mycket mindre än jag hade budgetat för att jag fick beställa lite extra blommor! Jag älskar min klänning, jag är så upphetsad på min bröllopsdag! Tack!

   2019/06/12 04:00:29
  Estela
  Jag kan inte vänta med att komma och handla igen från er. Dina klänningar är fascinerande och de passar perfekt. Jag kommer för snart. Jag rekomenderar!

   2019/05/31 15:45:30
  Loriana
  Jag har provat många platser, men Bridesire sticker ut på grund av deras kvalitet och eleganta design. Deras priser är överkomliga, och de har utmärkt kundservice.

Skriv en recension för A-linje Kapellsläp Axelbandslös:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *