Tid:06/19-06/26
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Balklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Juvel Knälång Kort ärm Satin Balklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Juvel Knälång Kort ärm Satin Balklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/26/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Juvel
FÅLL/SLÄP:Knälång
ÄRMLÄNGD:Kort ärm
UTSMYCKNING:krås, Skärp/band, Draped
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:Svart, Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/01/04 17:48:34
  Zisan
  Jag firar mitt bröllopsdag med min man idag och jag ville överraska honom med en elegant nattklänning. Jag letade efter flera klänningar på lokala varuhus, men ingen av dem tittade mitt öga tills jag sökte efter en off axel, sexig nattklänning på Bridesire. Jag är lite knubbig, så jag var lite oroad över att förändringar kan behövas när klänningen kommer. Till min förvåning passar klänningen mig bra och jag behövde inte ändra någonting i den. Jag är säker på att min man kommer att tycka om min klädsel.

   2017/11/14 14:37:01
  marlen
  Hallå! Jag kom precis hem från en tre dagars smekmånad i Singapore med min man, så jag glömde att lämna en feedback om hur lycklig jag är att välja dig som skapare av mina brudkläder. För att uppdatera transaktionen beställde jag en sjöjungfrubröllop med soptåg och halter hals från dig för några månader sedan. På grund av dina produkters fantastiskt rabatterade föremål, fick jag också två blomman klänningar och två brudtärna klänningar. Alla dessa är aline skede och i ljusrosa färg. Jag var i sprit när jag fick föremålen två månader efter i mycket gott skick och i mycket snyggt förpackningar. När vi klädde på klänningen var en brudtärna klänningar lite lös på bysten, men det är inget att oroa sig för eftersom det fixades direkt. Mine och klänningsrätten är 100% perfekta! Stora passande, underbara detaljer och draperier, och väldigt modig design. En annan bra nyhet är att jag bara betalade mindre än 1500 euro för allting. Är inte så stora besparingar?!

   2017/11/04 21:17:35
  Christin
  Goddag till dig. Jag skulle vilja informera dig om att jag har fått den klänning jag beställde från dig för en månad sedan. Det var otroligt! Jag älskar specifikt hur dina kreativa designers lägger upp de detaljer som jag ville ha för min klänning. Det är en av de coolaste inköp som jag någonsin har haft denna månad. Tack så mycket!

Skriv en recension för A-linje Juvel Knälång Kort ärm Satin Balklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *