Tid:09/14-09/21
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Högtidsklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Hjärtformad Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Hjärtformad Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Hjärtformad
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Paljetter, Pärlbroderi, krås, Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:As picture (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/06/14 01:13:13
  Julie
  Mina systrar fascinerades av de klänningar jag beställde för dem från Bridesire. De såg vackra och färgstarka ut. Vi beställer mer av detta. Tack

   2019/05/01 00:44:09
  anna
  En fantastisk klänning är mitt yttersta behov. Jag köper ofta min klänning från Bridesire och kvaliteten är aldrig en besvikelse. En starkt rekommenderad e-butik för dem som hatar att besöka marknaden till fots.

   2019/04/14 06:38:24
  Colleen
  Du sålde mig den bästa klänningen någonsin Bridesire. Hoppas du har fler lager på samma. Jag beställer lite mer innan de är färdiga.

   2017/11/25 07:12:26
  pernille
  Jag fick precis chatten med Bridesire kundservice, och jag ville bara låta alla veta att jag är så imponerad av hur snabbt arbetstagaren svarade! Jag hatar det när chattar får mig att vänta på långa svar, det är därför jag är på chatt för att börja med, jag vill ha snabb information! Icke desto mindre svarade killen, Chris, alla mina frågor om hur paketen skulle komma fram etc. och backade upp alla hans svar med länkar, vilket jag uppskattade. Han lät mig också veta att min klänning skulle vara förpackad med en polypåse och kartong för att skydda den, vilket var mitt största bekymmer under frakt. Jag är ibland snäll av att handla online, men jag känner mig mycket säker på att de kommer att sätta tillbaka min klänning med stor kundservice - vilket gör produkten känns ännu mer värdefull för mig! Super upphetsad att shoppa och få alla mina bröllopsfesten klänningar här !!! : D

   2017/11/14 18:19:58
  misty
  När jag hör några av mina vänner som klagar över fattiga kläder på nätet (speciellt klänningar) handlar jag mig själv. Förmodligen har de inte hört talas om Bridesire. Efter mitt första köp av en klänningsklänning (som jag har nollklappar) gjorde jag det klart för mig själv att jag inte kommer att besöka någon annan onlinewebbplats i någon typ av kläder. Tjänsterna är kundvänliga och priserna är laskvänliga. Dessutom är deras leveransservice fantastisk. Fortsätt det bra arbetet Bridesire.

   2017/11/14 02:01:50
  Samantha
  Förra gången jag såg mig själv var det här glatt när jag shoppade i ett köpcentrum. Den här gången gjorde du mig ännu lyckligare på grund av de tjänster du erbjöd media köpte en bröllopsklänning från dig och det var fantastiskt. Jag älskade det så mycket för att det såg ut som en ängel. Med det upptagna schemat för att göra förberedelser för mitt bröllop lyckades ditt team göra allt för att media fick det tidigt som förväntat och det passade så bra. Jag var så orolig om jag var tvungen att återvända men allt gick så bra. Du är den bästa webbutiken som du kan handla med hittills. Jag skulle gärna vilja berätta för andra kunder som vill handla med dig att de inte borde oroa sig för att handla med dig bara på grund av en negativ recension men istället prova dina tjänster och ha en upplevelse. Allt jag vet är att de kommer att älska dig ännu mer och de kommer att behålla sin kundrelation med dig.

Skriv en recension för A-linje Hjärtformad Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *