1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Högtidsklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Hjärtformad Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning

A-linje Hjärtformad Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning

  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/27/2024
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:
Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Hjärtformad
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Paljetter, Pärlbroderi, krås, Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:As pictureProduktrecensioner: Skriv en recension

   2020/03/09 21:01:39
  Inga
  Detta bör betraktas som en prisbelönad klänning. Den blekna kristallpärlorna på överkroppen fick min dotter att känna att hon hade på sig Elsas klänning från Frozen 2. Hon kunde inte sluta vrida sig runt i klänningen.

   2020/03/04 06:04:25
  susan
  Klänningen sticker ut på flera sätt. Jag var angelägen om att kolla in materialets storlek och kvalitet. Jag kan rekommendera alla köpare till dina promklänningar. Jag älskar att ha balklänningar, men den jag köpte av dig är den bästa hittills.

   2020/01/22 01:17:57
  angel
  Det är en vacker klänning! Det passar mig perfekt. Jag kunde inte låta mig känna upphetsad över att ha den här klänningen på min bröllopsdag! Jag rekommenderar bara att du mäts professionellt om du är i tvivel.

   2019/06/14 01:13:13
  Julie
  Mina systrar fascinerades av de klänningar jag beställde för dem från Bridesire. De såg vackra och färgstarka ut. Vi beställer mer av detta. Tack

   2019/05/01 00:44:09
  anna
  En fantastisk klänning är mitt yttersta behov. Jag köper ofta min klänning från Bridesire och kvaliteten är aldrig en besvikelse. En starkt rekommenderad e-butik för dem som hatar att besöka marknaden till fots.

   2019/04/14 06:38:24
  Colleen
  Du sålde mig den bästa klänningen någonsin Bridesire. Hoppas du har fler lager på samma. Jag beställer lite mer innan de är färdiga.

   2017/11/25 07:12:26
  pernille
  Jag fick precis chatten med Bridesire kundservice, och jag ville bara låta alla veta att jag är så imponerad av hur snabbt arbetstagaren svarade! Jag hatar det när chattar får mig att vänta på långa svar, det är därför jag är på chatt för att börja med, jag vill ha snabb information! Icke desto mindre svarade killen, Chris, alla mina frågor om hur paketen skulle komma fram etc. och backade upp alla hans svar med länkar, vilket jag uppskattade. Han lät mig också veta att min klänning skulle vara förpackad med en polypåse och kartong för att skydda den, vilket var mitt största bekymmer under frakt. Jag är ibland snäll av att handla online, men jag känner mig mycket säker på att de kommer att sätta tillbaka min klänning med stor kundservice - vilket gör produkten känns ännu mer värdefull för mig! Super upphetsad att shoppa och få alla mina bröllopsfesten klänningar här !!! : D

   2017/11/14 18:19:58
  misty
  När jag hör några av mina vänner som klagar över fattiga kläder på nätet (speciellt klänningar) handlar jag mig själv. Förmodligen har de inte hört talas om Bridesire. Efter mitt första köp av en klänningsklänning (som jag har nollklappar) gjorde jag det klart för mig själv att jag inte kommer att besöka någon annan onlinewebbplats i någon typ av kläder. Tjänsterna är kundvänliga och priserna är laskvänliga. Dessutom är deras leveransservice fantastisk. Fortsätt det bra arbetet Bridesire.

   2017/11/14 02:01:50
  Samantha
  Förra gången jag såg mig själv var det här glatt när jag shoppade i ett köpcentrum. Den här gången gjorde du mig ännu lyckligare på grund av de tjänster du erbjöd media köpte en bröllopsklänning från dig och det var fantastiskt. Jag älskade det så mycket för att det såg ut som en ängel. Med det upptagna schemat för att göra förberedelser för mitt bröllop lyckades ditt team göra allt för att media fick det tidigt som förväntat och det passade så bra. Jag var så orolig om jag var tvungen att återvända men allt gick så bra. Du är den bästa webbutiken som du kan handla med hittills. Jag skulle gärna vilja berätta för andra kunder som vill handla med dig att de inte borde oroa sig för att handla med dig bara på grund av en negativ recension men istället prova dina tjänster och ha en upplevelse. Allt jag vet är att de kommer att älska dig ännu mer och de kommer att behålla sin kundrelation med dig.

Skriv en recension för A-linje Hjärtformad Kort/Mini Ärmlös Chiffong Klänning:

Om du har någon recension på den här produkten att dela med andra kunder, var god och lämna en kommentar.

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *