Tid:10/17-10/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Kort
 8.  > 
 9. A-linje Hjärtformad Knälång Ärmlös Organza Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Hjärtformad Knälång Ärmlös Organza Aftonklänning

    
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början. Se hur lång tid det tar för att slutföra din klänning.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Vi levererar till över 200 länder.

Bearbetningstid: 7-15 arbetsdagar. Se detaljer >>

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. Se detaljer >>


Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Hjärtformad
FÅLL/SLÄP:Knälång
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Paljetter, Kristalldetaljer, Skärp/band
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Organza
Visad färg:Svart, Rosa (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/02/08 01:02:39
  Marilyn
  Klänningen jag hade köpt var mycket och såg inte ut som bilden på deras webbplats. De ändrade lätt det. Det är perfekt. Tack.

   2019/04/05 01:22:26
  serdal
  Jag har inga klagomål om denna webbplats. Det har tjänat mig bra och jag gillar att komma tillbaka och titta på de nya valen liksom försäljningen.

   2017/12/27 06:59:57
  Larissa
  Jag älskade dina priser så mycket. Klänningarna speciellt bröllopsklänningar är inte lika dyra som jag trodde att de skulle vara. Jag köpte mig en som passade så bra. Jag har aldrig haft det framgångsrikt att köpa från en onlinebutik men det var de bästa tjänsterna jag fick. Jag skulle gärna uppmuntra alla damer att köpa från er.

   2017/11/19 20:22:15
  tanja
  Bridesire är den bästa affären för att handla din bröllopsklänning. Jag beställde min brudklänning sex månader tidigare och jag var imponerad av frakten. Det kom tidigare än förväntat och det var av bästa kvalitet. Innan leveransen var vi alla oroade på grund av att det var något av det dåliga betyget hade vi men vi hoppades på det bästa. Vi älskade kundvårdslaget mer eftersom de verkligen hjälpt oss att få den klänning jag ville ha och de var tålmodiga nog eftersom jag tog tid att välja den bästa klänningen för mitt bröllop. Min klänning passade mig så bra jag fick aldrig återvända eller göra någon justering som det var perfekt. Jag skulle inte ha något emot att säga till mina vänner att komma och handla med dig för sina klänningar. Jag var väldigt imponerad att fortsätta göra ditt företag på så sätt.

   2017/10/30 07:06:42
  Alessandra
  Jag beställde den här klänningen eftersom min dotter behövde det under hennes junior prom. När ordern anlände, var klänningen oklanderlig och jag kan rekommendera Bridesire till alla som behöver en prom klänning. Jag kommer definitivt att gå tillbaka till webbutiken nästa gång jag behöver en liknande klänning. Som en person som har en raffinerad smak, blev jag inte besviken över vad jag fick, klänningen såg aldrig ostlikt eller billigt ut. Jag var också imponerad av hur Bridesire levererade klänningen i tid.

Skriv en recension för A-linje Hjärtformad Knälång Ärmlös Organza Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *