Tid:04/17-04/24
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Hjärtformad Kapellsläp Ärmlös Organza brudklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Hjärtformad Kapellsläp Ärmlös Organza brudklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/24/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Hjärtformad
FÅLL/SLÄP:Kapellsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Applikation, Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Spets-up
Helt fodrad:Ja
TYG:Organza
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2020/03/28 16:52:37
  Eda
  Klänningen jag fick från den här webbplatsen var riktigt fin och till ett bra pris också. Jag valde den klänningen från ett bra urval av mönster och stilar. Det är en högkvalitativ produkt och jag är verkligen nöjd med den.

   2019/11/23 21:59:53
  Susann
  Jag hade den bästa kundservice på Bridesire här, du kommer inte att missa en klänning för dig själv. Min bröllopsklänning fascinerade många. De ville veta exakt var jag fick den ifrån. Du gjorde min dag Bridesire.

   2019/09/09 16:58:19
  Gabi
  Det finns för mycket att säga! Ärligt talat, att komma hit var en av de bästa shoppingupplevelserna jag någonsin har haft! Den som läser dessa recensioner, sluta bara. Fråga inte det längre. Gå, se själv! Denna plats är helt fantastisk!

   2019/07/29 20:30:06
  Johnny
  Damer om du letar efter positiva brudklänningar och oklara klänningar att ta på, besök Bridesire webbplats De har klänningar som gör att du lockar hela publiken på bröllopsdagen. De kommer alla att prata om hur du gjorde händelsen färgglad.

   2019/07/13 23:09:12
  Michelle
  Bättre val än vid andra butiker jag besökte. Mycket prisvärda och vackra klänningar. Jag fick mycket komplimanger på min klänning på min sons bröllop. Jag kommer säkert tillbaka!

   2019/05/07 20:13:11
  Francesca
  Min vän föreslog att jag skulle få min bröllopsklänning från denna butik, eftersom mitt bröllop måste höras snabbt inom 1 veckors tid. Att köpa min brudklänning härifrån var bland de bästa besluten jag någonsin gjort.

   2019/04/15 01:47:54
  Carmen
  Klänningarna gjorde bröllopet en extraordinär. Det var så färgstarkt och överensstämmelsen var en fantastisk upplevelse för alla. Tack så mycket, Bridesire.

Skriv en recension för A-linje Hjärtformad Kapellsläp Ärmlös Organza brudklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *