Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Bröllopsklänningar
 4.  > 
 5. A-linje Hjärtformad Hovsläp Ärmlös Chiffong

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Hjärtformad Hovsläp Ärmlös Chiffong

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Denna klänning tillåter vem som helst att klä sig för att imponera. Den här klänningen har en vacker chiffongmakeup med en cinched midja och klassiska pärlor och applikationer. Med ett vanligt midjeband och en underbar snitt som kramar rätt platser. Varje brud skulle se fantastisk ut i den här klänningen, menad att krama höfterna och accentuera ditt ansikte, det finns inget att ogilla.
FORM:A-linje
URRINGNING:Hjärtformad
FÅLL/SLÄP:Hovsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Applikation, Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Spets-up
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Vit (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/08/27 11:44:56
  Mary
  Prisbjudandena var så otroliga. Jag fick en enorm rabatt för att hänvisa till en vän och jag kommer definitivt att hänvisa mina kompisar och spelet är på, vänner.

   2019/08/07 14:32:13
  Pauline
  Kan inte sova som jag föreställer mig på alla de vackra klänningar du har visat online. Jag saknar verkligen att beställa fler klänningar. Jag kommer att beställa snart klänningsmaterialen är starka och av hög kvalitet.

   2019/07/24 19:13:27
  Pauline
  Jag är så kär i den här klänningen! Jag vill allvarligt bära den varje dag. Den silkeiga väven känns elegant och regal. Tack för den vackra nya klänningen för ett speciellt datum jag har kommit upp. Jag är så glatt att ha på sig!

   2019/07/09 16:47:54
  Anneli
  Den här klänningen är en helt underbar. Jag känner mig så mycket sötare i den. När jag bar den för första gången i min brors bröllop, var alla angelägna att veta var jag fick den från. Tack till er människor.

   2019/07/03 18:27:39
  Caroline
  Wow! Bara wow! Den här klänningen är fantastisk. Jag kommer inte tveka att köpa från er. Har blivit en av dina favorit fans och kommer definitivt att passera ordet runt. Du är enastående.

   2019/04/16 21:20:41
  priscilla
  Det var ett nöje att ta itu med dig Bridesire. Du gav en ny erfarenhet av att köpa klänningar. Jag kommer tillbaka om jag har en annan fest.

   2019/04/12 03:31:18
  Falon
  Jag var väldigt stolt över den klänning du gjorde för min dotter. Det gjorde henne en glad tjej en gång till. Du är de bästa i Belgien.

   2019/03/26 13:42:59
  Dee
  Att gå till affären är inte alltid lämplig för mig. Det är det som gör det här företaget så bra. På en stormig natt börjar jag bara min dator och handla till mitt hjärta innehåll.

Skriv en recension för A-linje Hjärtformad Hovsläp Ärmlös Chiffong:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *