Tid:05/08-05/15
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. A-linje Hjärtformad Golvlång 3/4-dels ärm Taft Spets Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Hjärtformad Golvlång 3/4-dels ärm Taft Spets Aftonklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Om du vill visa upp alla dina vackra kurvor utan att kompromissa med kvalitet och stil, är det här den perfekta aftonklänningen för dig. Den här klänningen har otroliga funktioner som gör att den sticker ut, inklusive långärmad design, volangutsmyckning, älsklingformad halsringning, detaljerad kropp med korsmönster och golvlång kjol i A-silhuett.
FORM:A-linje
URRINGNING:Hjärtformad
FÅLL/SLÄP:Golvlång
ÄRMLÄNGD:3/4-dels ärm
UTSMYCKNING:krås
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Taft, Spets
Visad färg:Svart (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2018/01/29 07:11:04
  Mallory
  Jag har aldrig haft ett lyckat middagdatum med min man som jag hade den andra dagen tack vare Bridesire. Jag beställde en röd sexig klänning två dagar före middagens faktiska dag och jag förväntade mig inte att klänningen skulle vara där i tid. Detta beror förmodligen på de erfarenheter som jag har haft med tidigare online-butiker. Poängen är från och med idag kommer jag att placera alla mina klänningar och relaterade produkter med Bridesire. Fortsätt det bra arbetet Bridesire.

   2018/01/08 14:18:38
  Michelle
  Förra månaden besökte jag Bridesire för att köpa en klänning till prisutdelning och jag blev mycket imponerad. Jag är inte modemedvetna och jag har faktiskt inte ändrat min stil om fem år. Jag nämnde detta till försäljaren och hon hjälpte mig att välja rätt klänning för min form och preferens. Jag hade tagit bilder från en tidning med mig så det hjälpte mig också. Jag gillade de olika stilar och mönster som fanns tillgängliga, och jag valde en klänning från axelrött chiffongspets som skiljer sig från vad jag normalt skulle köpa. En resa till Bridesire hjälpte mig att få min känsla av stil tillbaka och jag är tacksam för det. Personalen var vänlig och kläderna är av utmärkt kvalitet. Bridesire erbjuder det hjälp du behöver när du väljer rätt klänning och du kan inte gå fel med denna butik. Jag skulle besöka denna butik igen i framtiden.

   2017/12/24 23:46:22
  Cornelia
  Tack tack tack. Inte bara hittade jag min fantastiska bröllopsklänning på din sida, men jag hittade också min brudtärna klänningar. (De älskade dem!) Min mamma och svärmor hittade också sina kläder på Bridesire. Tack för att du gör bröllopshopping enkelt och prisvärt. Ärligt talat, det här är den enda plats jag någonsin kommer att besöka när jag letar efter något formellt igen.

Skriv en recension för A-linje Hjärtformad Golvlång 3/4-dels ärm Taft Spets Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *