Tid:04/10-04/17
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Aftonklänningar
 6.  > 
 7. Lång
 8.  > 
 9. A-linje Halterneck Svepsläp Ärmlös Chiffong Aftonklänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Halterneck Svepsläp Ärmlös Chiffong Aftonklänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

Alla har en unik kroppsfigur och storlek. Men detta är aldrig fallet när det gäller att bära den här mjuka och stretchiga chiffongaftonklänning. Midjelinans design kan passa alla oavsett figurer och storlekar. Paljetterna och golvlängden A-linjekjol gör den till en perfekt bit för det feminina.
FORM:A-linje
URRINGNING:Halterneck
FÅLL/SLÄP:Svepsläp
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:krås, Paljetter, Kristalldetaljer, Draped, Pärlbroderi, Korsvis, Volanger
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Chiffong
Visad färg:Svart (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2019/08/26 12:07:38
  LILIANA
  Vi älskade skärmen; Du kan enkelt se vad du vill utan att behöva gå igenom hundratals sidor. Det är en av de enklaste butikerna att handla online.

   2019/08/21 15:27:18
  mirjam
  Det här är första gången jag lämnar en recension. Jag skulle mycket självisk att inte säga hur tacksam jag är för promklänningen; det var helt unikt och utformat så klokt. De underbara snören och den perfekta halsringningen gjorde stjärnan in under vår promkväll.

   2019/08/14 03:20:38
  francesca
  Jag har inget annat än beröm för dig eftersom jag har bära mina klänningar i tre år och det ser fortfarande nytt ut. Jag litar på dina produkter. Jag kommer att köpa fler klänningar från dig.

   2019/06/27 11:28:06
  Miranda
  Klänningen är smickrande på min kroppsform. Det är lång och flytande, bara den perfekta klänningen jag letade efter. Jag gillar utformningen av nacken till. Trots att jag var tveksam till att beställa en klänning på nätet, gjorde ni mina spel en värdefull investering.

   2019/06/02 18:22:58
  Tatyana
  Jag älskar hur Bridesire har olika mönster i olika färger. Dessa killar tar kundval på allvar. Jag har shoppat på Bridesire ett par gånger, och jag är mycket imponerad av sina produkter.

   2019/05/13 07:47:12
  Deanne
  Jag har alltid haft svårt att klä sig ordentligt. Sorten på Bridesire har hjälpt mig så mycket att utveckla en klädkänsla. Jag älskar absolut det och deras service. Deras klänningar är att dö för.

   2019/04/28 15:20:57
  Sabrina
  Hej, jag är Jonny. Min dotter var så glad att ha en vacker klänning från dig Bridesire som sin födelsedagspresent. Jag kommer en gång till.

   2019/04/25 01:36:17
  Becky
  Jag kan inte glömma att säga tack alla som gjorde mitt bröllop så färgstarkt. Bridesire, du gav mig väldigt snygga klänningar till bröllopet. Tack.

Skriv en recension för A-linje Halterneck Svepsläp Ärmlös Chiffong Aftonklänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *