Tid:06/12-06/19
 1. Hemsida
 2.  > 
 3. Speciella Tillfällen
 4.  > 
 5. Högtidsklänningar
 6.  > 
 7. A-linje Halterneck Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

Detta färdiga klänningen skräddarsyddes och fotograferad av Bridesire. Alla rättigheter förbehållna. Otillåten kopiering / reproduktion denna bild är strängt förbjudet.

A-linje Halterneck Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning

  Färgkarta
  Storlekstabell
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Skräddarsydda mått
  Skräddarsydda mått:
  Letar du efter en perfekt passform? Våra skräddare kommer att använda dina exakta mått för att göra en skräddarsydd klänning för dig. Denna extra service är gratis fram 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mängd:Alla klänningar är skräddarsydda. Oavsett om du väljer en standard eller anpassad storlek, vi skräddarsyr varje klänning för dig från början.
För att garantera perfekt passform och komfort, uppmanar vi dig att använda "Skräddarsydda mått" val.

Uppmärksamhet Kunder:
Bridesire.se är världens ledande bröllop kläder leverantör, tillhandahålla högkvalitativa produkter med bra service och bästa pris. Vi märker att vissa webbplatser gör de låga kvalitet med hjälp av vårt namn. Var noga med att inte köpa från dessa platser som inte kan garanteras kvalitet. Klicka här för att se kvalitetsjämförelse.

Beskrivning:

FORM:A-linje
URRINGNING:Halterneck
FÅLL/SLÄP:Kort/Mini
ÄRMLÄNGD:Ärmlös
UTSMYCKNING:Pärlbroderi
RYGGDETALJER:Dragkedja
Helt fodrad:Ja
TYG:Satin
Visad färg:As picture (Färg & STIL kan variera beroende på skärm.)Bearbetningstid
Total tid = Bearbetningstid + Leveranstid. Se detaljer >>
Tyg & Färg
Det finns mer än 25 färgalternativ för våra produkter. För mer information, se vår Färgkarta >>
Storlekstabell
Du kan välja antingen standardstorlek eller egna mätningar. Kolla vår Storlekstabell >>
Mätguide
Noggrann mätning är avgörande för att garantera passformen på ditt val. Se hur >>
FAQS
Har du frågor? Besök våra FAQS >>
Varför folk gillar Bridesire.se
Våra kunder älskar Bridesire.se av många skäl. Se själv >>

Produktrecensioner: Skriv en recension

   2017/12/12 13:49:54
  Anja
  Jag hade beställt klänningar från andra webbsidor och blev alltid frustrerad eftersom storleken jag beställde alltid frustrerad mig. Efter mitt bröllop fick jag en remiss av en vän som hade beställt klänningar från detta hus. Jag gav det ett försök igen men den här gången Bridesire för min smekmånadsklänning. Det var så många kollektioner av klänningar att göra ett urval från. Klänningarna var så tillmötesgående så jag beställde min smekmånadsklänning. Klänningen anlände i tid. Det var så perfekt bara kvaliteten som jag hade beställt. Klänningsmätningarna var som visas på hemsidan och min valstorlek passade mig perfekt. Jag kan bara inte sluta uppskatta Bridesire för att göra min smekmånad fantastisk och hjälpa mig att återfå förtroendet för onlinebutiker.

   2017/11/10 16:18:33
  Mariam
  Först trodde jag att mitt köp med Bridesire är en så komplett röra! Jag berättade just min arbetskamrat att köpa en sofistikerad klänning på nätet, och hon gjorde det med dig. Jag har läst inte så bra feedback om dig och jag är ganska angelägen när jag lärde mig att jag betalade 400 till dig. Men jag var ledsen när jag fick paketet. Det var helt fantastisk! Jag kunde inte tacka dig nog, Bridesire. Och för dem som är skeptiska med dig säger jag att du är värd en 400 försök!

   2017/09/24 01:34:24
  Marita
  Jag är ganska upphetsad än nervös när min man berättade för mig att han kommer att föra mig till en militärboll. Det var första gången jag skulle gå på fest, och jag hade ingen klänning att bära den tiden. Jag checkade ut online för trovärdiga onlinebutiker och jag kom in på bridesires hemsida. Klänningarna såg fantastiskt ut, men jag är aldrig en bra shopper av klänningar, så jag lät bridesire personal välja en för mig. Jag berättade bara för dem att jag gillar mörkfärgade bitar som svart, marinblå och lila. Jag fick klänningen på en vecka, och jag är verkligen, väldigt glad över att ha på sig den. Min man älskar kläderna också. Jag kan inte tacka dig tillräckligt med bridesire.

Skriv en recension för A-linje Halterneck Kort/Mini Ärmlös Satin Klänning:

Låt oss veta vad du tycker om detta objekt, eller dela din recension med andra kunder. Se dina kommentarer fokuserar på endast denna post. Vänligen rådde att olämpliga recensioner kommer att raderas och publiceras.

Har några frågor eller förfrågan om detta ämne? Vänligen kontakta Kundtjänst. (Vår kund representant kommer att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.)

  Indikerar obligatoriska fält*
  Betyg:
  Ditt namn: *
  Din e-mail: *